- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
doğru hatırlıyor olabilirsin canımm. ovu testleriyle baya uğraşmıştımben seni sankiş ovulasyon testiyle ilgili bi konu vardı ordan hatırlıyorum ama karıştırıyomuyum bilemedim :) sanki yazışmıştık orda
doğru hatırlıyor olabilirsin canımm. ovu testleriyle baya uğraşmıştım
ben temmuz ayında histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası hiç bişey yapmıcam akışına bırakıcam demiştim. temmuz ve ağustosta 2 ay hiç bişey yapmadım hakikaten, tatile falan gittik. benim adetlerim normalde 30-33 günde olur ama son 2-3 ay 40 günde olmuştum. Eylül adetimde de yine bişey yapmadım hatta 3 hafta geçmişti. kesin ovu olmuştur diye düşünmüştüm ama 25. gün öylesine bişey dürttü ve ovu yaptım bi baktım pozitif , ertesi gün tekrar yaptım pik yapmış. tabi biz değerlendirdik ve çok şükür bebeişim geldi. yani tamamen tesadüf oldu. işte Rabbim ol dedikten sonra bi şekilde oluyor. yoksa biz ovu geçti diye o günleri boş geçecektik. bende kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.bendee aynen :) sonunda da ovu testiyle yakalayıp hamiş oldum işte çok şükür :). şimdi etrafımda bebek isteyen herkese de tavsiye ediyom :)
ben temmuz ayında histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası hiç bişey yapmıcam akışına bırakıcam demiştim. temmuz ve ağustosta 2 ay hiç bişey yapmadım hakikaten, tatile falan gittik. benim adetlerim normalde 30-33 günde olur ama son 2-3 ay 40 günde olmuştum. Eylül adetimde de yine bişey yapmadım hatta 3 hafta geçmişti. kesin ovu olmuştur diye düşünmüştüm ama 25. gün öylesine bişey dürttü ve ovu yaptım bi baktım pozitif , ertesi gün tekrar yaptım pik yapmış. tabi biz değerlendirdik ve çok şükür bebeişim geldi. yani tamamen tesadüf oldu. işte Rabbim ol dedikten sonra bi şekilde oluyor. yoksa biz ovu geçti diye o günleri boş geçecektik. bende kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.
aynen canımm. bende iş yeri hekimine gittim. gebeliktendir dedi. telaş yapma zehirlenme olsaydı daha farklı belirtilerde olurdu dedi. zaten şimdide bulantım falan kalmadı çok şükür.aynen canım bende nokta atışı yapıyodum son üç aydır. benim için zamanlaması çok iyi oldu. Rabbim en iyi zamanı biliyor. bizler telaşta etsek işte... sabır imanın yarısıdır... şimdi de ayrı bi sabır işte :)
aynen canımm. bende iş yeri hekimine gittim. gebeliktendir dedi. telaş yapma zehirlenme olsaydı daha farklı belirtilerde olurdu dedi. zaten şimdide bulantım falan kalmadı çok şükür.
canım benim hiç aklımda yoktu kiii, zaten sabaha karşı 4'te uyandım wc'ye zor yetiştimbazen psikolojikte olabiliyo özellikle bana :) unuttuğum zaman bulantım yok aklıma gelince bulanıyo.
canım benim hiç aklımda yoktu kiii, zaten sabaha karşı 4'te uyandım wc'ye zor yetiştim
inşaallaahh canımm. yok canım hiç bişey demedi zaten şimdi çok küçük daha. yarın kontrolüm var bakalım nasılmış benim minnakgeçer Allah ın izniyle az kalmış zaten en fazla 2 3 hafta daha gider böle. diye avutalım kendimizidktor sana cinsiyetle ilgili hiç tahminde bulundumu ben çatlıcam :)
inşaallaahh canımm. yok canım hiç bişey demedi zaten şimdi çok küçük daha. yarın kontrolüm var bakalım nasılmış benim minnak
kızlar günaydın. hamileliğimin başından beri ara ara bulantım oluyordu ama öyle çok değil. ama sabah 4'te mide bulantısı ile kendimi wc'ye zor attım. sonra da neredeyse saat başı kusuyorum. sabahtan beri 4 kere çıkarttım. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir? eğer devam ederse hastaneye gitmeyi düşünüyorum. 8-9. hafta bulantı-kusma başlar mı ki?
tamam canımm çok sağoll. ne kadar kötüymüş kusmak. Rabbim sürekli kusan ve yatan hamişlerin yardımcısı olsun inşaallahhBasliyo cnm yaa usutmussundur sicak su koy ayaklarinin altina benimde 8 9 haftada mide bulantim artti cnm korkma
aynen bende ki sorun. bu diş fırçalamak neden bizi kusturuyor acaba,o macun ağzıma girip köpürdüğü anda bitti benim işim ağzımı arıtana kadar çıkarıyorum ne varsa. sivilce kadar sürüyorum macunu gözükmüyor bile hatta macunsuz fırçalıyorum olduğu kadar napayım,dişim pis oldumuda rahat edemiyorum titizim diş konusunda. ümidim 12.haftalar bitecek diyor herkes
sorma gerçekten çok zor. bende dişlerimi fırçalamadan hayatta dışarı çıkmazdım. bi de çalışıyorum. şimdi mecbur fırçalamadan çıkıyorum artık sakız vs halletmeye çalışıyorum.ctesi kontrolüm var doktora sölicem gargara alıcam bu böyle gitmez çünkü. Akşamları fırçalayabiliyorum çk şükür.
Merhaba kızlar bende hastaneden yazıyorum kolumda serumlaama çok daha iyiyim çok şükür en azından 2 lokmada olsa birşey yedim birde su içermiyordum içmeye başladım eğer sizde benim kadar kötüyseniz en azından yatış yapmasanızda bi serum taktirın rahatlayacaksınız inşallah
sorma canım koltuğun bir tarafından bir tarafına geçecek gücüm yoktu Rabbim hayırlısını versin inş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi canımÇok geçmiş olsun canım. Kusmanin fazlası da zarar insanın vücut direnci kalmıyor. Daha iyi olmana sevindim.
arkadaşlar rubella ıgm, toxoplazma ıgm, toxoplazma ıgg ve anti cmv ıgm testlerim negatif. rubella ıgg ve anti cmv ıgg testlerim pozitif çıktı. Bunların ne anlama geldiğini bilen var mı? kontrolüme daha bir haftadan fazla var ve ben çok merak ettim ne olduğunu. internetten araştırdım ama anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?