- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
Tabi Can'ım ben hiç 36.5 görmedim zaten. 37.0 oluyordu sk sk Emince uyuyunca kaka yapınca 36.8 9 a düşüyor ilk defa düşmedi dün gece. Yüksek Ateş sayılmaz yanı de Yükselmeye müsait gibiCnm 37 derece yüksek mi bazen ben öylesine olcuyorum 37 çıkıyor
İnşallah hayırlı haberlerle gel canımAllah razi olsun canim insallah
Kızlarr bebek doğduktan sonra 300 tl alıyorız ya ondan başka bi para daha alınıyomuş nedir o çoğu kişi almamış ben dahil alanlar bilgilendirebilir mii nedir kimler nasıl alıyo
Ben şimdi 9 aylık kış için 12 aylık alcam.Evet canim hareketli aslinda ama bu tulumlara hemen sigmaz oluyor benim oglan. Ondan korkuyorum giyemezse diye
Canim cok geçmiş olsun geçecek inşallah tekrar eski haline döner demekki bişey rahatsız etmiş bebecigi üzülme hiç allah başka dertler vermesinOglum 20 gunde 300gr almis
Vucudundakilere alerji olabilir dedi benjm yedigim yada kullandigim deterjan vs onlardan. Mama takviyesi yapmicam alerjisini tetikleyebilir ek gidayada gecemez senin sutunu arttircaz dedi. Laktamil, still tea falan yazdi 3litrede su. Bisurude alerji yapabilcek seylerin listesini verdi 10gun yemicem onlari. 10gun hala gecmezse kan tahlili yapilcak. Canim cok sıkıldı yaa. Okadar sakin ılımlı cocuk huysuz bisey oldu.
Geçmiş olsun cnm, düzelir inşOglum 20 gunde 300gr almis
Vucudundakilere alerji olabilir dedi benjm yedigim yada kullandigim deterjan vs onlardan. Mama takviyesi yapmicam alerjisini tetikleyebilir ek gidayada gecemez senin sutunu arttircaz dedi. Laktamil, still tea falan yazdi 3litrede su. Bisurude alerji yapabilcek seylerin listesini verdi 10gun yemicem onlari. 10gun hala gecmezse kan tahlili yapilcak. Canim cok sıkıldı yaa. Okadar sakin ılımlı cocuk huysuz bisey oldu.
Oglum 20 gunde 300gr almis
Oglum 20 gunde 300gr almis
Ay kıyamam. Gidin gidin. İnşallah hemen geçerKızlar doktora gidecegiz
Bebegimin boynunda mantar oldu sanırım
Ay sabah 9 gibi olmuştu . Biraz agladi baktım heryerine de bişi yoktü. Sonra baya bi uyudu ama . Ama bi farklılık görmedim iyidir inşallah. Şimdi yine uyuttumvorones
superselma
_peri_
Geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
Noldu böyle ya
vorones hastaneye falan götürdün mü Can'ım herhangi bi yerinde şişme morluk var mı
Birde hemen uyutma 3 saat falan geçsin
Anladım Can'ım tekrar geçmiş olsunAy sabah 9 gibi olmuştu . Biraz agladi baktım heryerine de bişi yoktü. Sonra baya bi uyudu ama . Ama bi farklılık görmedim iyidir inşallah. Şimdi yine uyuttum
Kızlar sabah bebeğim kanepeden duştü.şak etti düşünce . Yuz üstü çığlıkla aldim yavrumu. Şükür iyi bişi yi yok. Dikkat edin bebeler dönüyor .
vorones
superselma
_peri_
Geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
Noldu böyle ya
vorones hastaneye falan götürdün mü Can'ım herhangi bi yerinde şişme morluk var mı
Birde hemen uyutma 3 saat falan geçsin
Ay sabah 9 gibi olmuştu . Biraz agladi baktım heryerine de bişi yoktü. Sonra baya bi uyudu ama . Ama bi farklılık görmedim iyidir inşallah. Şimdi yine uyuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?