2016 Haziran bebekleri büyüyor

Sağol canım. Bilmiyorum nasıl oldu.
çok pişiyordu yaz boyu.
Bugün baktim beyazlık oluşmuş. Mantar gibi geldi bana. İnşallah bana geçmez uff.

Reactions: 9ay
Tatile giden kızlar
Deniz'e gittiğinizde bebişlerinizi nerede uzandırdınız taşıma koltuğunda mı

Can'ım uyutulmaması gerekiliyor bir iki saat
Nedeni ise iç kanama veyahut havale ya da değişik problemler yaşanırsa uyuduğu için bu durumun farkedilememesi 2 3 saat uyutmayın gözlemleyin denir

Benim öyle sadece 2 bezim oluyor. @GlnU bir bezi al 60-90 ml su dök o kadar olmalıymış. Biriktirip gün sonunda tartabilirsin. Ama bence iyi kilo alıyorsa hiç gerek yok ki iyi almış maşallah
günlük 5-6 bezin bir tanesinin ağırlığı mı bu kadar olmalı?
benim kızın o bölgede sensör var doğduğundan beri yapar yapmaz değişsin istiyor. emmiyor vs bir şekilde derdini belli ediyor. o yüzden hiç öyle ağır bezim olmuyor, çok nadir. az az yaptıkça değiştiğim için bayağı bez kirleniyor akşama kadar. gece 1 kez falan değişiyorum yapmışsa. bazen yapmıyor.bayağıdır kakası bikaç günde 1 e indi. kilo alımında bi anormallik yok diye umursamıyorum şu an için.

Çok şükür ya. Anormal bi durun yok henüz insallah da olmaz

Sağol teyzesi inşallah bundan sonra anormal bısi olmaz. Çok dikkat etmeliyiz yatirinca kanepeler çok riskli. Kusma falan yok şükür

_peri_ superselma vorones çok geçmiş olsun , pericim yinede şükret kızamıkçık falan değilmiş bak , bu emziren anneler grubundakiler yediklerimizin Önemi yok diyor ya , bence uydurma , yediklerimiz birebir etkiliyor kuzularımızı, bu aralar diyet git bakalım Fıstık salam sucuk tüketme canım , gerçi doktorun liste vermiş , tez zamanda iyileşirsşniz inşaallah
Vorones birşey itiraf edeyim mi kardeşim 2 aylıkken salıncaktan düşürdüm ben , korkuma söyleyememiştim ilk başta , sonraamneme söyledim annem hep yoğurt tüketti o hafta , birde sürekli Gözlerini kontrol etti , Allah'a şükür hiçbirşey olmadı , içini ferah tut , kızını kontrol et sürekli vücudun her yerine dokun belli bölgelerde ağlıyor mu bir bak , Dediğin GiBi dönmeye başladılar , benim kızımda uyku esnasında 90 derece dönmüş oluyot , koruma bölgesi olduğundan ellemiyorum uykusu bölünmesin diye birde yastıkta Dönüyor

Ay kızın deyince bi garip hissettim . İnşallah hayırlısı ile bi de kızım olur. Bizim ki ogluş teyzesi. . Ya ne bilim yanima alıyorum her sabah . Kanepede yatiyorum. Anlık işte uyuyakalmisim tutmamism yavrumu. buraya da yazdım ki dikkat edelim bebişlerimz büyüyor. .. Yerim onları ben.

geçmiş olsun canım ya. artık hareketleniyorlar öyle kolay düşecekleri yerlere dikkat etmek lazım
Sağol mandalinam senin bebis nasıl . Her sabah bişiler yapiolar valla. Dönüp kafayı kaldırıyor bizimki. Ayaklarini da desteklryince solucan gibi ilerliyor

İnşallah hayırlı haberlerle gel canım

Canim cok geçmiş olsun geçecek inşallah tekrar eski haline döner demekki bişey rahatsız etmiş bebecigi üzülme hiç allah başka dertler vermesin

Geçmiş olsun cnm, düzelir inş

Geçmiş olsun Canım
Çabuk toparlarsiniz umarım

Hepinizden Allah razi olsun. İnsallah cabuk gecer

Kusma yok canim

Cnm çok şükür ciddi bir şey değilmiş. O listeyi bizle de paylaşır mısın? Benimki de egzama gibi oluyor. Yumurta ve fıstık tetikliyor gibi geliyor bana.
Geçer canım üzülme. Keşke çemen otu tabletini sorsaydın? Ben dünden beri alıyorum son 2 saattir memeden ayrılmıyor, ondan mı bilmem ama sanki etki etti.
3 az bile, ben 5-6 içiyorumdur, çok sıcak :)
Artsın sütün en iyisi o, her işte bir hayır vardır.
Masallah bebişlere ne güzel kilo almışlar başta sağlıklı olsunlar tabiki ben de tombak olsun isterdim ama hala 5 kilolarda kuzucum.
Benimki de, ama çok tatlı :) boşver normal sınırda mı ona bak sen cnm
Kızlar doktora gidecegiz
Bebegimin boynunda mantar oldu sanırım
çok geçmiş olsun. Mantar gibi şeyler ortaya çıktıkları hızda kaybolur.ama bana ilerlemiş isilik gibi göründü sadece.

Kızlar sabah bebeğim kanepeden duştü. şak etti düşünce . Yuz üstü çığlıkla aldim yavrumu. Şükür iyi bişi yi yok. Dikkat edin bebeler dönüyor .
çok geçmiş olsun. Düşen bebeklerin büyük çoğunluğu kanepeden düşermiş. O sebeple kanepede uyunmaz, alt değiştirilmez. Benim de yiğenim düştü, kan topladı yüzünde bir nokta. 8 yaşında hala var, ben gibi, ona çok yakışıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…