- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
- Konu Sahibi superselma
-
Evet 4 parmağı birden sokuyor. İteliyor iyice sonra öğürüyor :):):) ne bulsa emmeye çalışıyor. Sabah eşim gidince yanıma yatırıyorum. Babasının yastığın ucunu yakalamış onu emmeye çalışıyordu :):) uyku arkadaşını, tutunca parmağımı.Benimkide bazen yapiyo memeyi cikarip parmagi hatta elini komple sokuyo :)
Canım dönmeye başladığında onlar çocuk için zor oluyor diyorlar. Bebeğin haraketliyse bir de dolanır ona.Canim ben alti torbali olanlardan alacağım. Tesekkur ederim.
yaa bence de. Benimki iki tane diş kaşıyıcıyı birden ağzına götürüyor ve bence de diş çıkarıyor
Maşallah senin depo kapasiten de büyük. Bütün üstüm ıslanıyor benim gece gündüz.
maşallah kızlar oğluşlara. Ben 1.61'im eşim 1.67. Kızım 61 cm. Ben de kısayım ama en kötüsü eşim kısa benim. Hele ailesi aşırı kısa. Benim ailem uzun. İnşallah bizimkilere çeker. Biraz boylu olsun çok isterim
Ne güzel canım:) hayırlısıyla kardeşimle meslektaş olacaksınız bu yıl kazandı o da:)Bugün yorgunluktan ölüyorum sanırım sabah 8 ikindi vakti ve akşam olmak üzere 3 kere ifadeye çağrıldım hepsi birer saat sürdü
Bebeğime mama vermek istemediğim için benim açımdan zor oluyor ama güzel para kazanıyorum ben bu devletin görevlendirmelerinden :) günde 3 kere aranıp kalkıp gidip ifadede bulunup eve gwri dönüp böyle ayda 10 bin lira hatta belki daha fazla kazanma imkanım var
Aradiklarinda bebegim uyaniksa emziriyorum hemen sut sagiyorum sonra giuiniyorum annemi cagiriyorum ya da giderken bebegimi anneme birakiyorum ya da bebegimi de goturuyorum duruma gore sonra gorevimi yapiyorum sonra eve donuyorum iste ama ne zaman arayacsklari belli olmuyor 24 saat icinde her an arayabilirler
Eşim vakti zamanında hukuk yazmadigi icin cok pisman iki gundurben ona lisedeyken cok israr etmistim sen de hukuk yaz diye :))
Neyse bu gorevi biraz yapaym cok surduremem gbi geliyor
Ben kaciyorum hemen iyi geceler herkese
Emzik alsalar el etmiceklerdi ama onu da almıyorlar işteEvet 4 parmağı birden sokuyor. İteliyor iyice sonra öğürüyor :):):) ne bulsa emmeye çalışıyor. Sabah eşim gidince yanıma yatırıyorum. Babasının yastığın ucunu yakalamış onu emmeye çalışıyordu :):) uyku arkadaşını, tutunca parmağımı.
Allah şifa versin hayırlı haberlerle gel inşallah canmKizlar ellerinin icindede cıktı. 12de randevumuz dua edin olurmu? Onemli bisey olmasin
Evet cok guzel oluyolar ağzı hep acık. Kus agizli diye seviyorum zaten ben :)Evet 4 parmağı birden sokuyor. İteliyor iyice sonra öğürüyor :):):) ne bulsa emmeye çalışıyor. Sabah eşim gidince yanıma yatırıyorum. Babasının yastığın ucunu yakalamış onu emmeye çalışıyordu :):) uyku arkadaşını, tutunca parmağımı.
Allah razi olsun canim insallahAllah şifa versin hayırlı haberlerle gel inşallah canm
Evet canim hareketli aslinda ama bu tulumlara hemen sigmaz oluyor benim oglan. Ondan korkuyorum giyemezse diyeCanım dönmeye başladığında onlar çocuk için zor oluyor diyorlar. Bebeğin haraketliyse bir de dolanır ona.
Ne güzel canım:) hayırlısıyla kardeşimle meslektaş olacaksınız bu yıl kazandı o da:)
Dicle üni. canım:)Ooo ne guzel cok sevindim guzel bir bolum avukat, hakim, savci, noter, hukuk musaviri olabilir ve iibf ile siyasal fakultesi cikislilarin edinebildigi her meslegi yapabilir cok genis bi alani var hukukun :)
Hangi univ.i kazandi?
aynen bizimki de yapıyor onu parmağını araya sikistirmaya çalışıyo :)@9ay emerken bile bir yandan parmağını ağzını sokmaya çalışıyor. Kundak yapacaktım nerdeyse düZgün emmesi icin
İnşallah önemsiz biseydir cnm haberlerini bekliyoruzKizlar ellerinin icindede cıktı. 12de randevumuz dua edin olurmu? Onemli bisey olmasin
Cnm 37 derece yüksek mi bazen ben öylesine olcuyorum 37 çıkıyor37.1 2 gibi seyretti hep gece şimdi iyi ilaç vermedim az savaşsın diye sağol Can'ım
Canım bayram namazına uyandırdığında güzel bir tebessüm bakımlı - cicilerini giymiş bir Hatunu görmesi yeterli benceKızlar bayramın birinci günü eşimin doğum günü hediyesini aldım küçük bi sürpriz de yapayım diyorum ama aklimabisry gelmiyor bebekle hiç bişey yapamıyorum bi de eşim öğretmen haftasonundan itibaren evde napsam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?