- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi superselma
-
iyi canım benimki de gülüyor konuşuyor arada kahkaha atmaya başladı.Sağol mandalinam senin bebis nasıl . Her sabah bişiler yapiolar valla. Dönüp kafayı kaldırıyor bizimki. Ayaklarini da desteklryince solucan gibi ilerliyor
Cnm çok şükür ciddi bir şey değilmiş. O listeyi bizle de paylaşır mısın? Benimki de egzama gibi oluyor. Yumurta ve fıstık tetikliyor gibi geliyor bana.
Geçer canım üzülme. Keşke çemen otu tabletini sorsaydın? Ben dünden beri alıyorum son 2 saattir memeden ayrılmıyor, ondan mı bilmem ama sanki etki etti.
3 az bile, ben 5-6 içiyorumdur, çok sıcak :)
Artsın sütün en iyisi o, her işte bir hayır vardır.
Benimki de, ama çok tatlı :) boşver normal sınırda mı ona bak sen cnm
çok geçmiş olsun. Mantar gibi şeyler ortaya çıktıkları hızda kaybolur.ama bana ilerlemiş isilik gibi göründü sadece.
çok geçmiş olsun. Düşen bebeklerin büyük çoğunluğu kanepeden düşermiş. O sebeple kanepede uyunmaz, alt değiştirilmez. Benim de yiğenim düştü, kan topladı yüzünde bir nokta. 8 yaşında hala var, ben gibi, ona çok yakışıyor :)
Saol canim
Her ay bir kilo alırsa 2 yaşında 27 kilo ilk okula başlatırız :))Tabi canim birazdan atarim fotosunu. Ayrica arada olamazmi az kilo almasi zaten bikac gundur huysuz keyfi yok bazen memeyi almiyo az emiyo. Her ay 1kilo alirsa tasiyamamki ben kuzumu :) normalden daha iyi kilosuda amac şişmanlatmakmi geldigimden beri yetemiyomuyum diye canim sıkılyo
Yabancı sitelerde yazıyordu hep. Emzirme konusunda çok meşhur siteler kellymom gibi, oralarda gördüm.sonra çemen otu yazınca anne sütünü arttırır diye Türkçe sitelerde de çıktı. Süt yapıcı çayların içinde de var. Yani doktora sormadan böyle kendi araştırmamla iş yapmış oldum ama bir zararı olacağını sanmıyorum. Bütün dünya yapıyor
Yabancı sitelerde yazıyordu hep. Emzirme konusunda çok meşhur siteler kellymom gibi, oralarda gördüm.sonra çemen otu yazınca anne sütünü arttırır diye Türkçe sitelerde de çıktı. Süt yapıcı çayların içinde de var. Yani doktora sormadan böyle kendi araştırmamla iş yapmış oldum ama bir zararı olacağını sanmıyorum. Bütün dünya yapıyor
1.5 saattir emiyor aynı memeyiSırf bebegim uyusun dinlensin biyeri aciyosa agriyosa diye saatlerdir ayni yerde oturuyorum kucagimda uyuyo
Hiçbir faydası olmaz Can'ımBuarada laktamil kullanan varmi doktor ic dedi hergun 1bardak. Ama arastirmadan almak istemedim hemen
Oyy yerim onu ben. Aynı şeyleri yapiolarmış yazdigin hersey biz de de mevcut. Şükur bugünümuze.iyi canım benimki de gülüyor konuşuyor arada kahkaha atmaya başladı.
sadece saat yönünde dönüyor, ama yüzüstü sırtüstü dönme yok henüz.
yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor yatırınca ayaklarının altını destekleyince tırtıl gibi ileri itiyor kendini. ama kısa sürede kaldırmamı istiyor.
bir de kucağımda omuzumda iken ayaklarını karnıma koyup yukarda başka bir yer varmış gibi çıkmaya çalışıyor.
memlekete küvetini filesini getiremedim burda elimde tutup leğende filan idare ediyorum banyo meselesini. aslında alsam olurmuş niye almadıysam şimdi de az kaldı artık. banyo esnasında ayaklarını legenin kenarlarına yada yere direyip gitmeye çalışıyor, leğenin kenarlarını tutuyor.
yattığı yerde ağız bezini tutuyor yanından. ama çıngırağı tutturunca kısa sürede bırakıyor. bizimkinin marifetler de bunlar. çok tatlılar ya maşallah
Bahcivanlar, motosikletliler, kamyonlar, ambulanslar, korna sevdalilari.. Hepsinden kacip bebegimle issiz bir adaya gidesim var. Ama gercekten issiz olsun :)Aaaaaaaa ben bu bahcivani napiim ya cimleri bicmeye geldi cocuk uyandi ben saatlerdir yerimden oynamadim
Ben de bu olayı gün içinde bi kez yapıorum. Yanına yatıp hem o hem ben rahatlayalim die. Emio uyur uyanık. . Sonra bu seans bitio. Bir d é benim bebem açık havada uyumaya alıştı . Kışın napcam bilmiom . Evde pat kalkan 10 dk uyuyan çocuk dışarıda arabasinda sizip kalıo1.5 saattir emiyor aynı memeyi
Bence kesin dene zaten still tea içinde var.Anladim canim bizim alerji durumumuz gecsin denerim belki
Benimkide tazyik bittimi birakiyo memeyi agliyo halbuki cekse geliyo ama az diye kiziyo napcam bilmem. Seninki emsin bosver hic elleme. Memede aglamasi cok zor1.5 saattir emiyor aynı memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?