2016 Haziran bebekleri büyüyor

Karbeyaz06 geçmiş olsun evham yapma canım. Doktorun ne diyor
İlk acibademde ki doktor kapanmaz dedi hacettepe deki doktor bi ihtimal kapanabilir dedi.bugün gata ya gittim vucut kapanması için gayret ediyo dedi.doğduğundan beri sürekli takip ediliyor ister istemez evham yapıyorum elimde degil

Aynı şeyleri yaşıyordum kızlar sürekli kasiklarimda ağrı ve lekelenmelerim oluyordu sonunda adet oldum ve baya yoğun oldum ama rahatladım sanki.. daha iyi hissediyorum. Adet olmadan önce sutum de etkilenmişti azalmıştı sanki şükür şimdi normale dondu

Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.

Canım içini ferah tut, daha çok küçükler vücut kendini sürekli yeniliyor ve iyileştiriyor. Birkaç arkadaşımda vardı bu durum hepsi de zamanla kapandı. Bebişler çok güçlü sen merak etme.

arkadaslar aranızda bebeğimin böbreğinde kaçak reflü olan var mı ?

Ben de böyle yapıyorum bebeğim çok ağlıyor seninki de ağlıyor mu?

RACHEL GREEN bizede verildi kendi çocuk doktorumuz kullanmamız gerektiğini söylediği için kullanıcam
RACHEL GREEN
Bebeklerde paraben kullanmamaya dikkat etmek gerek.bizim hemşire de verdi, içerisinde paraben varmış.normalde bebeklerin %37 sinde denir eksikliği olduğu için hepsine veriyorlarmış.hadi benim çocuğumun demiri iyiyse.Ben de doktorumuza sordum.o da kullanmayın çok ağır bir ilaç 6-7 aylıkken getirin kanına bakalım, ona göre demiş

Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.

Karbeyaz Allah hayırlı şifasını en kısa zamanda yollasın ameliyata gerek kalmaz inşaallah geçmiş olsun

Ağlıyor canım. Ben emzirmeden hemen önce yapıyorum bu yüzden, ancak sakinleşiyor

Ağlaması normal o zamam üzülmeyeyim
Ya denizde burnumuza su kaçar ya onun gibi yanıyor herhalde çocuğun burnu genzi fln kıyamaö

Tabii. Biraz tuzlu zaten serum fizyolojik. Bir de burnuna tazyikle püskürtüyoruz, sevimli bir his olmasa gerek

Karbeyaz06 benim ilk kızımda 2.5 aylıkken farkedildi.3mm açıklık var dediler.1 yıl sonra getir dediler, gittik biraz kapanmış ama açıklık şeklinde devam ediyor dediler.ikisi de aynı üniversitenin araştırma hastanesiydi. 2 yıl sonra getir dediler.özele götürdüm bu kez.o da çok hareket ettiği zaman, yorulduğunda kalbini tutuyor mu dedi,hayır dedik.bu sıkıntı olmaz, topçu da olabilir popçu da dedi. (tamamen kapanmamış)

Bizim 246 çıktı henüz doktorla gorusemedik cnm

Yok canim, bakilmadi bana. Sadece yesil kakaya bakarak bu teshisi koydu doktor ama ben baska bir doktora goturdum. Alerji oldugunu dusunmuyorum, ustune gitmedim daha fazla..
Sende ne gibi belirtiler vardi??
Bizim yogun gaz var beslenemiyor uyuyamiyor o derece ve yeşil mukuslu kaka

Bizim 246 çıktı henüz doktorla gorusemedik cnm

Canım moralini bozma. Dün kontrolümüz vardı, doktor diyor ki 800 lü değerlerde olan alerjilerin bile tamamen geçtiğini gördüm merak etmeyin. Sadece bir süre dikkat edicez beslenmemize.

Bu arada işe dönüş için buzluğa attığım sütler çöp olmuş diyet öncesinde sağıldığı için, ona içim yandı benim de.

bana doktor o şekilde söyledi kullanım klavuzunda da aynı şekilde yazıyor. İnternette de araştırmıştım ben çok. hiç tüpün yarısını boşaltın gibi bir yazı görmedim bloklarda 2 -5 damladan bahsediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…