- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.101
Kizlar, bol lokositli yesil kaka icin doktor inek sutu alerjisi dedi.. Inek sutu kaynakli hersey yasak.. O arada kaka kulturu verecegiz. Cok canim sıkıldı.. Kakada kulturunde birsey cikarasa antibiyotik baslanacak.. Istemiyorum kucucuk cocuga antibiyotik vermek, insallah alerjidir de ben diyete uyunca cocuk duzelir
27 haziran
oğlum oldu adı efe teyzesi
Kizlar, bol lokositli yesil kaka icin doktor inek sutu alerjisi dedi.. Inek sutu kaynakli hersey yasak.. O arada kaka kulturu verecegiz. Cok canim sıkıldı.. Kakada kulturunde birsey cikarasa antibiyotik baslanacak.. Istemiyorum kucucuk cocuga antibiyotik vermek, insallah alerjidir de ben diyete uyunca cocuk duzelir
Yok canim, sadece anne sutuyle besleniyor ben kendim diyet yapacagim.. Ya benim aklima sut urunleri iceren tatlilar, hamurisleri, peynir cesitleri, yogurt ve sutun kendisi geliyor ama.. Paket biskuviler.. Baska ne yememem lazim, var mi fikrin??Canım geçmiş olsun, aynı dertten muzdaripiz. Umarım kalıcı birşey olmadan geçip gider rahat eder minnoşlar.
Eğer anne sütü haricinde mama desteği alıyorsa mamanın da değişmesi lazım, doktorun söylemiştir muhtemelen. Piyasadaki çoğu mama inek sütü kaynaklı çünkü.
Bi yaptir istersen, cocugun cani da yanmiyor nasilsa.Peki hemen 2. Çocuk çalışmalarına giriştiniz mi yoksa bir tane yeter mi diyorsun:)
Benim bebeğim de yeşil kaka yapıyor aslında.. ve o yeşil kakayı çıkarırken çocuğın canı çıkıyor resmem sizde de durum öyle miydi? Günde 1 kere yeşil yapıyor gerisi sarı renk o yeşilde canı çıkıyor işte resmen
Ben de mi senin gibi tahlil yaptırsam?
Sana mı yasak inek sütü ürünleri yoksa bebeğe de mi yasak?
Mesela beyaz peynir, süt, kaşar peyniri vs başka ne var?
Peki hemen 2. Çocuk çalışmalarına giriştiniz mi yoksa bir
Peki hemen 2. Çocuk çalışmalarına giriştiniz mi yoksa bir tane yeter mi
Henuz bu konuda bir karar vermedim ama hayatın ne getireceği belli olmaz
Yok canim, sadece anne sutuyle besleniyor ben kendim diyet yapacagim.. Ya benim aklima sut urunleri iceren tatlilar, hamurisleri, peynir cesitleri, yogurt ve sutun kendisi geliyor ama.. Paket biskuviler.. Baska ne yememem lazim, var mi fikrin??
Peynir, süt, yoğurt, ayran, maalesef bisküviler, kek, kurabiye, tereyağı , margarin, nutella, çikolata aklıma ilk gelenler. Paketlerin üzerini iyice okumak gerekiyor canım hamburger ve tost ekmeği gibi bazı çeşit ekmekler de süt içerebiliyor.
Maşallah yakınmış yaşlarımız çıtır annelerKarbeyaz06 ben de 39 yaşındayım :)
Palomar M miumao kızlar birşey soracağım. Ben çok süt peynir falan tüketici, yani günde en az 1 lt süt içerim. Oğlumun kakası günlerdir açık yeşil. Biraz da sanki daha sulu. Antibiyotik kullanıyorum ona başlamıştım. Siz ne gibi şikayetlerle doktor ve tahlil ihtiyacı duydunuz, sadece kaka rengi nedeniyle mi?
