- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.121
hoşgeldin canım.Aynen canım kısmet artık ne yapalım.Kizimda ben 2 sene emzirme kampı yaptım diyebilirim.tam meme duskunuydu emzik de alamayınca yapışık yaşadık.sutumun kaç cc olduğunu hiç bilmiyordum ama kızım hep en üst sınırda kilo alıyordu.be bebisi de sadece anne sutu ile beslemeye niyet ederken başıma neler geldi.ben de ilçede oturuyorum her gün Bebegimin yanına yoğun bakıma gidip geliyorum hastane bana da sağma makinalarından hiç bahsetmesi.Evde sahip sabah ise hastaneye gidiyordum.evde beni bekleyen bir de kızım vardı.Allaha şükür şimdi yanımızda ve sağlıkçılar ya bu herşeye değer.
geçmiş olsun canım. iki gündür ben de bebeğimin kakasında mukus görüyorum. renkte bir değişiklik yok gibi. bu mukusun pek hayra alamet olmadığını bildiğimden tedirgin oldum biraz açıkçası. ne kadar süre devam etmesi gerekir bu şekilde acaba alerji olduğunun kesinleşmesi için? bir süre daha takip edicem. bir de pek öyle huzursuzluğu falan yok gibi, huzursuzluk olmuş muydu bebeğinde?Kizlar, bol lokositli yesil kaka icin doktor inek sutu alerjisi dedi.. Inek sutu kaynakli hersey yasak.. O arada kaka kulturu verecegiz. Cok canim sıkıldı.. Kakada kulturunde birsey cikarasa antibiyotik baslanacak.. Istemiyorum kucucuk cocuga antibiyotik vermek, insallah alerjidir de ben diyete uyunca cocuk duzelir
size de geçmiş olsun canım. ne zamandır bu şekilde peki? doğduğundan beri mi?Ay cilveli kuzu yerim onu :)
Kilo konusunda birşey söyleyemiyorum canım, benim oğlum hep alt sınırda kilo alan bir bebekti zira. 4 aylık oldu 6 kiloyu daha yeni gördük, yarı yarıya mama destekli gidiyoruz bir süredir.
Ama sümüksü kakayı takip etmende fayda var, arada oluyorsa muhtemelen o günlerde yediğin birşey dokunuyordur. Patlıcan, domates veya deniz ürünleri gibi.
Benim tek korkum alerjinin bebeğim için kalıcı olması, yaşıtlarıyla aynı şeyleri yiyemezse çok üzülürüm. Yoksa ben birkaç ay yememişim çok dert değil, emzirme bitince nasılsa acısını çıkartırım:)
size de geçmiş olsun canım. ne zamandır bu şekilde peki? doğduğundan beri mi?
Yok canim, gayet guzel kilo alan, memeyi emen, neseli bi bebek. Uykusunda da hic sorun olmadi. Her bebek gibi keyifli oldugu huysuz oldugu zamanlar oldu. Dun kaka kulturu de verdik, insallah mikrobik bisey cikmaz yoksa antibiyotik vericekler. Ben gerektigi kadar diyet yaparim hic sorun degil.geçmiş olsun canım. iki gündür ben de bebeğimin kakasında mukus görüyorum. renkte bir değişiklik yok gibi. bu mukusun pek hayra alamet olmadığını bildiğimden tedirgin oldum biraz açıkçası. ne kadar süre devam etmesi gerekir bu şekilde acaba alerji olduğunun kesinleşmesi için? bir süre daha takip edicem. bir de pek öyle huzursuzluğu falan yok gibi, huzursuzluk olmuş muydu bebeğinde?
Palomar M miumao kızlar birşey soracağım. Ben çok süt peynir falan tüketici, yani günde en az 1 lt süt içerim. Oğlumun kakası günlerdir açık yeşil. Biraz da sanki daha sulu. Antibiyotik kullanıyorum ona başlamıştım. Siz ne gibi şikayetlerle doktor ve tahlil ihtiyacı duydunuz, sadece kaka rengi nedeniyle mi?
Bana hic boyle birsey soylenmedi.. Hatta cocuk doktorum sut grubu tuketnezsen nasil kalsiyum alicaksin yemen lazim dedi. Kaka kulturu bi ciksin, tahlille beraber cocuk gastroenteologa goturmeyo dusunuyorum.Ben doğumdan beri süt içmiyorum. Dr bebeğe protein geçmesin diye süt yasak dedi. Bebeğin herhangi bir reaksiyonu olup olmadığına bakmadan direk hayır dediler.
