- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.321
Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
İnsallah tesekkurlerÇok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte kapanır.
İlk acibademde ki doktor kapanmaz dedi hacettepe deki doktor bi ihtimal kapanabilir dedi.bugün gata ya gittim vucut kapanması için gayret ediyo dedi.doğduğundan beri sürekli takip ediliyor ister istemez evham yapıyorum elimde degilKarbeyaz06 geçmiş olsun evham yapma canım. Doktorun ne diyor
Aynı şeyleri yaşıyordum kızlar sürekli kasiklarimda ağrı ve lekelenmelerim oluyordu sonunda adet oldum ve baya yoğun oldum ama rahatladım sanki.. daha iyi hissediyorum. Adet olmadan önce sutum de etkilenmişti azalmıştı sanki şükür şimdi normale donduCanım bende gribim giye parol içtim iki kez 4 gündür leke geliyo öncedende böyleydi aspirin içsem bozulurdum dediğin gib içok ağrım var başıma bile vurdu kalçam ayaklarım bile ağrıyo tam sökülemiyosun diye
Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
Canım 3er damlayla burun açılmaz ki? Serum fizyolojik bir tüpün yarısını bir burun deliğine sıkıp bebeği ters çevirerek sırtına vuruyoruz, sonra diğer delik için aynı şeyi yapıyoruz. Bizim doktor o şekilde göstermişti bütün sümükler hem burun hem ağızdan akıyor öyle
RACHEL GREEN bizede verildi kendi çocuk doktorumuz kullanmamız gerektiğini söylediği için kullanıcam
Ben de böyle yapıyorum bebeğim çok ağlıyor seninki de ağlıyor mu?
İnsallah sürekli dua ediyorum.kapanmaz ise açık ameliyat diyo çok korkuyorum
İlk acibademde ki doktor kapanmaz dedi hacettepe deki doktor bi ihtimal kapanabilir dedi.bugün gata ya gittim vucut kapanması için gayret ediyo dedi.doğduğundan beri sürekli takip ediliyor ister istemez evham yapıyorum elimde degil
Ağlıyor canım. Ben emzirmeden hemen önce yapıyorum bu yüzden, ancak sakinleşiyor
Karbeyaz Allah hayırlı şifasını en kısa zamanda yollasın ameliyata gerek kalmaz inşaallah geçmiş olsun
Ağlaması normal o zamam üzülmeyeyim
Ya denizde burnumuza su kaçar ya onun gibi yanıyor herhalde çocuğun burnu genzi fln kıyamaö
Bizim 246 çıktı henüz doktorla gorusemedik cnmCanım selam
Bizim calprotectin 1 ay içinde 55 ten 120 ye yükselmişti.
Mama değişti, hipp i bıraktık neocate e geçtik.
Bir de ben beslenme programından tüm süt ürünleri ve türevlerini çıkardım.
Sizin değer kaç çıktı? Doktorunuz ne önerdi?
Bizim yogun gaz var beslenemiyor uyuyamiyor o derece ve yeşil mukuslu kakaYok canim, bakilmadi bana. Sadece yesil kakaya bakarak bu teshisi koydu doktor ama ben baska bir doktora goturdum. Alerji oldugunu dusunmuyorum, ustune gitmedim daha fazla..
Sende ne gibi belirtiler vardi??
Bizim 246 çıktı henüz doktorla gorusemedik cnm
bana doktor o şekilde söyledi kullanım klavuzunda da aynı şekilde yazıyor. İnternette de araştırmıştım ben çok. hiç tüpün yarısını boşaltın gibi bir yazı görmedim bloklarda 2 -5 damladan bahsediyorlar.Canım 3er damlayla burun açılmaz ki? Serum fizyolojik bir tüpün yarısını bir burun deliğine sıkıp bebeği ters çevirerek sırtına vuruyoruz, sonra diğer delik için aynı şeyi yapıyoruz. Bizim doktor o şekilde göstermişti bütün sümükler hem burun hem ağızdan akıyor öyle
Teşekkürler insallahCanım içini ferah tut, daha çok küçükler vücut kendini sürekli yeniliyor ve iyileştiriyor. Birkaç arkadaşımda vardı bu durum hepsi de zamanla kapandı. Bebişler çok güçlü sen merak etme.
Yok kuzum ya, bizimkinde beslenme ve uyku sorunu yok, her bebek ya da her insan kadar gaziBizim yogun gaz var beslenemiyor uyuyamiyor o derece ve yeşil mukuslu kaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?