- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.261
4 aydan sonra bildiğim kadarıyla kan damlası başlanıyor endişe etmeyinKızlar bebeğine kan damlası kullanmaya başlayan var mı? Vegaferon verdi sağlık ocağı ama nedense sağlık ocağının verdiği hiçbir ilacı kullandırmak istemiyorum
Bende bir taraftan araştırıyorum. Çoğu marka 9 kg ya kadar kulaniliyor. Bizim bebişlerimiz zaten 7 kilo en az:) banada momfortbaby hem fiyat olarak hemde kullanım olarak makul geldiBen doktora sormadım ama Ergo Baby 360 Four Position Cool Air modelini alacağım tutumluanne . Com dan, satıcıya msj attım cevap bekliyorum
Bende bir taraftan araştırıyorum. Çoğu marka 9 kg ya kadar kulaniliyor. Bizim bebişlerimiz zaten 7 kilo en az:) banada momfortbaby hem fiyat olarak hemde kullanım olarak makul geldi
Oda 20 kilo yazıyor, ergonomik bel sirt desteği fln var yüku dengelemek için ergobaby gibi hemen hemen onuda bi arastir buradan bir arkadaş kullanıyormuş o söylemişti markayı ama kimdi hatırlayamadım kusura bakmasın:)Anladım o kaç kiloya kadar?
Ergo baby 20 kg a kadar
4 aydan sonra bildiğim kadarıyla kan damlası başlanıyor endişe etmeyin
Bizide bilgilendirinEvet başlama aralığına uygunuz ama ilaçtan dolayı içime sinmedi. Doktoruma danışıp muadil bakacağım sanırım.
Yok canim, bakilmadi bana. Sadece yesil kakaya bakarak bu teshisi koydu doktor ama ben baska bir doktora goturdum. Alerji oldugunu dusunmuyorum, ustune gitmedim daha fazla..
Ben ve birkac arkadas daha ilacsizyasam com dan aldik canim.Çemen otu kapsülü kullanan anneler isim ve nerden aldığını paylaşabilir mi?
Çemen otu kapsülü kullanan anneler isim ve nerden aldığını paylaşabilir mi?
superselma bayağı geç oldu ama dişin durumu uygunsa amalgam daha sağlam bi materyal bence
Hiç önemli değil canım. Ben geç keşfettim burayı eminim hamilelik döneminde de herkes birbirinden çok şey öğrenmiştir burada. Ben acemilikten birsürü gereksiz alışveriş yapmışım mesela çoğu çöp oldu
Geçte olsa kesfetmissin arkadaşlara söylüyorum önemsemiyorlar ama haketen bicok şeyi önceden kesfetmeme bicok konuda boşa tedirgin olmamaya sebep oldu. Yoksa bayagi tedirgin olacağım bicok konu vardi.
Bebegim hasta oldu arkadaşlar sanırım nezle burnu çok tikali ememiyor hafif de ateşi var bende antibiyotik kullanıyorum boğazlarım çok kötü.. büyük kızım okula başladı hastalıklar da başladı.. dikkat edin salgın varmış
Kk iyice bitti , canlı tutmak Lazım , birde işe başlayanlar falan oldu .
bizimkinde yaptı canım daha bi huysuzlandı iki gün. normalde de huysuzdur zaten :)) gece uykusunda sorun olmamıştı ama. bir de ateşlendi hafif. calpol vermiştim
N Nooneknows M miumao ferrum sanol sanırım muadili. bir kaç yerde o yazıyordu. doktor kontrolümüze biraz daha var. ona sormadan başlatmak istemedim ben açıkçası. bir de bir kaç haber gördüm toplatılmış falan. eski tarihli bir haber ama insan yine de işkilleniyor.
Benimkinin de burnu tikali ve oksuruyor. Okula giden yavrun varsa daha da dikkatli olmak lazim siniflar salgin hastalik yuvasi.
Çemen otu kapsülü kullanan anneler isim ve nerden aldığını paylaşabilir mi?
Ben momfortbaby kullanıyorum memnunum. Huysuz olduğu zamanlarda evin içinde ona koyup gezdiriyorum :)Bende bir taraftan araştırıyorum. Çoğu marka 9 kg ya kadar kulaniliyor. Bizim bebişlerimiz zaten 7 kilo en az:) banada momfortbaby hem fiyat olarak hemde kullanım olarak makul geldi
ilaçsız yaşam sitesinden aldım ben de. öyle aman aman çok süt yapmadı bende ama yine de arttı biraz.Çemen otu kapsülü kullanan anneler isim ve nerden aldığını paylaşabilir mi?
Arkadaslar kızım bu akşam kakasini yeşilimsi yapti bakindim netten ama farkli farkli şeyler yaziyor... sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mi?¿ ayrica kan damlasi kullanan arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte bildigim kadariyla damlalik kullanmaniz gerekiyor dişler için renk sıkıntısı yasatabiliyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?