2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selamlar

Kızımın çene altı, ensesi, boynu, gövde üstü kıpkırmızı

Sebebi çok fazla salya çıkardığı için çok fazla ıslanan ıslak önlükler olabilir mio_O

:-)çözüm bulursan bize de haber ver valla. bizimki de bol salyalı. önlük de takamıyorum ben önlüğü alıp ağzına tıkıyor yalamaya çalışıyor hep. :confused:

Ee napıyorsun ya canım çok ıslanmıyor mu üzeri?

Benim kız da aynı sürekli önlüğü çekiştiriyor ağzına sokuyor yalıyor

yaa elimde mendil siliyorum sürekli. zaten çok kusan bi bebek üst baş çok değişiyo gün içinde. önlüğü gerçekten çok kötü yapıyor ıslanınca önlük çok kötü kokuyor bir de. ben mama yerken falan takıyorum, bi de dışarı çıkacaksak.

Arkadaşlar bebeklerinize yogurdu neyle ve nasıl mayaliyorsunuz acaba?¿ kızım 9 kasim da 5. Ayini doldurup 6 dan gün almaya basliyor da yiyecekleri yemeyecekleri şeyler hakkinda bilgi sahibi olmaya calisiyorum. Mamayla mı mayaladiniz yogurdunuzu?¿ ilk gidalarda pure mi yaptiniz yoksa kendi başına yemeye alismasi icin dogradiniz mı? ¿

Kizlar aranizda hala adet olmayan, ya da duzensiz olan var mi??
Ben gecen ay dort bes gun suren lekelenme yasadim, daha da tik yok.. karin agrisi da cabasi..
bende henüz hiç olmadım normal diye düşünüyorum bir tanıdığım 1,5 sene emzirdiğin için hiç olmamıştı

Canım ben önlüğün yanında cebimde mendille dolaşıyorum , Müslin mendillere ter bezi mendilleri , beyaz klasik kare mendiller , salya çıkarınca onunla siliyorum , haftada 20 tane gidiyor , 12 li paket halinde satılıyor

Canim yesil kaka illaki alerji belietisi mi? Gun icinde en az bir kere yesil kakasi oluyor. Mukuslu degil ama.Acaba ek gidadan mi oluyor yaa ? bilgin var mi?
Yok canım, illa ki alerji belirtisi değil. Fazla beslenmek, gazlı olmak, vs. de yeşil kaka yapabiliyor. Zaten anne sütüyle besleniyorsa yeşil mukuslu yapması da problem değil. Alerji teşhisi başka belirtiler ve testlerle konuluyor.

bende henüz hiç olmadım normal diye düşünüyorum bir tanıdığım 1,5 sene emzirdiğin için hiç olmamıştı
Ya olsam da rahatlasam.. Alışık değilim böyle, saat gibiydi benim düzenim. Emziriyorum ben de, muhtemelen o yüzden olmadım hala.. Benim annem de 8-9 ay olmamış beni emzirirken.

Canım ben kalın havlu önlüklerden aldım oğluma. Islatsa da üstü başı kuru kalıyor. Bir de totsandmore da diş kaşıma aparatlı önlükler vardı, onlar da çok güzel. Altı kalın havlu.Kıyafetlerine geçmiyor salyası. Önlüğü kemirmeye çalşınca da diş kaşıma aparatını kemiriyor :)

Ya olsam da rahatlasam.. Alışık değilim böyle, saat gibiydi benim düzenim. Emziriyorum ben de, muhtemelen o yüzden olmadım hala.. Benim annem de 8-9 ay olmamış beni emzirirken.
ben endişeleniyorum bazen. Ama kendimi bildim bileli hep düzensizdir. 2-3 ay sonra bir dr kontrolüne gitmek istiyorum.

ben endişeleniyorum bazen. Ama kendimi bildim bileli hep düzensizdir. 2-3 ay sonra bir dr kontrolüne gitmek istiyorum.
Ben de en son muayeneye 3 hafta önce filan gittim, smear testi yaptırdım. Ultrasonla da muayene etti. Herşey yolunda dedi ama olamamak sıkıntı yaratıyor bende. Ben ilk olmaya başladığımdan beri 21-22 günde bir olurum. Daha doğrusu olurdum.

Back
X