- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.301
O zaman demek ki bunyeden bunyeye degisiyor. Cunku ben su ve sinir bozuklugu haric bariz etkiledigini hatirlamiyorum. Neyse, sonuc itibariyle kendimizi bilip ona gore onlem almak onemli :)Canım normal hayatta 3 lt su içerdim , gebeliğimde Dikiş atıldığından enfeksiyon riskini min. Indirmek için 4 lt çıkardık ve hala 4 lt devam ediyorum , nereden biliyorum dersen 750 ml lik cam şişeleri sabah hazırlarım 6 tane , 5 i mutlaka biter , uyku zaten en büyük problem , benim en iyi anlamda artıran pekmez türü Şeyler oldu , dere otu falan da artormadı yalnız 2 haftadır pekmezi abarttığımdan 3 kilo olarak geri döndü :))) dünden beri almıyorum bariz azalma mevcut , bazen hiç mama bazen 150 Cc civarı verirken dün 270 Cc yi buldum ...
Bende de lekelenmeler var 3 gundur ve adet sancisi gibi sancilarim halsizligim var. ama senin yasadigin gibi siddetli bi agrim yok canim. Bi telefonda sorsan doktora?? Muayene gunune kadar birseyler onerir belki??Boyle bir şey yaşayan oldu mu? Randevu aldım ama taa haftayaBebeğimle ilgilenemiyorum.
Cok uzuldumBugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
Her ay kontrole gitcezCok uzuldumbizim iki ay sonra kontrolumuz ama doktorlar rutin muayenelerde iyi gorduler.
Nasil bir yol onerdi doktorlar??
Tartismasiz haklisin :) benim beslenmeme sebebim kilo vermek degil, yalniz, istahsiz ve depresif olmamdan kaynaklandi. Ben tek basima evde hayatta yemek yiyemem. Mesela dun gece esim mesaiye kaldi, ben yine yemek yemedim. Saglikli olmadigini kabul ediyorum ama bogazimdan gecmiyor.Canım su fazla içilirse süt bol olur kısmı kesinlikle doğru ama sadece süt olur. Emzirme döneminde doğru beslenme bebekten ziyade anne için gerekli. Çünkü zaten bizim var olan depolarımızı tüketiyorlar bu durumda annede vitamin eksiklikleri ve bunlardan kaynaklanan rahatsızlıklar ortaya çıkıyor. Bu nedenle beslenme bence çok önemli.
Canim bize doktor en net sonucu 5. Ay icindeyken alirsiniz dedi. Sizin 4. Ay bitti mi??Her ay kontrole gitcez
Sizede mi var sorunCok uzuldumbizim iki ay sonra kontrolumuz ama doktorlar rutin muayenelerde iyi gorduler.
Nasil bir yol onerdi doktorlar??
Yok daha 3,5 aylıkCanim bize doktor en net sonucu 5. Ay icindeyken alirsiniz dedi. Sizin 4. Ay bitti mi??
Hemen uzme canini, bekle bakalim. 5. Aya gelene kadar kapanabilir.Sizede mi var sorun
Yok daha 3,5 aylık
Kile almSizede mi var sorun
Yok daha 3,5 aylık
Bu gittiğim 3 doktor diğerleri kapanması zor dediler bu doktorda vucut kapatmak için uğraşıyor dedi inşallah kapanırHemen uzme canini, bekle bakalim. 5. Aya gelene kadar kapanabilir.
Pardon canim ilk sorunu gormemisim. Bizim ilk ay kontrolumuzde ufleme var, delik olabilir dediler, kardiyolojiye gittik. Kardiyolog evet delik var ama normal, bazi bebeklerde gec kapanir endiselenmeyin dedi. En net sonucu 5. Ayda aliriz o zaman gelin dedi.Sizede mi var sorun
Yok daha 3,5 aylık
İnsallah kapanirPardon canim ilk sorunu gormemisim. Bizim ilk ay kontrolumuzde ufleme var, delik olabilir dediler, kardiyolojiye gittik. Kardiyolog evet delik var ama normal, bazi bebeklerde gec kapanir endiselenmeyin dedi. En net sonucu 5. Ayda aliriz o zaman gelin dedi.
Insallah canim. Bebekler cok kuvvetli ve saglam canlilar, 1 ayda neler degisir. Uzulme simdiden. En kotu kapanmazsa bunu o zaman degerlendirirsiniz.Kile alm
Bu gittiğim 3 doktor diğerleri kapanması zor dediler bu doktorda vucut kapatmak için uğraşıyor dedi inşallah kapanır
Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
İnsallah sürekli dua ediyorum.kapanmaz ise açık ameliyat diyo çok korkuyorumGeçmiş olsun. Daha küçük, kapanır merak etmeyin
Kızlar günlerdir adet sancısı gibi sancım var. Zaten 15-20 günde bir peçeteye gelecek şekilde 1-2 gün süren lekelenmeler oluyor. Her seferinde adet olacağım sanıyorum ama olmuyor. Şimdi kanama yok ama bütün kalça kemiğim, karnım, belim ağrıyor. Bacaklarım halsiz ve çok uykum var
Artık 4 aydan sonra gece uykuları 3-4 saat aralıklı olacakmış. Bizim tam tersi 2,5 saatten 1,5 saate indi uyanma periyodumuz. Bir tek 20-24 arası kesintisiz uykumuz var. Sonra sabaha kadar emzirme. İşin kötüsü benim uykularım da bir tuhaf oldu. Kabuslar terlemeler falan.
Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
Sagol canimCAnım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?