2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Çok seviliyor çok alıp yiyesim geliyor. Bebeğini yiyen kadın diye gazetelere düşücem :) hep iyi olsun, mutlu olsun keyifli olsun istiyor insan. Melek bunlar melek. Emanetlerimize en iyi şekilde bakmayı sevmeyi nasip etsin Allahım

Ah bu annelik hormonlari :) Gecenlerde oglumun bana oyle bir gulusunu yakaladim ki icim kaynadi resmen. Alip icime sokasim geldi sonra bi baktim gunduz vakti mememden sut akiyor :) hayret ettim. Bi de anne deyip sarilacaklari zaman gelse off o zaman daha da tatli olacak :)

Ayy ben dé öyle hissediyorum önce den fırsat bulsam hemen babasına biraksam die bakiniodum simdilerde doyamiom paşamà tepkilerine

Annem cok kızıyor bu kadar sevilmez nazar degecek bebeye diyo. Alip içime tekrar sojasim gelio napim dayanamiyorum :KK200::halay::KK45::KK37::anne:

Yüce Allah evlatlarımızı bizlere, bizleri de evlatlarımıza bağışlasın (âmin):KK200:

Eheh aynen bizde de öyle oluyor:KK200:
Su an ...An itibariyle yavrucakim yanımda oy oy . Bi de sıkılıyorm yav bitmio emme mevzu ay sütüm yok dà bos mu çekio acaba . Şöyle kollarıyla bana sarilaçağı günler de gelicek inşallah Oyyy. Kuzummm

Su an ...An itibariyle yavrucakim yanımda oy oy . Bi de sıkılıyorm yav bitmio emme mevzu ay sütüm yok dà bos mu çekio acaba . Şöyle kollarıyla bana sarilaçağı günler de gelicek inşallah Oyyy. Kuzummm

Benimki de benim yanımda uyuyor:) emzik niyetine emiyordur:) bana sarılacağı günü heyecanla beklemekteyim

553272"]İyi ılaşmaya başladı aşırı çok seviyorum kızımı aşırı sevgiden ya:KK200:

Kimler böyle hissedi
Aynen oyle canim.sevmeye doyulmuyor.arkadaslarin dedigi gibi buyudukce daha cok seviliyolar.
yahu ben opme delisi oldum zaten.:)) bazen diyoruum "ya hanginizi seveyiiiiimmmm" :)) biri kucagimda emerken oburu genelde hemen"annemm "diyp arkama gecip sirtima sariliyo devamli opuyorum ben de e digeri memeyi birakip bana bakiyo nasil guluyoo e gel de bunlari yemee:)) agzini yedikleriimm.
Ben kküçükken daha çok seviliyor sanırım gerçekten büyüdükçe daha farklı oluyormuş.daha da baglaniyorsun ki konusmaya baslayincaa.kizimin beni koklayip" kokuuu" demes herseye bedel..

bizim doktorumuz sebze çorbasının ishal yapma durumu olabilir o yüzden içine biraz pirinç at demişti bilginiz olsun
Dün ben de öyle verdim. Bugün de kayınvalideme çorbasına pirinç koymayı unutma dedim. Böyle devam artık. Yapcak bişey yok dedi doktor. alışma aşamasında ishal de olacak kabız da dedi. Şimdi kan ilacına da başladık o da kabız yapar biraz dedi.

Kızlar benim oğlum ayaklarını kaldırıp yere vurmak çırpınmak yerine birbirine sürtüyor sürekli. Neden olabilir sizin bebeklerde var mı benzer bir durum
Annem çok kucakta duruyor ondan diyor kv felaket tellallığı yapıyor tanıdıklarının 2 buçuk yaşında kızı yamuk basıyormuş öyle olurmuş. Ama ne yaptıysam engelleyemiyorum. Bacaklarının arasına battaniye koyuyorum uğraşa uğraşa onu atıyor devam ediyor sürtmeye
kız korkutma kendini öyle. benim oğlum da yapıyo ayaklarını bibirine sürtüyo. bacaklarına topuklarını sürtüyo. canı acıyo heralde sürtme sonucu mıymıylanmaya başlıyo hemen. yani korkma cnm. istem dışı hala hareketleri zaten bebeklerin. kontrol edemiyoki yavrucaklar.

seda222008 seda222008 canım benimki de yapıyor o ayaklarını birbirine sürtme işini. Başka arkadaşlarınki de yapıyor. Sanmıyorum ciddi bir şey olduğunu. Başta ben de niye böyle yapıyor bu çocuk ağrısı mı var ayakları mı üşüyor çorap mı rahatsız etti diyordum ama başkalarında da varmış o yüzden bıraktım düşünmeyi. Ama kucak yerine yüz üstü sırt üstü de yatır bol bol. Kucakta hareketleri sınırlanıyor.

Dün ben de öyle verdim. Bugün de kayınvalideme çorbasına pirinç koymayı unutma dedim. Böyle devam artık. Yapcak bişey yok dedi doktor. alışma aşamasında ishal de olacak kabız da dedi. Şimdi kan ilacına da başladık o da kabız yapar biraz dedi.
Aynen öyle bizde elma püresi bile katilaştırdı mesela zamanla alışacaklar hic takma kafana

Back
X