2016 Haziran bebekleri büyüyor

Hamilelikte zor tuttum kendimi, kız küçükken frenli içtim ama şimdi gönlümce içiyorum. Çok seviyorumsabahları çay içmeyi

Cig neden yasak ki ilk defa duydum ki ben cilgin gibi meyva yerim. O yusdenmi kiz memeden uzaklaştı. Ama sagip verince cop cop götürüyor

Neden emmiyor bu zilliler ya

Bugun emsin diye uğraştım durdum emmedi. Somra canıma tal etti aldım buzluktan 50cc hepsini.içti. bi.60cc daha çözdüm onu da içti. Memeye kafa çeviren çocuk 110cc süt içti.

İlk defa böyle süt verdim. Şimdi çok lararsızım nöyle versem mi.veröesem mi? Memeden iyice soğur mu? Ne dersiniz?

Bu ay 370gram almış. Dr haftaya kontrole çağırdı..olmadı ek gıdaya başlıcaz dedi. İstemiyorum ek gıda henüz

Bu 1 haftada geceleri sık emzir daha iyi kilo alır

seda222008 @Kuzu_mm arkadaşlar büyüme krizi 4üncü ayda uzun sürer ,meme reddi yaparlar, uyutup uykuda emzirin, çok uyumak isteyebilirler, hepimize kolay gelsin

Çay kahve huzursuzluk kansızlık ywpabilir ama bebek de day tiryakisi olduysa yapacak bişey yok

seda222008 Kuzu_mm arkadaşlar büyüme krizi 4üncü ayda uzun sürer ,meme reddi yaparlar, uyutup uykuda emzirin, çok uyumak isteyebilirler, hepimize kolay gelsin
Bizimki hiç geçmedi ki:) 2.ay aşısından beri büyüme atağındayız. Ne biberon ne meme uyanıkken beslenmeyi reddediyor. 6 saate kadar aç kaldı ama yine yemedi. Uykuda besleniyoruz biz zaten alıştık artık

Hamileyken zarar-ı kalp atışını hızlandırdığı için Bebeğin kalp atışını da hızlandırıyor kahve veya sigara kadar değil ama 2 bardaktan sonra önermiyorlardı , şimdi içmenin Zararlı OLDUĞUNU düşünmüyorum bende , sadece akşamları içmiyorum :)

Cig neden yasak ki ilk defa duydum ki ben cilgin gibi meyva yerim. O yusdenmi kiz memeden uzaklaştı. Ama sagip verince cop cop götürüyor
Canım benim kız bugun 3 kez emdi yarın daha çok edeceğimi düşünüyorum hiç zorlamadım kendisi istedi mememi tutuyor kıyafetimi çekiştiriyor guguk yapıyor kafasını :) 5. Günümüzde düzelme aşamasına geldi :)

Benimki de üç negatiften sonra, evlat edinmeyi düşünürken sürpriz yaptı. Allah'ın mucizeleri bitmez, biz de şanslı kullarıyız çok şükür bin şükür

Gunaydın kızlar , benim bir sorum olacak bizim kız 2 gündür 8:30 civarı uyuyor saat 2 civarı Uyanıyor sonra 6 da Uyanıyor , dün 6 dan sonra 2 saat daha uyuttum , bugun ise uyutmadım fakat hava karanlık oluyor hala ayaktayız oyun oynamak için mecburen aydınlatmayı yaktım ... Sizler akşam kaçta uyutup kaçta uyandırıyorsunuz 19 saat uyku yeterliyse benim kız 6 ya kadar uykuyu tamamlamış oluyor

6dan sonra uyumaya egilimliyse uyut istersen neden uyumasin ki. 11 12 saat gece uyumali diye biliyorum ben de. Bizimki aksam 8.30 da uyuyor, gece 1 kez 4 civari uyanip sabah 8de kesin kalkis yapiyor.

Ben 7:30. 8:00 den önce almıyorum. Gece uykusunu 12 saate tamamlamak istiyorum. Gece 12-1 arası uykuda emziriyorum uyanmasını beklemiyorum. Sonrasında her iki saatte bir emiyor, yakalarsam mıkmıklanmadan, yakalayamazsam huysuzlanıyor başlatonca emziriyorum. Dediğin gibi sabah erken uyanırsa da ayağımda sallıyorum çabuk dalsın diye.

Cay ve kahvenin minnosta yapacagi uykusuzluk disinda birsey yok canim. Cayi cok tuketirsen sendeki demirden goturur. Valla benden gunahkar degilsin bence, bazen sigaradan dolayi vicdan azabi duyuyorum. Ictikten sonra ellerimi yikayip agzimi calkalamadan bebegimi kucagima almamaya, ya da ictikten sonra emzirmemek icin karni doyduktan sonra icmeye calisiyorum. Kendimce onlemler aliyorum yani. Internetten okudum, sutun tadini degistirdigi icin meme reedine sebep olabiliyormus ama benimkinde olmadi. Bebege zarari, nikotinle ilgili diye okudum, uyksuzluga koliklige sebep olabilirmis. Bebegimde bunlar da olmadi. Ben de en az sekilde ve bebegimden ozellikle uzak oldugum zamanlarda iciyorum iste..

Sigara çok sıkıntılı bir mevzu. Vazgeçemiyor insan çok zor bırakmak. Ama sigara içtikten sonra da yaklaşmayın bebişlere diyorlar. Çalışıyor musun? Evdeysen her sigaradan sonra duş alsan bu olay tamamen eziyete dönüşür belki soğursun sigaradan

Canım uyku eğitimlerinde bebeklerin 6 ila 8 arasında uyanmasının normal olduğu söyleniyor. Benim bıdıkta bazen 6da uyanıyor, ben ayamıyorum ama, kalkıyoruz güne başlıyoruz. Böyle erken uyandığı sabahlarda gün içinde bir uzun uyku uyuyor

Dediğin gibi uyuttum şu an memeden ayırmıyorum. Hem uyuyor hem emiyor.

Canım ben de 7buçukta uyutuyorum. 11 12 gibi emmek için uyanıyor bir de 4 gibi uyanıyor. Sabah da 6 da uyanıyordu artık karanlık olduğu için galiba 7yi buluyor. 6 da kalktığında da yanımda yatıyor emziriyorum öyle uyursa uyuyor uyumazsa da yatıyoruz.

Calisiyorum canim ama sut sagiyorum ofiste. Yine sigara ictikten en az iki saat sonra sagiyorum sutumu. Zaten bu iki saatlik periotlara dikkat edince cok fazla icemiyor insan. Sigara icerken balkonda ustume bi hirka aliyorum ve bebise o hirkayla yaklasmiyorum. Ellerimi yikiyorum, dislerimi fircaliyorum ya da agiz suyuyla agzimi calkaliyorum. Dedigin gibi bu ritueller zor, o yuzden istesem de cok fazla icemem. Bebegimi de elimden geldigince korumaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…