- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.641
inşallah canım sabret verilir kilozeyzey3428 canim evet ne yazık ki bünyesel bir mesele. Zor kilo veren bir bünye ye sahiptim zaten. Adet olsam bi de işe başlasam kilo vermeye de baslarim gibime geliyor da inşallah öyle olur.
Bende maflor kullandım çokta farketmedi.doğal urun dimi?eğer devam ederse denerim.
Biz gece hiç konuşmuyoruz. Gözlerini birkaç defa açmıştır şimdiye kadar ve uyuyor sonrasında ama çok huzursuz uyuyor ve uyutuyor
Mama da yapabilir.bizimki sadece anne sütü aldi ama genede çok problemli kakasini ve Gazı. 19 eylülde beri ben okula gidiyorum.okulda sağdigim süt kızımın bir gün sonraki sütü oluyor.bir düzen oturttuk bakalım. Umarım biter artık. Sonrada diş başlar sanırım
Ben sling kullanıyorum hala daha ama sizin bebişe sling olmaz maşallah:)
Ergonomik kanguru alın diyorlar . Ergobabyden memnun arkadaşım var. Momfortbabyden memnun arkadaiım var.
Canım 19 derece bebek içinde soğuk kış bile olsa min . 22 derece te tutmanız Lazım , sizin için bile soğuk , doğalgaz varsa yakmaya çalışın , yoksa Yağlı radyatörletden kullanın , ben Ekim atına kadar 15 gün Yağlı radyatörü kullandım , Ekim Ayında Jeotermal ısıyı açtılar , 24 derecede tutuyorum , sadece atlet, uzun kollu rahat bir pijama alt üst, üzerine battaniye , banyo yaptırdığım zaman şapka takıyorum sadeceKafasının arkası yatarken terlediği için başlık kullanışlı olmaz, emerken terliyor ayrıca yattığı yer kafasının arkası terliyor, ben kafasına birşey örtmüyorum, cnm pike üşütür siz pike ile mi yatıyorsunuz ev güneş alıyormu kaç derece, ben yorganla yattığım için bebeği de yorganla yatırıyorum pikeyi yazın kullandık, kat kat örtmeyin demişler ya ihtiyaç durumuna göre, işte o ihtiyaç durumunu bebeğin üşüyüp üşümediğini Nasıl anlayacağız, bende uyku tulumu alayım english home daki torbalı tulumlar kolsuz Nasıl onu kullanan var mı ki 19 derece gece uyku tulumun üstüne ne örtüyorsunuz
Yok canım kana bakmadan vermiş geçmişler damlaları kullanmayız demişti arkadaşlarBebeğin kanına mı bakıyorlar ki Demir eksikliği yoksa fazla Demir'de zarar vücuda
Daha gelmedimi canım senin kanguru bi gelse denesen bende merak ettimBen ergobaby 360 four position aldım gelmesini bekliyorum
Evet ısıtıcı kullanıyorum hemen soğuyor ve başımı ağrıyor, yağlı radyatör alacaZ bu hafta hangi marka kullanıyorsunuz hangi yağlı radyatör aşsam fikri olan var mı ki? Bu arada koku yapıyor mu? Termostatlı mı, bizim ev merkezi doğalgazlı ama doğalgaz yansa bile ev buz gibi oluyor kışın ve şimdi yağlı radyatör kullanayım bari, koyu çokça yeşil kaka yaptı bugün sabah yorganı açınca üşüdü galiba ki öksürdü hapşırdı arka arkaya üşüdüğünü öyle mi anlıyoruz, ay bende ne kadar yazıyorum acemiyim Bebek bakımında yardımcı olacak kimsede yok, bizim kız huysuzlandı ilk 3 ay daha iyi idi, deliksiz uyuyan Bebek geceleri 3-4 defa kalkıp ağlıyor sebepsiz gece bile ayakta sallar oldum, meme reddi olduğu gibi benim cadı artık geceleri de emmek istemiyor başını çeviriyor gözünü açıyor karanlıkta bu dönemler bir bitseydi çok Arsız oldu ne atakmış böyle ömrümü yediCanım 19 derece bebek içinde soğuk kış bile olsa min . 22 derece te tutmanız Lazım , sizin için bile soğuk , doğalgaz varsa yakmaya çalışın , yoksa Yağlı radyatörletden kullanın , ben Ekim atına kadar 15 gün Yağlı radyatörü kullandım , Ekim Ayında Jeotermal ısıyı açtılar , 24 derecede tutuyorum , sadece atlet, uzun kollu rahat bir pijama alt üst, üzerine battaniye , banyo yaptırdığım zaman şapka takıyorum sadece
