- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
Ben 70takiyodum :) hamile kalinca cocuk olunca buyur dedim cokta fark olmadi süt bittimi gene eskiye doner :) senin belki ic hacmi genislemistir canim bilemedimYoo gayet de küçük 75 takıyordum :):)
Gözün aydın canım :)Kayinvalide gidiyooorrr lililili
yaa bence de. Benimki iki tane diş kaşıyıcıyı birden ağzına götürüyor ve bence de diş çıkarıyor
Maşallah senin depo kapasiten de büyük. Bütün üstüm ıslanıyor benim gece gündüz.
maşallah kızlar oğluşlara. Ben 1.61'im eşim 1.67. Kızım 61 cm. Ben de kısayım ama en kötüsü eşim kısa benim. Hele ailesi aşırı kısa. Benim ailem uzun. İnşallah bizimkilere çeker. Biraz boylu olsun çok isterim
Kahretmezmi hic minicikler daha. Gozunde yas gormeye dayanamiyorum bende. Bu gece dakikalarca agladi uyuyamadi mahfoldum bendeİnşallah cnm.ben de yipraniyorum ama onu o halde görmek kahrediyo
Hahahaha ay bu saatte guldürdun beni çok tatlisn :)İşte beneğin gaz sebebi belli oldu , stresten canım , hadi hayırlı olsun :)
Ay cnm ondan önceki gece yemistim unutup fındık fıstık ertesi gün de böyle oldu ondan oldu demek ; (Çok geçmiş olsun canım , zor Gazlı çocuk o günler geçince daha rahat oluyor insan , acaba yediklerinden mi gaz oluyor , ablam Fındık badem ceviz yediğinde 2-3 tane çok feci gaz yapardı yeğenimde , benim kuzdada kızarıklık yapıyor mesela , her bebek farklı inşaallah biter gider en kısa zamanda
en korktuğum şey:) şimdi de verebilirsin. Buz dolabında 3 gün durur. Bakalım yarım doktor ne diyecek. Belki alerji olmuştur.Kalktim sut sagdim 5dk sonra oglum uyandi
Buzdolabinin normal yerine koydum yarin gunduz versem olur dimi?
Evet acı elma yağı. Doktor önermişti. Havlu soğuyor evet. Kiraz çekirdekli bant var karnına sarmak için ondan alabilirsib.Yağ almayi hep unutuyorum ya acı elma yağı demi ? Havluyu da utuluyorum koyuyorum bir dk içinde soguyo başka yöntem var mı cnm.bildiğin
Olsun boş boş sayılmaz etrafta da öğreneceği çok şey var :)Ben üzülüyorum valla en kisa.zamanda çıkıp kart oyuncak falan alayım oğluma nos boş etrafa baktiriyorum bidiğimi
37.1 2 gibi seyretti hep gece şimdi iyi ilaç vermedim az savaşsın diye sağol Can'ımA Alwayshappygirl atesiniz nasi oldu canim?
Geçmiş oldun canım, ben kaçırmışım ne oldu ?37.1 2 gibi seyretti hep gece şimdi iyi ilaç vermedim az savaşsın diye sağol Can'ım
Böyle durumlarda emzir süt yok diye düşünme çünkü süt sağdıktan sonra yağlı süt kalmış oluyorKalktim sut sagdim 5dk sonra oglum uyandi
Buzdolabinin normal yerine koydum yarin gunduz versem olur dimi?
Bir şeyi yok aslında görünürde diş olabilir dedi aile hekimi calpol ver dedi ama vermedimGeçmiş oldun canım, ben kaçırmışım ne oldu ?
UYku sersemi az icti zaten farketmedi :)en korktuğum şey:) şimdi de verebilirsin. Buz dolabında 3 gün durur. Bakalım yarım doktor ne diyecek. Belki alerji olmuştur.
Bizimde arada oluyo iste. 38oldumu vermistimben bikere artiyodu cunju37.1 2 gibi seyretti hep gece şimdi iyi ilaç vermedim az savaşsın diye sağol Can'ım
Benimkide bazen yapiyo memeyi cikarip parmagi hatta elini komple sokuyo :)9ay emerken bile bir yandan parmağını ağzını sokmaya çalışıyor. Kundak yapacaktım nerdeyse düZgün emmesi icin
Tek memeyi sagmistim. Sagdigimi verdim ilk denemek icin biraz emip uyudu yagli oldugundan cabuk doymus olabilirBöyle durumlarda emzir süt yok diye düşünme çünkü süt sağdıktan sonra yağlı süt kalmış oluyor
Canim ben alti torbali olanlardan alacağım. Tesekkur ederim.Yok canım fermuarlı mı çıtçıtlı mı alayım diye düşünerek vakit geçiyor :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?