Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarOoo liste açılmış :) selamlar herkese.
Benimki henüz başlamadı o sebeple mayıs bat ı belli değil :)
Al benden de o kadar
Topigi actım, kendi BAT'ımı ekleyemiyorum, ne biçim topik sahibiyim ya![]()
Biz bu gidişle Haziran a kalmayalım![]()
Senin BAT ne zaman canım, ekleyeyim :)Hayırlı uğurlu olsun topicay bu ay.cooooookkkkk işimiz var
Ooo ooo o Lidya da buradaymiS
Hoşgeldin canim benim :)
En azından 5 Mayıs'ta durumunu sormak isterim canımUmarım ugurlu gelir Mayıs ayı hepimize
Teşekkür cnm
Nasılsın :)
İyiyim canım mayıs a kaldım :)
Eklediğiniz için teşekkür ederim. Ben mayıs başı aşılama yaptıracaktım ama folikül kistim varmış. Haziranda yapılacak inşallah. Doktor bu sırada hamile kalabilirsin dedi. BAT 18 mayıs. İnşallah olmaz tabii :)Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
@ruzigarr............................4 Mayıs
@capque ............................5 Mayıs
-Lidya- ..............................5 Mayıs
@tubaender........................6 Mayıs
@Zanamm174.....................6 Mayıs
@busrademirtas.................7 Mayıs
@kuzu66 .............................8 Mayıs
@YESIMBOZ.......................9 Mayıs
@sweetwitch01.................13 Mayıs
@melekler-engelchen ......13 Mayıs
@fufucukkk........................15 Mayıs
@gul_22116........................15 Mayıs
@kushi................................16 Mayıs
yesa ...............................21 Mayıs
morordek
boza
@olcaaay
@xDerinMavix
@pembesu
@xiexie
@Kriziantemcicegi
@Tuba0735
@okaliptus_
@serapozcan3343
@oh_ne_ala
@kubito
@nisandeniz
@seieda
@cleopatracat
@GnlA
@The ilknur
@angelkf
@mrveee28
@ANGIE79
@nisan152
begumdeniz
Dilektuttum
@cansu0812
Bence en güzel ay temmuz. Öğretmen olduğum için temmuzda hamilekalırsam doğum yapınca ikinci dönemi izinle tamamen kapatıyorumNeeeeeeeeeeeee
Mayıs mii
En sevdigim Ayy
Tam hamile kalmalik
21 Mayıs gelmeyen bat inşallah :)
27 ay canım. Bir ara ayrıntılı anlatırım sebebini :)kızlar kaç aydır deniyosunuz
Merhaba bana da haziranda aşılama yapılacak. İnşallah güzel haberleri paylaşırız :)Ben 7 aydir deniyorum,2.asilamam
Ben yine de ekledim canım :) Tutar mı tutar :)Eklediğiniz için teşekkür ederim. Ben mayıs başı aşılama yaptıracaktım ama folikül kistim varmış. Haziranda yapılacak inşallah. Doktor bu sırada hamile kalabilirsin dedi. BAT 18 mayıs. İnşallah olmaz tabii :)
Evet canım. Şimdi reglim zaten,belki de kisti atmışımdır. Kisti olup hamile kalan pek çok kişi var sitede. Bir de bu ay rahim filmi çektirdim ve rahim ağzı genişletme operasyonu oldum. Doktorum profesör. Bu işlemden sonraki ay hamile kalan çok oluyor, dedi. Rahimde doğuştan olan yapışıklıklar varsa içeri sıvı basılınca açılıyormuş. Allah'a şükür film iyi çıktı. Artık güzel haber gelir inşallah. 27. aydayımBen yine de ekledim canım :) Tutar mı tutar :)
Nisan topiginde de okumustum canım, 27 ay iyi sabrediyorsun vallaEvet canım. Şimdi reglim zaten,belki de kisti atmışımdır. Kisti olup hamile kalan pek çok kişi var sitede. Bir de bu ay rahim filmi çektirdim ve rahim ağzı genişletme operasyonu oldum. Doktorum profesör. Bu işlemden sonraki ay hamile kalan çok oluyor, dedi. Rahimde doğuştan olan yapışıklıklar varsa içeri sıvı basılınca açılıyormuş. Allah'a şükür film iyi çıktı. Artık güzel haber gelir inşallah. 27. aydayım![]()
Canım sabrettiğim söylenemez. Bunalımdayım, fazla kilom var, veremiyorum, hayattan keyif alamıyorum. Başkalarından dinleyince normal gelirdi, bunların benim başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi. Olanları anlatayım inşallah işinize yarar, benimle aynı sıkıntıları olanlara tedaviler hakkında yardımcı olabilirim, istediklerini sorabilirler.Nisan topiginde de okumustum canım, 27 ay iyi sabrediyorsun vallaUmarım en kısa sürede saglıkla gelir bebegin.