Günaydın. Hanımlar inst. Whatsapp derken burayı terk etti. Arada uğrayıp gidiyorlar. Hadi bugün pazar diye böyle diyelim her gün bu şekilde bir süredir.Günaydın kızlar , ah bu forum böylemiydi , gece girerdim 30-40 sayfa , sabah girerdim bi 20-30 sayfa birikirdi ...
Hadi yaa. Ben de hep protein ağırlıklı beslenen bir insanım. Yumurta et süt, anne sütünü artırır mantığıyla bol bol tüketiyorum. 4. Ay kontrolünde konuşayım doktorla, şok şok şok. Gelişimi de maşallah güzel bebeğimin ama evhamlandım şimdi.Ben doğumdan beri süt içmiyorum. Dr bebeğe protein geçmesin diye süt yasak dedi. Bebeğin herhangi bir reaksiyonu olup olmadığına bakmadan direk hayır dediler.
Günaydın. Hanımlar inst. Whatsapp derken burayı terk etti. Arada uğrayıp gidiyorlar. Hadi bugün pazar diye böyle diyelim her gün bu şekilde bir süredir.
Kızlar buraya uğramayacaksanız kapatalım burayı, bari hem popüler Haziran anneleri aktif kalır, aylarca emek verdik mesai harcadık orda ya.
Kızlar merhaba, diğer mercilerde aktif yazisan 5-6 kişi var. Haziran anneleri yüzlerce kişi.
Benim iki cocugum daha var
2008aralık anneleri tarih oldu.
2013haziran anneleri 1yıldır yazmıyor.
Çocuklar ayaklaninca, ek gıda dönemi falan derken sayfaya uğrayacak vakit kalmıyor.
İstediğiniz konudan yazabilirsiniz; ne üzülürüm, ne sevinirim.
Burayı saya sayısı az olsun diye açtım
En zor günleri birlikte atlattık
Dert ortağı olduk
Yoldaş olduk
Azala azala bitecek doğru. Hiç düşünmemiştim böyle olacağını, ne bileyim 2-3 yaşına kadar beraber büyütürüz diyordum. Doğru aslında hayatlar yavaş yavaş normal rutinine giriyor. Ben de bağımlılık oldu zaar :)Kızlar merhaba, diğer mercilerde aktif yazisan 5-6 kişi var. Haziran anneleri yüzlerce kişi.
Benim iki cocugum daha var
2008aralık anneleri tarih oldu.
2013haziran anneleri 1yıldır yazmıyor.
Çocuklar ayaklaninca, ek gıda dönemi falan derken sayfaya uğrayacak vakit kalmıyor.
İstediğiniz konudan yazabilirsiniz; ne üzülürüm, ne sevinirim.
Burayı saya sayısı az olsun diye açtım
En zor günleri birlikte atlattık
Dert ortağı olduk
Yoldaş olduk
geçmiş olsun canım tekrardan. kalıcı bir alerji durumu olmaz umarım. Allah başka dert vermesin.Teşekkürler canım. 15-20 günlükten beri sürekli sümüksü bizde kaka
Hemşire arkadaşım dişli doğan Bebek gördüğünü söylediHanımlar Günaydın. 3 ay
10 günlük bebeğim var bugün bir baktım diş çıkmış alt çenesi nde normalmi ya hu çok korktum ama ben
sağol canım cevabın için , takip edeyim ben de biraz, olmazsa tahlil yaptırırım . bugün mukus görmedim mesela. inşallah devam etmez. size de geçmiş olsun yine.Yok canim, gayet guzel kilo alan, memeyi emen, neseli bi bebek. Uykusunda da hic sorun olmadi. Her bebek gibi keyifli oldugu huysuz oldugu zamanlar oldu. Dun kaka kulturu de verdik, insallah mikrobik bisey cikmaz yoksa antibiyotik vericekler. Ben gerektigi kadar diyet yaparim hic sorun degil.
Bizim ilk iki ay sorun olmadi, ben zaten gaz yapar diye ne sut ne de yogurt tuketiyordum. Hazir seylerle de beslenmiyordum. Gayet sari duzgun bir kakamiz vardi. 3. Ayda herseyi yemeye basladim gaz sorunu bittigi icin, cok sukur hala yok. Ve kakasi bir anda yesile dondu. Mukus yoktu ilk basta, usuttu dedim. Sonra saglik ocagiyla konustum, bisey yoktur protein agirlikli beslendiysen ondandir dediler, onemsemedim. Bayramda yazliga gittik, hava degisimi dedim, o arada mukus basladi. Bugun geldigimiz nokta da bu iste.. Yani ihmal etmisim. Hic aklima gelmezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?