2016 Haziran bebekleri büyüyor

Herkese merhaba.
Bende haziran annesiyim 23.06.2016 bir kızımız var Zeynep Rüya 50. günden itibaren memeyi terk etti bütün uğraşlarıma rağmen benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?
önce evolvia kullanıyordum çok gaz yaptı bizde.
Ben aptamil kullanıyorum. Arı mamalı prinç ununa ne zaman başlasam aptamilide kullanmaya devam edicem onu ek gıda olarak vermekten bahsediyorum.

Benimkide bazen yapiyo memeyi cikarip parmagi hatta elini komple sokuyo :)
Evet 4 parmağı birden sokuyor. İteliyor iyice sonra öğürüyor :):):) ne bulsa emmeye çalışıyor. Sabah eşim gidince yanıma yatırıyorum. Babasının yastığın ucunu yakalamış onu emmeye çalışıyordu :):) uyku arkadaşını, tutunca parmağımı.

Canim seninkide uzun masallah bide kiz.erkekler icin birazdaha avantaj oluyo.
Bide bi laf vardir bodur tavuk her daim piliç görünür diye:)) yani hangi tarafa cekerse ceksin şansli:)

Ne güzel canım:) hayırlısıyla kardeşimle meslektaş olacaksınız bu yıl kazandı o da:)

Emzik alsalar el etmiceklerdi ama onu da almıyorlar işte

Kızlarr bebek doğduktan sonra 300 tl alıyorız ya ondan başka bi para daha alınıyomuş nedir o çoğu kişi almamış ben dahil alanlar bilgilendirebilir mii nedir kimler nasıl alıyo

Evet cok guzel oluyolar ağzı hep acık. Kus agizli diye seviyorum zaten ben :)

Canım dönmeye başladığında onlar çocuk için zor oluyor diyorlar. Bebeğin haraketliyse bir de dolanır ona.
Evet canim hareketli aslinda ama bu tulumlara hemen sigmaz oluyor benim oglan. Ondan korkuyorum giyemezse diye

Ne güzel canım:) hayırlısıyla kardeşimle meslektaş olacaksınız bu yıl kazandı o da:)

Ooo ne guzel cok sevindim guzel bir bolum avukat, hakim, savci, noter, hukuk musaviri olabilir ve iibf ile siyasal fakultesi cikislilarin edinebildigi her meslegi yapabilir cok genis bi alani var hukukun :)
Hangi univ.i kazandi?

Kızlar bayramın birinci günü eşimin doğum günü hediyesini aldım küçük bi sürpriz de yapayım diyorum ama aklimabisry gelmiyor bebekle hiç bişey yapamıyorum bi de eşim öğretmen haftasonundan itibaren evde napsam ki.

Canım bayram namazına uyandırdığında güzel bir tebessüm bakımlı - cicilerini giymiş bir Hatunu görmesi yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…