- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.221
Uyurken almaz mıydı acaba cnm yaAz önce 80 cc sütü lavaboya döktüm. Almadı beyefendi 40 cc icti tepindi durdu sonra da uyudu. İnsanin içi acıyor ne zorlukla sagiyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyurken almaz mıydı acaba cnm yaAz önce 80 cc sütü lavaboya döktüm. Almadı beyefendi 40 cc icti tepindi durdu sonra da uyudu. İnsanin içi acıyor ne zorlukla sagiyoruz.
salya sebep olabilir canım ama tüm gövdesinde mi var? sadece önlüğün değdiği yerlerde mi?Selamlar
Kızımın çene altı, ensesi, boynu, gövde üstü kıpkırmızı
Sebebi çok fazla salya çıkardığı için çok fazla ıslanan ıslak önlükler olabilir mi![]()
salya sebep olabilir canım ama tüm gövdesinde mi var? sadece önlüğün değdiği yerlerde mi?
muhtemelen salyadan o zaman canım. ek gıdaya falan başladın mı ? ben meyve ve yoğurt yedirdikten sonra da biraz kızarıklık oluyor ağız bölgesinde.Tüm gövdesi değil cnm sadece önlük bölgesi önlüğün değdiği yerler
muhtemelen salyadan o zaman canım. ek gıdaya falan başladın mı ? ben meyve ve yoğurt yedirdikten sonra da biraz kızarıklık oluyor ağız bölgesinde.
Yok başlamadım daha cnm ya sürekli de önlük değiştiriyorum ama çok fazla salyası var buna nasıl çözüm bulunur ki![]()
çözüm bulursan bize de haber ver valla. bizimki de bol salyalı. önlük de takamıyorum ben önlüğü alıp ağzına tıkıyor yalamaya çalışıyor hep.
![]()
yaa elimde mendil siliyorum sürekli. zaten çok kusan bi bebek üst baş çok değişiyo gün içinde. önlüğü gerçekten çok kötü yapıyor ıslanınca önlük çok kötü kokuyor bir de. ben mama yerken falan takıyorum, bi de dışarı çıkacaksak.Ee napıyorsun ya canım çok ıslanmıyor mu üzeri?
Benim kız da aynı sürekli önlüğü çekiştiriyor ağzına sokuyor yalıyor
Woo 10. Yıl demek çokmusKışa geliyor canım şubat ayına, biz şubatta 10. Yılımıza gireceğiz o nedenle istiyorum :)
bende henüz hiç olmadım normal diye düşünüyorum bir tanıdığım 1,5 sene emzirdiğin için hiç olmamıştıKizlar aranizda hala adet olmayan, ya da duzensiz olan var mi??
Ben gecen ay dort bes gun suren lekelenme yasadim, daha da tik yok.. karin agrisi da cabasi..
Canım ben önlüğün yanında cebimde mendille dolaşıyorum , Müslin mendillere ter bezi mendilleri , beyaz klasik kare mendiller , salya çıkarınca onunla siliyorum , haftada 20 tane gidiyor , 12 li paket halinde satılıyorEe napıyorsun ya canım çok ıslanmıyor mu üzeri?
Yok canım, illa ki alerji belirtisi değil. Fazla beslenmek, gazlı olmak, vs. de yeşil kaka yapabiliyor. Zaten anne sütüyle besleniyorsa yeşil mukuslu yapması da problem değil. Alerji teşhisi başka belirtiler ve testlerle konuluyor.Canim yesil kaka illaki alerji belietisi mi? Gun icinde en az bir kere yesil kakasi oluyor. Mukuslu degil ama.Acaba ek gidadan mi oluyor yaa ? bilgin var mi?
Ya olsam da rahatlasam.. Alışık değilim böyle, saat gibiydi benim düzenim. Emziriyorum ben de, muhtemelen o yüzden olmadım hala.. Benim annem de 8-9 ay olmamış beni emzirirken.bende henüz hiç olmadım normal diye düşünüyorum bir tanıdığım 1,5 sene emzirdiğin için hiç olmamıştı
Canım ben kalın havlu önlüklerden aldım oğluma. Islatsa da üstü başı kuru kalıyor. Bir de totsandmore da diş kaşıma aparatlı önlükler vardı, onlar da çok güzel. Altı kalın havlu.Kıyafetlerine geçmiyor salyası. Önlüğü kemirmeye çalşınca da diş kaşıma aparatını kemiriyor :)Ee napıyorsun ya canım çok ıslanmıyor mu üzeri?
ben endişeleniyorum bazen. Ama kendimi bildim bileli hep düzensizdir. 2-3 ay sonra bir dr kontrolüne gitmek istiyorum.Ya olsam da rahatlasam.. Alışık değilim böyle, saat gibiydi benim düzenim. Emziriyorum ben de, muhtemelen o yüzden olmadım hala.. Benim annem de 8-9 ay olmamış beni emzirirken.
Ben de en son muayeneye 3 hafta önce filan gittim, smear testi yaptırdım. Ultrasonla da muayene etti. Herşey yolunda dedi ama olamamak sıkıntı yaratıyor bende. Ben ilk olmaya başladığımdan beri 21-22 günde bir olurum. Daha doğrusu olurdum.ben endişeleniyorum bazen. Ama kendimi bildim bileli hep düzensizdir. 2-3 ay sonra bir dr kontrolüne gitmek istiyorum.
Zaten dolaptan çıkarıp isitmistim. Tekrar sogutamazdim.Neden döktün dolapta durmazmiydi