2016 Haziran bebekleri büyüyor

O zaman demek ki bunyeden bunyeye degisiyor. Cunku ben su ve sinir bozuklugu haric bariz etkiledigini hatirlamiyorum. Neyse, sonuc itibariyle kendimizi bilip ona gore onlem almak onemli :)

Boyle bir şey yaşayan oldu mu? Randevu aldım ama taa haftaya Bebeğimle ilgilenemiyorum.
Bende de lekelenmeler var 3 gundur ve adet sancisi gibi sancilarim halsizligim var. ama senin yasadigin gibi siddetli bi agrim yok canim. Bi telefonda sorsan doktora?? Muayene gunune kadar birseyler onerir belki??

Tartismasiz haklisin :) benim beslenmeme sebebim kilo vermek degil, yalniz, istahsiz ve depresif olmamdan kaynaklandi. Ben tek basima evde hayatta yemek yiyemem. Mesela dun gece esim mesaiye kaldi, ben yine yemek yemedim. Saglikli olmadigini kabul ediyorum ama bogazimdan gecmiyor.

İnsallah kapanir

Kile alm

Bu gittiğim 3 doktor diğerleri kapanması zor dediler bu doktorda vucut kapatmak için uğraşıyor dedi inşallah kapanır
Insallah canim. Bebekler cok kuvvetli ve saglam canlilar, 1 ayda neler degisir. Uzulme simdiden. En kotu kapanmazsa bunu o zaman degerlendirirsiniz.

Benim esim de cok endiselenmisti, ona da ayni seyi soyledim. Endiselenmek icin gercekten endiselenecek birsey olmasi lazim, gelecekteki ihtimaller uzerine canimizi sikarsak altindan kalkamayiz.

Canım bende gribim giye parol içtim iki kez 4 gündür leke geliyo öncedende böyleydi aspirin içsem bozulurdum dediğin gib içok ağrım var başıma bile vurdu kalçam ayaklarım bile ağrıyo tam sökülemiyosun diye

Bizde öyle uzucak yere nerdeyse saat başı uyanıp emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…