2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ooo liste açılmış :) selamlar herkese.
Benimki henüz başlamadı o sebeple mayıs bat ı belli değil :)

Bende varım bu ay ilk kez denicez nasipse :KK68:
Şuan adetim bat 17 mayıs

Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar :KK3:
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız :anneadayı:

Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)

2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi

@ruzigarr............................4 Mayıs
@capque ............................5 Mayıs
-Lidya- -Lidya- ..............................5 Mayıs
@tubaender........................6 Mayıs
@Zanamm174.....................6 Mayıs
@busrademirtas.................7 Mayıs
@kuzu66 .............................8 Mayıs
@YESIMBOZ.......................9 Mayıs
@sweetwitch01.................13 Mayıs
@melekler-engelchen ......13 Mayıs
@fufucukkk........................15 Mayıs
@gul_22116........................15 Mayıs
@kushi................................16 Mayıs
yesa yesa ...............................21 Mayıs
morordek morordek
boza boza
@olcaaay
@xDerinMavix
@pembesu
@xiexie
@Kriziantemcicegi
@Tuba0735
@okaliptus_
@serapozcan3343
@oh_ne_ala
@kubito
@nisandeniz
@seieda
@cleopatracat
@GnlA
@The ilknur
@angelkf
@mrveee28
@ANGIE79
@nisan152
begumdeniz begumdeniz
Dilektuttum Dilektuttum

@cansu0812
Eklediğiniz için teşekkür ederim. Ben mayıs başı aşılama yaptıracaktım ama folikül kistim varmış. Haziranda yapılacak inşallah. Doktor bu sırada hamile kalabilirsin dedi. BAT 18 mayıs. İnşallah olmaz tabii :)

Eklediğiniz için teşekkür ederim. Ben mayıs başı aşılama yaptıracaktım ama folikül kistim varmış. Haziranda yapılacak inşallah. Doktor bu sırada hamile kalabilirsin dedi. BAT 18 mayıs. İnşallah olmaz tabii :)
Ben yine de ekledim canım :) Tutar mı tutar :)

Ben yine de ekledim canım :) Tutar mı tutar :)
Evet canım. Şimdi reglim zaten,belki de kisti atmışımdır. Kisti olup hamile kalan pek çok kişi var sitede. Bir de bu ay rahim filmi çektirdim ve rahim ağzı genişletme operasyonu oldum. Doktorum profesör. Bu işlemden sonraki ay hamile kalan çok oluyor, dedi. Rahimde doğuştan olan yapışıklıklar varsa içeri sıvı basılınca açılıyormuş. Allah'a şükür film iyi çıktı. Artık güzel haber gelir inşallah. 27. aydayım :(

Evet canım. Şimdi reglim zaten,belki de kisti atmışımdır. Kisti olup hamile kalan pek çok kişi var sitede. Bir de bu ay rahim filmi çektirdim ve rahim ağzı genişletme operasyonu oldum. Doktorum profesör. Bu işlemden sonraki ay hamile kalan çok oluyor, dedi. Rahimde doğuştan olan yapışıklıklar varsa içeri sıvı basılınca açılıyormuş. Allah'a şükür film iyi çıktı. Artık güzel haber gelir inşallah. 27. aydayım :KK43:
Nisan topiginde de okumustum canım, 27 ay iyi sabrediyorsun valla :( Umarım en kısa sürede saglıkla gelir bebegin.

Nisan topiginde de okumustum canım, 27 ay iyi sabrediyorsun valla :KK43: Umarım en kısa sürede saglıkla gelir bebegin.
Canım sabrettiğim söylenemez. Bunalımdayım, fazla kilom var, veremiyorum, hayattan keyif alamıyorum. Başkalarından dinleyince normal gelirdi, bunların benim başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi. Olanları anlatayım inşallah işinize yarar, benimle aynı sıkıntıları olanlara tedaviler hakkında yardımcı olabilirim, istediklerini sorabilirler.

şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.

Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, iki ay çok fazla yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.

Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.

Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama tedavisine başlamak için reglimin ikinci günü yani bu çarşamba hastaneye gittik ama kistim olduğu için tedaviye başlayamadık. Doktor belki kendin hamile kalırsın dedi. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder de bu ay hamile kalırım.

Back
X