2016 haziran anneleri

ben seni sankiş ovulasyon testiyle ilgili bi konu vardı ordan hatırlıyorum ama karıştırıyomuyum bilemedim :) sanki yazışmıştık orda
doğru hatırlıyor olabilirsin canımm. ovu testleriyle baya uğraşmıştım
 
bendee aynen :) sonunda da ovu testiyle yakalayıp hamiş oldum işte çok şükür :). şimdi etrafımda bebek isteyen herkese de tavsiye ediyom :)
ben temmuz ayında histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası hiç bişey yapmıcam akışına bırakıcam demiştim. temmuz ve ağustosta 2 ay hiç bişey yapmadım hakikaten, tatile falan gittik. benim adetlerim normalde 30-33 günde olur ama son 2-3 ay 40 günde olmuştum. Eylül adetimde de yine bişey yapmadım hatta 3 hafta geçmişti. kesin ovu olmuştur diye düşünmüştüm ama 25. gün öylesine bişey dürttü ve ovu yaptım bi baktım pozitif , ertesi gün tekrar yaptım pik yapmış. tabi biz değerlendirdik ve çok şükür bebeişim geldi. yani tamamen tesadüf oldu. işte Rabbim ol dedikten sonra bi şekilde oluyor. yoksa biz ovu geçti diye o günleri boş geçecektik. bende kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.
 

aynen canım bende nokta atışı yapıyodum son üç aydır. benim için zamanlaması çok iyi oldu. Rabbim en iyi zamanı biliyor. bizler telaşta etsek işte... sabır imanın yarısıdır... şimdi de ayrı bi sabır işte :)
 
iyi günler bayanlar.. bende 7 haftalık hamileyim sanırım temmuz annesi olurum:) açıkçası face grubu arıyorum.. orada var mı grubunuz??
 
aynen canımm. bende iş yeri hekimine gittim. gebeliktendir dedi. telaş yapma zehirlenme olsaydı daha farklı belirtilerde olurdu dedi. zaten şimdide bulantım falan kalmadı çok şükür.
 
aynen canımm. bende iş yeri hekimine gittim. gebeliktendir dedi. telaş yapma zehirlenme olsaydı daha farklı belirtilerde olurdu dedi. zaten şimdide bulantım falan kalmadı çok şükür.

bazen psikolojikte olabiliyo özellikle bana :) unuttuğum zaman bulantım yok aklıma gelince bulanıyo.
 
canım benim hiç aklımda yoktu kiii, zaten sabaha karşı 4'te uyandım wc'ye zor yetiştim

geçer Allah ın izniyle az kalmış zaten en fazla 2 3 hafta daha gider böle. diye avutalım kendimizi dktor sana cinsiyetle ilgili hiç tahminde bulundumu ben çatlıcam :)
 
geçer Allah ın izniyle az kalmış zaten en fazla 2 3 hafta daha gider böle. diye avutalım kendimizi dktor sana cinsiyetle ilgili hiç tahminde bulundumu ben çatlıcam :)
inşaallaahh canımm. yok canım hiç bişey demedi zaten şimdi çok küçük daha. yarın kontrolüm var bakalım nasılmış benim minnak
 
inşaallaahh canımm. yok canım hiç bişey demedi zaten şimdi çok küçük daha. yarın kontrolüm var bakalım nasılmış benim minnak

benimde c.tesi var 9+3 olcam inşallah ama bişey demez banada. 3 haftada bi çağırıyo heralde bidahaki gidişime söylemiş olur. bazı doktorlar erkenden tahminde bulunuyo.
 




Basliyo cnm yaa usutmussundur sicak su koy ayaklarinin altina benimde 8 9 haftada mide bulantim artti cnm korkma
 
slm kizlar nasıl gidiyo bayadir yazamadim azcikın bulantı var ama o bile beni deli ediyo ama sukur ki bebisim ıyimis ve buyumus
 
Merhaba kızlar bende hastaneden yazıyorum kolumda serumla ama çok daha iyiyim çok şükür en azından 2 lokmada olsa birşey yedim birde su içermiyordum içmeye başladım eğer sizde benim kadar kötüyseniz en azından yatış yapmasanızda bi serum taktirın rahatlayacaksınız inşallah
 


Sadece duş macunun köpürmesinden rahatsızsanız ağız bakim suyu kullanabilirsiniz. Bir de kustuktan hemen sonra diş fırçalamak sakıncalıymış haberiniz olsun diş minesine zarar veriyormuş.
 

Çok geçmiş olsun canım. Kusmanin fazlası da zarar insanın vücut direnci kalmıyor. Daha iyi olmana sevindim.
 
Çok geçmiş olsun canım. Kusmanin fazlası da zarar insanın vücut direnci kalmıyor. Daha iyi olmana sevindim.
sorma canım koltuğun bir tarafından bir tarafına geçecek gücüm yoktu Rabbim hayırlısını versin inş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi canım
 

anti cmv bilmiyorum ama diğerleri benim de aynıydı ve bir sorun olmadığını söylemişti doktorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…