- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.241
Canım her bebek farklıdır aslında benim kız genelde 2 güne 1 yapar , şimdiye kadar hiç müdahale etmedim , yeşil kakayı ön sütü çok aldığında olur diyorlar , ben mene reddinden dolayı bu aralar mamayı artırdım süt sağıyorum ama yetmiyor , 200 Cc civarı mama veriyorum genelde sarı yapıyor , baEn sarı yeşil bazen de sarı olup beyaz pütürcüklü çok kurcalamıyorım , yediklerimde etki ediyordur diye düşünüyorumCanım benimki de bi gün yapmadi ertesi gün her bez değiştir digimsdé kaka liydı ve en son pirtlatinca da az az vardı boyle mukuslu ve yeşile donuk tu. Açaba neden bi blen var mi
Yok cnm not yok iyikide burayı takip ediyorum.. töbe kaciriyodum neredeyse teşekkür ederim cnmCanım bcg hariç 2. Ay aşılarının 2.dozu var. Aşı kartına tarih atmışlardır belki de söylemeyi unutmuşlardır
Benim kizda ayni 101 günlük ayaklarini tutmasi mümkün deil gobuklu biraz kizimGunaydin kizlarr
Ya benim oglan cok tembel cikti. 108 gunluk su anda ama yana donmek yok, yuzustu sirtustu donmeye calismak yok, yuzustu biraktigimda da maksimum 1 dk duruyo sonra hemen mizirdanmaya basliyo. Hicc yormuyo kendini yaaEskiden onunla konustugumda cevap verdi auu guu sesler cikarirdi simdi onu da birakti oooyle bakiyo :) ciglik atiyo sadece cevap verecegi zaman. Sizin bebislerde ne gibi yetenekler ya da yeteneksizlikler var? :) Acele mi ediyorum acaba..
Duzeltme: He bi de bu sabah elleriyle ayaklarindan tuttu hakkini yemeyeyim.
Canım senin bebek kucakçı olmuş , hadi şimdi hafifler 8-10 kg olduğunda sana zor olur , bebeğinle o yatar pozisyonda oynamaya çalış , resimler simgeler değişik abartılı sesler ilgisini çekiyor bebişlerin , bizim kızda dönmedi ama ayaklarıyla 180 derece dönderiyor kendini saniyelik bir olay , ellerinden tutup kaldırmamı çok seviyor oturur pozisyonda tabi hemen salıp tekrar yatar pozisyona geçiyoruz, oyun halısında 2 nesneyi çok güZel tutuyor birbirine vurduruyır. Piyanoya vuruyor ama bilinçli yaptığını sanmıyorum oyun halısında 20 dk vakit geçiriyor ,16.06 doğumlu bu arada ... Biberonu kendisi tutuyor 10 gündür , Konuştuğum zaman sesler çıkartıyor konuşmazsamda mırıldanıyor...Gunaydin kizlarr
Ya benim oglan cok tembel cikti. 108 gunluk su anda ama yana donmek yok, yuzustu sirtustu donmeye calismak yok, yuzustu biraktigimda da maksimum 1 dk duruyo sonra hemen mizirdanmaya basliyo. Hicc yormuyo kendini yaaEskiden onunla konustugumda cevap verdi auu guu sesler cikarirdi simdi onu da birakti oooyle bakiyo :) ciglik atiyo sadece cevap verecegi zaman. Sizin bebislerde ne gibi yetenekler ya da yeteneksizlikler var? :) Acele mi ediyorum acaba..
