selam kızlar bende haziran annesiyim 8+3 haftalık miniğim var :)) sağlıkla kucağımıza alırız inşallahbenim tedavili bir düşükten 4 ay sonra kendi kendine tedavisiz geldi miniğim. her anne gibi bende endişeliyim her dakika onu düşünüyorum. ultrason cihazını eve alasım var kasık agrılarım benimde oluyor ve bazen bıçak saplanır gibi oluyor. mide bulantılarıma doktormun önerdiği bir ilaç kısmen iyi geldi. doktor 1 ay sonra kontrol dedi ama bana çoook uzun geldi bu süre. sizleri ne kadar sürede çağırıyor doktorlarınız?
selam kızlar bende haziran annesiyim 8+3 haftalık miniğim var :)) sağlıkla kucağımıza alırız inşallahbenim tedavili bir düşükten 4 ay sonra kendi kendine tedavisiz geldi miniğim. her anne gibi bende endişeliyim her dakika onu düşünüyorum. ultrason cihazını eve alasım var kasık agrılarım benimde oluyor ve bazen bıçak saplanır gibi oluyor. mide bulantılarıma doktormun önerdiği bir ilaç kısmen iyi geldi. doktor 1 ay sonra kontrol dedi ama bana çoook uzun geldi bu süre. sizleri ne kadar sürede çağırıyor doktorlarınız?
kontrolüme 1 hafta kaldı ölücem meraktan 1 aydır görmüyoruz yavrumuzu ve çok büyüdü buay, kızlar benim akıntım var 1 aydan fazladır fakat artık koyu sarıya döndü turuncumsu gibi, sizde nasıl durumlar. çok titiz bir insanımdır wcdeyken güzel temizliğimi yapar kalkarım ama o çamaşır gene batıyor,günlükler kaşındırıyor takamıyorum günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum çok batıyor. böylemi hamileler ve akıntı durumları ?
Mrb hamis kardeşlerim.. Bende 10+ 1 oldum. Çoook halsizim ve çok uykum geliyor is yerinde nereyi bulsam kafamı koyuyorum. Ve bulantilar cabasi.. sizler nasılsınız bakalım?
Biz de 10 haftalik olduk biz de ayni uyku hali halsizlik mide bulatisida eklenin ce cekilmez oluyor 12 haftalikken ikili test yaptircaz bakalim
kontrolüme 1 hafta kaldı ölücem meraktan 1 aydır görmüyoruz yavrumuzu ve çok büyüdü buay, kızlar benim akıntım var 1 aydan fazladır fakat artık koyu sarıya döndü turuncumsu gibi, sizde nasıl durumlar. çok titiz bir insanımdır wcdeyken güzel temizliğimi yapar kalkarım ama o çamaşır gene batıyor,günlükler kaşındırıyor takamıyorum günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum çok batıyor. böylemi hamileler ve akıntı durumları ?
Canım 11-12 . Hafta gibi gel demişti. Ben 12 haftada gideyim diyorum hem belki cinsiyeti hakkında yorumda yapar diye :)Cnm
Sizin ikili testiniz nezaman
Normal canım kafanı takma, benim de sık sık karnım ağrıyor fazla ayakta kaldigimdan dolayıBende de bugün özellikle kasik batması var,bir sa tarafından bi sol tarafından batiyorcogumuzda olduğuna gore normal bir durum bence
gözünüzaydın :) ikili testi nasıl yapıyorlar? bir de ne kadar ücret ödediniz?Selam kızlar ikili testimizi de haftasonu oldukSonuç gayet iyi.8 cm olmuş benim miniğim:)
Teşekkür ederiz darısı sizlerin başına.Ben İstanbuldayım.Dr um ikili teste çok önem verdiği için Bağdat Caddesinde bir görüntüleme merkezine yönlendirdi.Her yer yapıyor ama kimisi yanlış ölçümler yapabildiği için tekrar tekrar ücret ödemektense iyi bir yerde yaptırmamı istedi.Kan verdim bu kanda 2 tane değere bakılacak sonucunu Çarşamba günü alacağım o da inş iyi çıkarsa çok rahatlayacağım.Dr.yarım saat ultrason ile karnıma baktı bebeğin uygun pozisyonu yakalamak ense kalınlığını ölçebilmek için.320 tl ödedim biraz fazla ama ne yapalım bebeğimiz için herşey dedik ödedik.gözünüzaydın :) ikili testi nasıl yapıyorlar? bir de ne kadar ücret ödediniz?
Masallah kac haftaliksiniz acaba en uygun zaman ne zaman ? Birde cinaiyet soyledimi doktoruSelam kızlar ikili testimizi de haftasonu oldukSonuç gayet iyi.8 cm olmuş benim miniğim:)
Selam kızlar ikili testimizi de haftasonu oldukSonuç gayet iyi.8 cm olmuş benim miniğim:)
Teşekkürler.12 hafta sonunda yapıldı test. 13. hafta içindeyim.Dr.u biraz sıkıştırdım cinsiyetini söylemesi konusunda ama yanılmamak için söylemiyorlar:)Masallah kac haftaliksiniz acaba en uygun zaman ne zaman ? Birde cinaiyet soyledimi doktoru
amin inşallah cnm teşekkürler.Masaallah canimm. Gözün Aydin darisi basimiza.
Kismetse bende 12+4te gidicem 3 hafta olucak gitmedim aklim bebiste :)Teşekkürler.12 hafta sonunda yapıldı test. 13. hafta içindeyim.Dr.u biraz sıkıştırdım cinsiyetini söylemesi konusunda ama yanılmamak için söylemiyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?