Delonghi radyatör de bayağı iyi marka fakat ne kadarlık bir alanı isitacaksin çok soğuklar da verimli olmayabilir yağlı radyatorEvet ısıtıcı kullanıyorum hemen soğuyor ve başımı ağrıyor, yağlı radyatör alacaZ bu hafta hangi marka kullanıyorsunuz hangi yağlı radyatör aşsam fikri olan var mı ki? Bu arada koku yapıyor mu? Termostatlı mı, bizim ev merkezi doğalgazlı ama doğalgaz yansa bile ev buz gibi oluyor kışın ve şimdi yağlı radyatör kullanayım bari, koyu çokça yeşil kaka yaptı bugün sabah yorganı açınca üşüdü galiba ki öksürdü hapşırdı arka arkaya üşüdüğünü öyle mi anlıyoruz, ay bende ne kadar yazıyorum acemiyim Bebek bakımında yardımcı olacak kimsede yok, bizim kız huysuzlandı ilk 3 ay daha iyi idi, deliksiz uyuyan Bebek geceleri 3-4 defa kalkıp ağlıyor sebepsiz gece bile ayakta sallar oldum, meme reddi olduğu gibi benim cadı artık geceleri de emmek istemiyor başını çeviriyor gözünü açıyor karanlıkta bu dönemler bir bitseydi çok Arsız oldu ne atakmış böyle ömrümü yedi
Bence huZursuz uyuması vs ataktan ve diş sıkıntıları şimdiden başladığı için olabilir, emmeyince ve 1,5 saat boyunca ayakta sallayıp esneyip ama uyumaması, gece kalkmaları hep yeni huylar sinir ediyor beni bu durumda işe başlayamam ne emzik ne biberon alıyor, Nasıl bırakıp gideyim kuzumuVallahi ne kadar doğal bilemiyorum eczaneden aldık bi tek bu iyi geldi kızıma infantum, nurse harvery, bio gaia çok daha kötü yapıyordu
Yatak odası ve oturma odası çok büyük alanlar değil, delongi koku yapıyor diye duydum kullanıyor Musun koku yapıyor mu bu hafta mutlaka Almam lazım radyatör çünkü ısıtıcı başımı çok ağrıtıyorDelonghi radyatör de bayağı iyi marka fakat ne kadarlık bir alanı isitacaksin çok soğuklar da verimli olmayabilir yağlı radyator
Alırsan da buharlilari var yağlı radyatörlerin onlardan kullanmanı tavsiye ederim baş ağrısı yapmaz en azindanYatak odası ve oturma odası çok büyük alanlar değil, delongi koku yapıyor diye duydum kullanıyor Musun koku yapıyor mu bu hafta mutlaka Almam lazım radyatör çünkü ısıtıcı başımı çok ağrıtıyor
Canım benim kızda 10 gün önce Dediğin gibi gece 3-4 defa kalkıyordu 3 gün sürdü , bi arkadaşım dedi bana da üşütmüş olabilir diye, 1 gün Öncesinde eşim işten gelince Pikniğe gitmiştik dışarısı 22 dereceydi ama üşütmüştü galiba , 3 gün hiç dışarı çıkarmadım banyoda yaptırmadım biraz kalın giydirdim o dönem , sonra geçti , büyük ihtimal üşüdüğnden o kadar Kalkıyor , bizimde jeotermalle ısınıyor valilik kararı ile 15 elimde ama buralara kış erken geldi 1 ekimde çalıştırdılar kaloriferleri , Yağlı radyatörü ben geçen yıl hamile iken aldırmıştım çok iyi oluyor , hemde çok az elektrik yakıyor 15 gün kullandık , 10 lira farketti koku yapmıyor 9 m2 lik odada oturuyoruz , misafir geldiğinde salona da kuruyorum , 11 Çizgili yetiyor bize foto ekte :) Bende ofiste UFO kullanıyordum çok soğuklarda Jeotermal yetmiyordu , buralar gündüz bile -10 oluyor :) faranjit yapıyor bende 10 dk bile kullansam bu radyatörün üstüne gece yoğurt kabına su koyup üstüne koyuyorum , kuruluk yapmıyorEvet ısıtıcı kullanıyorum hemen soğuyor ve başımı ağrıyor, yağlı radyatör alacaZ bu hafta hangi marka kullanıyorsunuz hangi yağlı radyatör aşsam fikri olan var mı ki? Bu arada koku yapıyor mu? Termostatlı mı, bizim ev merkezi doğalgazlı ama doğalgaz yansa bile ev buz gibi oluyor kışın ve şimdi yağlı radyatör kullanayım bari, koyu çokça