Hiç önemli değil canım. Ben geç keşfettim burayı eminim hamilelik döneminde de herkes birbirinden çok şey öğrenmiştir burada. Ben acemilikten birsürü gereksiz alışveriş yapmışım mesela çoğu çöp olduYok cnm not yok iyikide burayı takip ediyorum.. töbe kaciriyodum neredeyse teşekkür ederim cnm
Hiç önemli değil canım. Ben geç keşfettim burayı eminim hamilelik döneminde de herkes birbirinden çok şey öğrenmiştir burada. Ben acemilikten birsürü gereksiz alışveriş yapmışım mesela çoğu çöp oldu
Kk iyice bitti , canlı tutmak Lazım , birde işe başlayanlar falan oldu .Bende yeni katıldım ama pek kimse uğramıyor buralara
Geçmiş olsun canım ...Bebegim hasta oldu arkadaşlar sanırım nezle burnu çok tikali ememiyor hafif de ateşi var bende antibiyotik kullanıyorum boğazlarım çok kötü.. büyük kızım okula başladı hastalıklar da başladı.. dikkat edin salgın varmış
Gunaydin kizlarr
bizimkinde yaptı canım daha bi huysuzlandı iki gün. normalde de huysuzdur zaten :)) gece uykusunda sorun olmamıştı ama. bir de ateşlendi hafif. calpol vermiştimKızlar bu 4 ay aşısı bebeklerde huzursuzluk meme reddi . Anlamsiz ağlama minnacik uykular yapti mi yaa. Bebem güya gece uykusuna yattı . Bi miril miril uyanınca aglamalar falan. Ben yaninà yatardm pispislar geri yatirirrdim simdi hiiiiccc hemen aglio kizio ben de hop beşiğe atiomm ya da plates topu na oturup ziplatiom dalio
Bize birşey vermediler henüz. İnternetten hiç muadillerini araştırdın mı??Kızlar bebeğine kan damlası kullanmaya başlayan var mı? Vegaferon verdi sağlık ocağı ama nedense sağlık ocağının verdiği hiçbir ilacı kullandırmak istemiyorum
4,5 aylık benim oğlan. 3 hafta önce dönmeye başladı. şimdi de ileri doğru gitmeye çalışıyor , bilinçli bir şekilde değil sanırım ama çok az ilerleyebiliyor. değişik sesler çıkarıyor bağırıyor falan :)) sesini keşfediyor herhalde. nesneleri uzanıp bilinçli olarak tutamıyor ama mesela, benim yakamı çok tutuyor emerken ya da ellerimizi tutuyor, biberonunu tutuyor. oyuncaklarına falan uzanmıyor henüz.Gunaydin kizlarr
yaa bize de aynı ilacı verdiler. yerine ne kullanabiliriz doktora gidince sorucam. şimdilik veriyorumKızlar bebeğine kan damlası kullanmaya başlayan var mı? Vegaferon verdi sağlık ocağı ama nedense sağlık ocağının verdiği hiçbir ilacı kullandırmak istemiyorum
Benimkinin de burnu tikali ve oksuruyor. Okula giden yavrun varsa daha da dikkatli olmak lazim siniflar salgin hastalik yuvasi.Bebegim hasta oldu arkadaşlar sanırım nezle burnu çok tikali ememiyor hafif de ateşi var bende antibiyotik kullanıyorum boğazlarım çok kötü.. büyük kızım okula başladı hastalıklar da başladı.. dikkat edin salgın varmış
Gunaydin kizlarr
Valla bnde oyle sasrdimbekliyrnBizimki de 2 kere 4 günde bir yaptı canim ama mudahale etmedim hiç bıraktım oyle simdi 3 gündür her gün yapıyor bakalım. Umarım düzelir seninki de. Bir günleri bir günlerini tutmuyor ki. Şaşırıyorum artık
Eet cnm bgn asi olduks saglik ocagndaki doktpr muayene etti kabiz dgl mama kabiz yapmaz dedi bide sari yaoiyo zatenCanım mamadan değildir senin büyük ihtimal günde zaten 60 Cc veriyorum diyorsun ... 6 günü normal kabul ediyorlar , ki bizim arkadaşın kızı 8 gün yapmıyormuş , ilk Başlarda çok moralim bozuluyordu ama 7. Günün sonunda normal yapıyor kabıZda değil dedi , bi kaç doktora götürmüş herhangi birşey bulamamışlar , sadece anne sütü alıyor bu arada
Kızlar kontrollerde kanguru kullanımını doktorlarınıza sorar mısınız bizim daha 15 gun var hemen hemen kaldi ki hepsi farkli konuşuyor malum birden çok fikir almış oluruz en azından. Ben araba boş çocuk kucakta gez gez yoruluyorum kanguruya taktım da internette tam bir bilgi kirliliği var bu konuda o yüzden direk doktorlarımiza soralım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?