2016 haziran anneleri

canım ben 7. haftada gitmiştim iki hafta sonra yine gel dedi. 10 gün sonra diş tedavisini sormak için gittim, yine de 4 gün sonra gitmemi istedi. 9. haftada gittiğimde de 2,5 hafta sonra gel ikili tarama testini de yapalım dedi. tam gün olarak yazacak olursam 6+5 ve 8+5'te gittim, 11+2 de gidicem bide.

benimki 3 haftada bi gel dedi. bi şikayetin olmadığı müddetçe tabi. hayırlı olsun bu arada

kontrolüme 1 hafta kaldı ölücem meraktan 1 aydır görmüyoruz yavrumuzu ve çok büyüdü buay, kızlar benim akıntım var 1 aydan fazladır fakat artık koyu sarıya döndü turuncumsu gibi, sizde nasıl durumlar. çok titiz bir insanımdır wcdeyken güzel temizliğimi yapar kalkarım ama o çamaşır gene batıyor,günlükler kaşındırıyor takamıyorum günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum çok batıyor. böylemi hamileler ve akıntı durumları ?

Akıntı bende de var, ki bu normal diye biliyorum. Ben günlük ped kullanıyorum ve günde iki defa degistiriyorum. Yalniz rengi koyulasti diyorsun, kotu koku, kaşıntı vs varsa dikkat et, hamilelikte idrar yolu iltihaplanması sık karşılaşılan bi durummuş.

Mrb hamis kardeşlerim.. Bende 10+ 1 oldum. Çoook halsizim ve çok uykum geliyor is yerinde nereyi bulsam kafamı koyuyorum. Ve bulantilar cabasi.. sizler nasılsınız bakalım?

Mrb hamis kardeşlerim.. Bende 10+ 1 oldum. Çoook halsizim ve çok uykum geliyor is yerinde nereyi bulsam kafamı koyuyorum. Ve bulantilar cabasi.. sizler nasılsınız bakalım?

Biz de 10 haftalik olduk biz de ayni uyku hali halsizlik mide bulatisida eklenin ce cekilmez oluyor 12 haftalikken ikili test yaptircaz bakalim

Bende de bugün özellikle kasik batması var,bir sa tarafından bi sol tarafından batiyorcogumuzda olduğuna gore normal bir durum bence

Ben bu akıntı artışından dolayı oluşan rahatsızlığı selpAk mendil kullanarak cozmustum ilk gebeligimde,saatte ya da iki saatte bir. Temiz bir selpAk koyuyordum camasirima cunku günlük ped hava aldırmadığı için asla onerilmiyor, günde iki uç kere çamaşır değiştirmek de yeterli gelmiyordu bana çünkü akıntı gelince o ıslaklık hissi rahatsız ediyordu,selpAk ne alaka derseniz,o dönemde 2012 mart annelerindeydim,orada mantar sorunu olan bir arkadaşa doktoru günde bir kaç kez çamaşırını değiştir ve çamaşırlarını kaynatıp utule demiş,çalıştığı için iş yerinde 3-5 kere çamaşır değiştirip her akşam onları kaynatıp utulemek mümkün olmadığından bu arkadaş tek kullanım!ik tülbent hazırlayıp onları yıkayıp utuleyip o sureci böyle atlatmıştı,ben de burnumuza degdirdigimiz selpAk neden kullanilmasin diye düşünüp o dönem öyle yapmıştım, çok da rahat etmiştim,ilk anda yadirgayabilirsdiniz belki ama günlük ped mantar riskini arttırdığı için ben bu çözümü buldum

Bende de bugün özellikle kasik batması var,bir sa tarafından bi sol tarafından batiyorcogumuzda olduğuna gore normal bir durum bence
Normal canım kafanı takma, benim de sık sık karnım ağrıyor fazla ayakta kaldigimdan dolayı

gözünüzaydın :) ikili testi nasıl yapıyorlar? bir de ne kadar ücret ödediniz?
Teşekkür ederiz darısı sizlerin başına.Ben İstanbuldayım.Dr um ikili teste çok önem verdiği için Bağdat Caddesinde bir görüntüleme merkezine yönlendirdi.Her yer yapıyor ama kimisi yanlış ölçümler yapabildiği için tekrar tekrar ücret ödemektense iyi bir yerde yaptırmamı istedi.Kan verdim bu kanda 2 tane değere bakılacak sonucunu Çarşamba günü alacağım o da inş iyi çıkarsa çok rahatlayacağım.Dr.yarım saat ultrason ile karnıma baktı bebeğin uygun pozisyonu yakalamak ense kalınlığını ölçebilmek için.320 tl ödedim biraz fazla ama ne yapalım bebeğimiz için herşey dedik ödedik.

Masallah kac haftaliksiniz acaba en uygun zaman ne zaman ? Birde cinaiyet soyledimi doktoru
Teşekkürler.12 hafta sonunda yapıldı test. 13. hafta içindeyim.Dr.u biraz sıkıştırdım cinsiyetini söylemesi konusunda ama yanılmamak için söylemiyorlar:)

Cinsyeti 4 aylık olmadan soylemiyorlar,yanılma riski yüksek olabileceğinden,pipi ve parmak ultrasonda çok karışıyor mesela o nedenle bebek biraz buyusun diye bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…