yeşil kaka yaptı bugün sabah yorganı açınca üşüdü galiba ki öksürdü hapşırdı arka arkaya üşüdüğünü öyle mi anlıyoruz, ay bende ne kadar yazıyorum acemiyim Bebek bakımında yardımcı olacak kimsede yok, bizim kız huysuzlandı ilk 3 ay daha iyi idi, deliksiz uyuyan Bebek geceleri 3-4 defa kalkıp ağlıyor sebepsiz gece bile ayakta sallar oldum, meme reddi olduğu gibi benim cadı artık geceleri de emmek istemiyor başını çeviriyor gözünü açıyor karanlıkta bu dönemler bir bitseydi çok Arsız oldu ne atakmış böyle ömrümü yedi
Evet ısıtıcı kullanıyorum hemen soğuyor ve başımı ağrıyor, yağlı radyatör alacaZ bu hafta hangi marka kullanıyorsunuz hangi yağlı radyatör aşsam fikri olan var mı ki? Bu arada koku yapıyor mu? Termostatlı mı, bizim ev merkezi doğalgazlı ama doğalgaz yansa bile ev buz gibi oluyor kışın ve şimdi yağlı radyatör kullanayım bari, koyu çokça yeşil kaka yaptı bugün sabah yorganı açınca üşüdü galiba ki öksürdü hapşırdı arka arkaya üşüdüğünü öyle mi anlıyoruz, ay bende ne kadar yazıyorum acemiyim Bebek bakımında yardımcı olacak kimsede yok, bizim kız huysuzlandı ilk 3 ay daha iyi idi, deliksiz uyuyan Bebek geceleri 3-4 defa kalkıp ağlıyor sebepsiz gece bile ayakta sallar oldum, meme reddi olduğu gibi benim cadı artık geceleri de emmek istemiyor başını çeviriyor gözünü açıyor karanlıkta bu dönemler bir bitseydi çok Arsız oldu ne atakmış böyle ömrümü yedi
bişey de yapmadım. hastaneden çıkarken tarttılar 2 günde 11 kilo gitmişti. 7 kiloyu da evde verdim. Ama yine de eskisi gibi gözükmüyorum, çok kilo vermeme rağmen göğüsler kocaman. Resmen artık bir kadın gibi görüntü :) annem kızıyo ne istiyosun kız gibi mi olacaksın diyor. :)Sadece beğen butonu olduğu için beğen butonuna bastım. Kıskan olsaydı ona basacaktımçok kıskandım:)
Bugun aynisini ben de dusundum. Benim bebegim de seninki gibi, aksam 7bucuk-9 arasi herhangi bir saatte uyuyor, sonra 3-4 saat uyanmiyor. Sonra basliyoruz 2 ya da 1.5 saatte bir uyanmaya. Bu gece o uyanana kadar bekleyecegim. Biberonla 160 cc sut hazirlayacagim. Bakalim ne kadar iciyor.. Hepsini icerse zaten 3 saat falan deliksiz uyur diye tahmin ediyorum.Kızlar bebeleriniz gece hangi aralıklarla uyanıyor. Benimki rutin en geç 2 saatte bir uyanıyor. 12-2-4-6 en son7,5 ta da uyanıyoruz güne başlıyoruz. Anne sütü nedeniyle mi bu kadar sık uyanıyor. Ama burada anne sütü verip gece uzun uyuyan bebişler de vardı. Bazı akşamlar 1saat 45 dakika aralıkla uyanıyor. Acaba yeterli emmiyor mu uyku sersemi. Süt sağıp Biberonla mı versem acaba. Ne yapsam
Kafasının arkası yatarken terlediği için başlık kullanışlı olmaz, emerken terliyor ayrıca yattığı yer kafasının arkası terliyor, ben kafasına birşey örtmüyorum, cnm pike üşütür siz pike ile mi yatıyorsunuz ev güneş alıyormu kaç derece, ben yorganla yattığım için bebeği de yorganla yatırıyorum pikeyi yazın kullandık, kat kat örtmeyin demişler ya ihtiyaç durumuna göre, işte o ihtiyaç durumunu bebeğin üşüyüp üşümediğini Nasıl anlayacağız, bende uyku tulumu alayım english home daki torbalı tulumlar kolsuz Nasıl onu kullanan var mı ki 19 derece gece uyku tulumun üstüne ne örtüyorsunuz
Bence huZursuz uyuması vs ataktan ve diş sıkıntıları şimdiden başladığı için olabilir, emmeyince ve 1,5 saat boyunca ayakta sallayıp esneyip ama uyumaması, gece kalkmaları hep yeni huylar sinir ediyor beni bu durumda işe başlayamam ne emzik ne biberon alıyor, Nasıl bırakıp gideyim kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?