Ah canım ya, benim için de ye diyince fena oldum. İnşallah en kısa zamanda bu günleriniz geçecek. Bilgiler için çok teşekkürler, huzursuzluk yok ama dediğin gibi ön süt fazla alıyor olabilir. 5 dakka emerse öyle olur tabi, oraya buraya bakıcam, anneyle cilveleşicem diye hızlı hızlı çekip bırakıyor sıpa. Yalnız sümüksü oluşumlar birkaç kere gördüm, takip edeyim bakalım. Kilo alımında falan sıkıntı oluyor mu alerji oluncaCanım benim bildiğim yeşil kaka çok beslenmeden veya ön sütü fazla içmekten oluyor, endişelenecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Bizim şikayetimiz sümüksü kaka -ki en büyük alerji belirtisiymiş kanlı kaka ile birlikte- ve aşırı huzursuzluk sürekli ağlama idi. Kakadan yapılan calprotectin testi ile alerji teşhisi kondu.
Alerji durumu yoksa bol bol ye peynir yoğurt süt, en güzel protein kaynakları. Benim için de ye hatta :)
Ben sumuksu yesil kakayla gittim canim. Antibiyotik yapmis olabilir.Palomar M miumao kızlar birşey soracağım. Ben çok süt peynir falan tüketici, yani günde en az 1 lt süt içerim. Oğlumun kakası günlerdir açık yeşil. Biraz da sanki daha sulu. Antibiyotik kullanıyorum ona başlamıştım. Siz ne gibi şikayetlerle doktor ve tahlil ihtiyacı duydunuz, sadece kaka rengi nedeniyle mi?
Ah canım ya, benim için de ye diyince fena oldum. İnşallah en kısa zamanda bu günleriniz geçecek. Bilgiler için çok teşekkürler, huzursuzluk yok ama dediğin gibi ön süt fazla alıyor olabilir. 5 dakka emerse öyle olur tabi, oraya buraya bakıcam, anneyle cilveleşicem diye hızlı hızlı çekip bırakıyor sıpa. Yalnız sümüksü oluşumlar birkaç kere gördüm, takip edeyim bakalım. Kilo alımında falan sıkıntı oluyor mu alerji olunca
Canım bugun bi arkadaşla da konuştuk sadece anne sütü veriyor ve hiç biberon vermemiş suyu bile kaşıkla şu an 9 aylık ve 6 öğün meme emiyor, o da aynı şeyi dedi bırakacak memeyi diye çok korktum uykusunda vermiş o dönem 20 gün sürdü hatta kilo bile verdi , direndim dedi, Allah yardımcımız olsun , ben uyurken verdiğimde uyumayı tercih ediyor sopa emersede 4.-5. Çekişte Uyanıyor ... O Yüzden sağıp sağıp verdim sadece sabahları emmişti , ama bugun hep emdi ...10 gin oldu sadece yalayıp birakio ya sabir diorum bende..
Ohh cok şükür dun ve bugun iki ogun emdi ve biraz oncede memede uyudu buns şükür memeyi görur görmez titriyor geliyor bagriyordu simdi biraz bagiriyo sna sonra azda olsa alıyorCanım bugun bi arkadaşla da konuştuk sadece anne sütü veriyor ve hiç biberon vermemiş suyu bile kaşıkla şu an 9 aylık ve 6 öğün meme emiyor, o da aynı şeyi dedi bırakacak memeyi diye çok korktum uykusunda vermiş o dönem 20 gün sürdü hatta kilo bile verdi , direndim dedi, Allah yardımcımız olsun , ben uyurken verdiğimde uyumayı tercih ediyor sopa emersede 4.-5. Çekişte Uyanıyor ... O Yüzden sağıp sağıp verdim sadece sabahları emmişti , ama bugun hep emdi ...
galiba atakları sona eriyor yada değişiyor canlar. Benim oğlum 2. Ay aşısından beri ilk kez bugün 3 kere uyanıkken emdi çok şükür bu sefer de mamayı yediremedim uyuyor bile olsa biberonu alınca uyandı hemen ama neredeyse iki aydır ilk kez uyanıkken beslendi ya o da yeter bana:) bakalım yarın nasıl olacak her gün yeni bir olayOhh cok şükür dun ve bugun iki ogun emdi ve biraz oncede memede uyudu buns şükür memeyi görur görmez titriyor geliyor bagriyordu simdi biraz bagiriyo sna sonra azda olsa alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?