- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.021
BendE rahat yatiyim die besigine koyuyorm şu an mesela mik mik sesler uyandı uyanacak az sonra hoopp mecburen yanıma aliorum
Eheh aynen bizde de öyle oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendE rahat yatiyim die besigine koyuyorm şu an mesela mik mik sesler uyandı uyanacak az sonra hoopp mecburen yanıma aliorum
Ben ben![]()
Çok seviliyor çok alıp yiyesim geliyor. Bebeğini yiyen kadın diye gazetelere düşücem :) hep iyi olsun, mutlu olsun keyifli olsun istiyor insan. Melek bunlar melek. Emanetlerimize en iyi şekilde bakmayı sevmeyi nasip etsin Allahım
Ah bu annelik hormonlari :) Gecenlerde oglumun bana oyle bir gulusunu yakaladim ki icim kaynadi resmen. Alip icime sokasim geldi sonra bi baktim gunduz vakti mememden sut akiyor :) hayret ettim. Bi de anne deyip sarilacaklari zaman gelse off o zaman daha da tatli olacak :)
Ayy ben dé öyle hissediyorum önce den fırsat bulsam hemen babasına biraksam die bakiniodum simdilerde doyamiom paşamà tepkilerine
Annem cok kızıyor bu kadar sevilmez nazar degecek bebeye diyo. Alip içime tekrar sojasim gelio napim dayanamiyorum![]()
Su an ...An itibariyle yavrucakim yanımda oy oy . Bi de sıkılıyorm yav bitmio emme mevzu ay sütüm yok dà bos mu çekio acaba . Şöyle kollarıyla bana sarilaçağı günler de gelicek inşallah Oyyy. KuzummmEheh aynen bizde de öyle oluyor![]()
Su an ...An itibariyle yavrucakim yanımda oy oy . Bi de sıkılıyorm yav bitmio emme mevzu ay sütüm yok dà bos mu çekio acaba . Şöyle kollarıyla bana sarilaçağı günler de gelicek inşallah Oyyy. Kuzummm
Kızlar nerelerdesiniz @emy0364 @9ay @nrcnmer @_peri_zeyzey3428 @history1985
@Ysmnvlkn
GlnU niye çıkmıyor bulamadım onu
Nuk kauçuk dene havada kapar :)Yok denemedim canım 3 tane aldık hiçbirini istemedi
Saol canım bi de onu deniyeyimNuk kauçuk dene havada kapar :)
Dün ben de öyle verdim. Bugün de kayınvalideme çorbasına pirinç koymayı unutma dedim. Böyle devam artık. Yapcak bişey yok dedi doktor. alışma aşamasında ishal de olacak kabız da dedi. Şimdi kan ilacına da başladık o da kabız yapar biraz dedi.bizim doktorumuz sebze çorbasının ishal yapma durumu olabilir o yüzden içine biraz pirinç at demişti bilginiz olsun
Semurcan dan isteseydin :):)of çok pahalı kan damlası ya keşke yurt dışından biri gelse :) diğerini kç damla veriyosun
Nuk kauçuk olanı benimki tükürdü bildiğin :/ seninki belki sever.Saol canım bi de onu deniyeyim
kız korkutma kendini öyle. benim oğlum da yapıyo ayaklarını bibirine sürtüyo. bacaklarına topuklarını sürtüyo. canı acıyo heralde sürtme sonucu mıymıylanmaya başlıyo hemen. yani korkma cnm. istem dışı hala hareketleri zaten bebeklerin. kontrol edemiyoki yavrucaklar.Kızlar benim oğlum ayaklarını kaldırıp yere vurmak çırpınmak yerine birbirine sürtüyor sürekli. Neden olabilir sizin bebeklerde var mı benzer bir durum
Annem çok kucakta duruyor ondan diyor kv felaket tellallığı yapıyor tanıdıklarının 2 buçuk yaşında kızı yamuk basıyormuş öyle olurmuş. Ama ne yaptıysam engelleyemiyorum. Bacaklarının arasına battaniye koyuyorum uğraşa uğraşa onu atıyor devam ediyor sürtmeye
aa evet ya sen istedinmikiSemurcan dan isteseydin :):)
Yok canım ben instagramdan aldım demiri. Baya da pahalı oldu ama :/ aslında belki ordan gönderebilir gidince. Gümrük olayı nasıl olur bilmiyorum ama gelirken getirse çok daha kolay olurdu. Belki gelecek arkadaşı filan varsa bir sor istersen.aa evet ya sen istedinmiki
Ben de diyorum niye çıkmıyor:)hayırlı olsun yeni nickin:)seker000 canım nick değiştirdim ondan bulamamışsındır :) Gln ben :)
Aynen öyle bizde elma püresi bile katilaştırdı mesela zamanla alışacaklar hic takma kafanaDün ben de öyle verdim. Bugün de kayınvalideme çorbasına pirinç koymayı unutma dedim. Böyle devam artık. Yapcak bişey yok dedi doktor. alışma aşamasında ishal de olacak kabız da dedi. Şimdi kan ilacına da başladık o da kabız yapar biraz dedi.