2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canim oğlun kaç kilo. benim 11 kg 2 yaşı ndaki kızına çok rahat oluyor prima 4 numara. küçük kızım 6500 kg 2 numara kullanı yi orum.sizler kaç numara kullanıyorsunuz 6 500kg olan bebeginize.

Benimki en geç 22de uyur sabah 7veya 8de uyanır. Ogleye kadar ara ara az az uyur. Gece yatark emziririm. Cok uyuttugumu söylüyorlar
Öğleden sonra bi uzun uyur. Ilk ay nerdeyse 22saaat uyuyordu

Canim oğlun kaç kilo. benim 11 kg 2 yaşı ndaki kızına çok rahat oluyor prima 4 numara. küçük kızım 6500 kg 2 numara kullanı yi orum.sizler kaç numara kullanıyorsunuz 6 500kg olan bebeginize.
Bebeğim 7,5 kilo canım 3 ile mi devam et diyorsun, 4numara 7-14 kilo yazıyor diye geçeyim artık dedim ama bilemedim şimdi

Bebeğim 7,5 kilo canım 3 ile mi devam et diyorsun, 4numara 7-14 kilo yazıyor diye geçeyim artık dedim ama bilemedim şimdi
Canım bebeğinin tombulluğuna göre değişir tabi de bildiğim kadarıyla 3 numaradaki kilo 4-9 ise 9 kilo olana kadar kullanacaksın diye biliyorum ben. Tabi bazı bebekler daha tombul oluyor kilolar aynı olsada o ayrı. Ama sanki çok erken 4 numara için daha

Çok Sağolun kızlar , ben gece uykusunun 10 saat OLDUĞUNU düşünüyordum zaten 6 da uyanınca vakit geçiremedik Başıma şiddetli bir Ağrı girdi ben o zaman 6 dan sonrada dün yaptığım gibi uyutayım zaten 1.5 -2 saat uyuyor , annemde eşimde 6 da uyansın öyle almıştır Büyüyünce o saatte kalksın dediler , annem beni hep uyuturmuş saat 8:30 civarı kalkarmışım ben sabahları kolay uyanamam, ablamla aramız çok az olduğu için babaannem bakmış babaannemde sabah eZanından sonra uyutmuyormuş ablam 6:30 dedi mi ayakta , eşime de babaannesi bakmış sabah ezanında Altını Alıp uyandırırdı ondada uyku sorunu yok , sabah kalkamanın ne demek OLDUĞUNU çok iyi bilirim bugun mesela 6 da Kalktım ya saat 9 dan 11 e kadar uyudum Allahtan cumartesiymiş bugun ... Sanırım bende 7 -7:30 civarına ayarlamaya çalışacağım ... Dediğiniz gibi bugun gÜndğz uykusu derin baya :)))

10 gin oldu sadece yalayıp birakio ya sabir diorum bende..

Oyyt ciddi misin
5 tüp denemesi mi offf sen ağlama da kim ağlason cnm çok şükür evladına kavuşmuşsın

İşte Allah ol dedikten sonra oluyor Allah ol demedikçe naparsan yap olmuyor

Selamlar ben tv den youtube ue gitip şu şarkıları açıyorum dans ediyorum şarkıları da söylüyorum Gül kızımın çok hoşuna gidiyor her gün yapıyoruz bunu kızımı tv ye dönük tutmuyorum ona izletmiyorım kızım beni izliyor :)

Eğlence saati diyoruz buna :) düşünsenize kızım büyüyünce onla beraber dans edip oynarız heheh:)

I Am The Music Man -
A Ram Sam Sam -
En Popüler 10 Çocuk Şarkısı-
Bir de Wheels On The Bus serisi var o da çok güzel 11 part :) -

Herkese selam.
Emme sorunumuz biraz azaldı gibi, iki gündür odasında emziriyorum sadece, dikkatinş dağıtacak hiçbirşey olmuyor. Salondayken dışarıdan gelen seslere, kedilerimize, tv sesine vs çok dikkat kesildiğini fark ettim. 2 gündür storları yarı indirip odasında emziriyorum. Biraz yol katettik, belki size de faydası olur hemen paylaşayım dedim:)

Kizlar bugun oglumun kaka testini yaptirdik, malum 1 aydir yesil kaka sorunu yasiyoruz.. Kakada mukuslu alanlarda bol lokosit goruldu. Simdi doktoruna ulasamadim ama endiselendim acikcasi.. Doktoruna ulasip da ne oldugunu ogrendigimde yine yazarim buraya.

Çok şükür rabbime hala inanamiyorum

42 yaşında mısınız?

Bebek hemşiresi olsaymışsın sen lokum :)

Eheh olabilirdi aslında ama başkasının bebeği bana tatlı gelmiyor ama :)))

Hmm bi fikrim yok neymiş öğrenince bize de söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…