2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlarr bebek doğduktan sonra 300 tl alıyorız ya ondan başka bi para daha alınıyomuş nedir o çoğu kişi almamış ben dahil alanlar bilgilendirebilir mii nedir kimler nasıl alıyo

Sut parasi var cnm 120 tl.benim esim calisiyor sgkli ben calismiyorum
O sgk ya basvurdu onun adina ziraat bankasina yatti. Sen sigortali calisan isen sana yatar sanirim yoksa esin basvursun sgk ilce mudurlugune

Bizde kontrolden geldik. Rota ilk dozu vurulduk ozel saglik karsiladi hic para vermedim. Kendi doktorumuz izinliydi gicik bir doktora girmek zorunda kaldim hic ilgilenmedi kilo boy olctu gonderdi asi odasina
Bayramdan sonra kendi doktoruna da goturcem o ne guzel herseyi detayli anlatiyor .
Boyu 64 cm kiloda 7500 kuzumun . Zaten evde tarti var ben her hafta tartiom .
Yani asi olmak icin doktora gorunmek zorunda kaldik.

Artik herkese gulucuk atiyo kuzum yaa dikkat ediyo herseye.
Koydum kanguruya esim goturdu birakti bende taksi ile dondum rahat gecti sukur.4.ayda saglik ocagina gidicez bakanlik asilari icin hadi hayirlisi.

_peri_ cnm cok gecmis olsun dualarimiZ senle.ins guzel hayrli haberlerle donersin

Oglum 20 gunde 300gr almis
Vucudundakilere alerji olabilir dedi benjm yedigim yada kullandigim deterjan vs onlardan. Mama takviyesi yapmicam alerjisini tetikleyebilir ek gidayada gecemez senin sutunu arttircaz dedi. Laktamil, still tea falan yazdi 3litrede su. Bisurude alerji yapabilcek seylerin listesini verdi 10gun yemicem onlari. 10gun hala gecmezse kan tahlili yapilcak. Canim cok sıkıldı yaa. Okadar sakin ılımlı cocuk huysuz bisey oldu.

Masallah bebişlere ne güzel kilo almışlar başta sağlıklı olsunlar tabiki ben de tombak olsun isterdim ama hala 5 kilolarda kuzucum.

Canim cok geçmiş olsun geçecek inşallah tekrar eski haline döner demekki bişey rahatsız etmiş bebecigi üzülme hiç allah başka dertler vermesin

Geçmiş olsun cnm, düzelir inş

Cnm cok gecmis olsun sakin canini sikma tek derdin bu olsun cok sukur daha onemli birsey degil oyle dusun kendini uzup strese sokma.

Sut arttirmak icin ben motilium tablet kullandim doktorumun onermesi ile tabiiki.

Gercekten arttirdi ve mamayi dusurdum sayesinde simdi arada bir iciyorum. Doktoruna danis istersen ama sormadan kullanma sakin aman haaa yan etki falan yapmasin.

Geçmiş olsun Canım
Çabuk toparlarsiniz umarım

Reactions: 9ay
Kızlar doktora gidecegiz
Bebegimin boynunda mantar oldu sanırım

Eklentiler

• IMG-20160908-WA0001~2.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 94
Ay sabah 9 gibi olmuştu . Biraz agladi baktım heryerine de bişi yoktü. Sonra baya bi uyudu ama . Ama bi farklılık görmedim iyidir inşallah. Şimdi yine uyuttum

Ay sabah 9 gibi olmuştu . Biraz agladi baktım heryerine de bişi yoktü. Sonra baya bi uyudu ama . Ama bi farklılık görmedim iyidir inşallah. Şimdi yine uyuttum
Anladım Can'ım tekrar geçmiş olsun
Düşünce ya da kafaya darbe alınca uyutmayın hemen derler

_peri_ canım kusması filan çok mu? Alerji kusma da yapar bildiğim kadarıyla. Ama ayak altlarında da çıktığına göre isilik değil alerjidir. Geçer yakın zamanda inşallah.
superselma canım geçmiş olsun neyden mantar olur ki öyle
vorones canım sana da geçmiş olsun. hemen uyumadı inşallah. Tepkilerini filan kontrol etseydin her zamanki gibi mi. Kusma da olmadıysa sıkıntı yoktur.

Kızlar sabah bebeğim kanepeden duştü. şak etti düşünce . Yuz üstü çığlıkla aldim yavrumu. Şükür iyi bişi yi yok. Dikkat edin bebeler dönüyor .

Uyutmak değil canım kesele. Uyuyabilir. Uyanmazsa sorun var demekmiş.

Sağol canım daha çıkamadık dr.a.
Oğlum bezini çıkarıp hamakta kaka yapmış.
Ben oğlumu yikadim eşim de hamagin üstündeki kilimi yıkadı. Derken kp geldi dışarda oturuyorlar.

9ay dün gece kilitlemeden önce kapımin önüne 2oyuncak koydum. Bu sabah çığlık atmadi kapıya gelince. 2saat bensiz babasıyla oyuncaklarla idare etmiş.
Terkedilmişlik hissi çok kötü Allah korusun

Iyidir merak etme ilk kızımda dr.a gittik tomografi bile çekildi maalesef rasyasyon aldı. Bişey çıkmadı. Boşuna radyasyon

Taze ve esnek. Zaten çok yüksek değil. Hiç düşmeseler en iyisi tabi de. İçini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…