- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.081
Canim oğlun kaç kilo. benim 11 kg 2 yaşı ndaki kızına çok rahat oluyor prima 4 numara. küçük kızım 6500 kg 2 numara kullanı yi orum.sizler kaç numara kullanıyorsunuz 6 500kg olan bebeginize.Kızlar ben oğlanın primalarını netten alıyorum. Az kaldı sipariş vereceğim birazdan , 4 numara alacağım artık 3 küçük gelecek gibi. Yani bir hafta daha idare eder belki üç ama koca paketi riske atamam o yüzden 4 e geçiyorum artık. Kullananlar vardır, aşırı büyük değil di mi
Gunaydın kızlar , benim bir sorum olacak bizim kız 2 gündür 8:30 civarı uyuyor saat 2 civarı Uyanıyor sonra 6 da Uyanıyor , dün 6 dan sonra 2 saat daha uyuttum , bugun ise uyutmadım fakat hava karanlık oluyor hala ayaktayız oyun oynamak için mecburen aydınlatmayı yaktım ... Sizler akşam kaçta uyutup kaçta uyandırıyorsunuz 19 saat uyku yeterliyse benim kız 6 ya kadar uykuyu tamamlamış oluyor
Bebeğim 7,5 kilo canım 3 ile mi devam et diyorsun, 4numara 7-14 kilo yazıyor diye geçeyim artık dedim ama bilemedim şimdiCanim oğlun kaç kilo. benim 11 kg 2 yaşı ndaki kızına çok rahat oluyor prima 4 numara. küçük kızım 6500 kg 2 numara kullanı yi orum.sizler kaç numara kullanıyorsunuz 6 500kg olan bebeginize.
Bebeğim 7,5 kilo canım 3 ile mi devam et diyorsun, 4numara 7-14 kilo yazıyor diye geçeyim artık dedim ama bilemedim şimdi[/QUOTE
3 numaraya geçirmeyi düşünüyorum ben henüz.seninkine 3 nasıl oluyor alacağın paket bitene kadar dar mi gelir ki? Bence gelmez:) olur 3 . dediğim gibi 2 yaşında kizm 4 kullanioy.yegenim 12.50 0 kg 4+ si oluyor.karar senin.
Benim ki şu an 5900 3 numara kullanıyorum 1.5 aydır :)Canim oğlun kaç kilo. benim 11 kg 2 yaşı ndaki kızına çok rahat oluyor prima 4 numara. küçük kızım 6500 kg 2 numara kullanı yi orum.sizler kaç numara kullanıyorsunuz 6 500kg olan bebeginize.
Canım bebeğinin tombulluğuna göre değişir tabi de bildiğim kadarıyla 3 numaradaki kilo 4-9 ise 9 kilo olana kadar kullanacaksın diye biliyorum ben. Tabi bazı bebekler daha tombul oluyor kilolar aynı olsada o ayrı. Ama sanki çok erken 4 numara için dahaBebeğim 7,5 kilo canım 3 ile mi devam et diyorsun, 4numara 7-14 kilo yazıyor diye geçeyim artık dedim ama bilemedim şimdi
Canim oğlun kaç kilo. benim 11 kg 2 yaşı ndaki kızına çok rahat oluyor prima 4 numara. küçük kızım 6500 kg 2 numara kullanı yi orum.sizler kaç numara kullanıyorsunuz 6 500kg olan bebeginize.
10 gin oldu sadece yalayıp birakio ya sabir diorum bende..Canım benim kız bugun 3 kez emdi yarın daha çok edeceğimi düşünüyorum hiç zorlamadım kendisi istedi mememi tutuyor kıyafetimi çekiştiriyor guguk yapıyor kafasını :) 5. Günümüzde düzelme aşamasına geldi :)
Bir yenidogan ozlemi seziyorum 6 ayi bekleyemeyecek misin kiz yoksaIstersen git konuya bi kayit yaptiriver :)
Bende bugünlerde çok ağlak oldum ota bite ağlayıp duruyorum hele doğum fotolarıma bakınca falan film kopuyor 5 defa tup bebek deneyip tamam herşey bitti artık deyip bırakınca kendiliğinden gelen yavrum herşeyimoldu
Çok şükür rabbime hala inanamiyorumOyyt ciddi misin
5 tüp denemesi mi offf sen ağlama da kim ağlason cnm çok şükür evladına kavuşmuşsın
İşte Allah ol dedikten sonra oluyor Allah ol demedikçe naparsan yap olmuyor
Bebek hemşiresi olsaymışsın sen lokum :)2017 hazıran annesi olmak için geç kaldım Eylülde hamile kalmam gerekirdi artık 1 ekim
Ama evet yenidoğan özlemi yaşıyorum
Çok şükür rabbime hala inanamiyorum
Bebek hemşiresi olsaymışsın sen lokum :)
Kizlar bugun oglumun kaka testini yaptirdik, malum 1 aydir yesil kaka sorunu yasiyoruz.. Kakada mukuslu alanlarda bol lokosit goruldu. Simdi doktoruna ulasamadim ama endiselendim acikcasi.. Doktoruna ulasip da ne oldugunu ogrendigimde yine yazarim buraya.
42 yaşında mısınız?
Evet canım 42
Hmm bi fikrim yok neymiş öğrenince bize de söyle
42 yaşında mısınız?
Eheh olabilirdi aslında ama başkasının bebeği bana tatlı gelmiyor ama :)))
Hmm bi fikrim yok neymiş öğrenince bize de söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?