2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kundak 5.aydan sonra önerilmiyor Can'ım ya

Aa öyle mi bilmiyordum kusura bakma süt alerjisi mi?
Bebeğin ne zaman doğmuştu?
Kız mı erkek mi? Senin yaş kaç bu arada :)

İnşaallah canım :))
Allah sabır versin inş bende yeni öğrendim, neye olduğunu daha bilmiyorum, 21 haziran doğumlu çirkin bir kızım var 30 yaşındayım, ikinciyi bende düşünüyordum alerjik olunca herşeyin başı sağlık ikinciyi artık düşünemem

kızlar nolur göğüs ucu yarası için deneyip işe yaradığını gördüğünüz çözümleri yazın, bıraktıracağım nerdeyse o kadar zor durumdayım

kızlar nolur göğüs ucu yarası için deneyip işe yaradığını gördüğünüz çözümleri yazın, bıraktıracağım nerdeyse o kadar zor durumdayım
Geçmiş oldun canım , bende de hep oldu yaralar hatta sağ meme ucum hala yarık , ben Çözümü silikon Uç kullanmakta buldum 1.5 aydır hep silikon Uç kullanıyorum zaten 2 haftadır mene reddimiz var canı isteyince emiyor Minnoşum ... Ayva çekirdeği bana biraz etki etmişti , Garmastan falan hikaye

E vitamini kapsülleri var eczanede satılan, onlardan birer tane kesip göğüs ucuna sürüp üzerine lansinoh krem sürüp kalkan ile kapatabilirsiniz. Ne zaman yara olsa bende işe yarıyor.

E vitamini kapsülleri var eczanede satılan, onlardan birer tane kesip göğüs ucuna sürüp üzerine lansinoh krem sürüp kalkan ile kapatabilirsiniz. Ne zaman yara olsa bende işe yarıyor.
Son 10 gündür aynı şekilde yapıyordum ama işe yaramadı maalesef sağ göğsüm cılk yara derler ya öyle aynen

her türlü kremi denedim ama hiç fayda yok Ayva çekirdeğini deneyeyim teşekkürler

O kadar ciddi bir durum mu yaa üzüldüm
Ben de 24 yaşımdayım kızım var 6 hazşran doğumlu

Ah cnm benim de sol göğsüm iyileşmedi bi türlü tek taraflı emziriyorum
Allah yardımcımız olsun bi çare bulabilsrydim söylerdim

Son 10 gündür aynı şekilde yapıyordum ama işe yaramadı maalesef sağ göğsüm cılk yara derler ya öyle aynen
Jinekoloğumun bana önerileri şöyleydi, aynen kopyalıyorum denemediğiniz bir tanesi varsa belki işe yarayabilir

Memeyi 2 saat arayla bosaltmak lazim; kalkan kullanmak genelde iyi gelir ; meme ucu icin bephanten ,evicap (igneyle kapsulu patlatip memeye suruluyor) madegasol; novuxol krem;mamacare marka meme ucu kremi kullanabiliriz

Bebeğim son 1 haftadır resmen huy değiştirdi. Sürekli mızmızlanıyor. Dişten midir anlamadım..
Sizlerde durumlar nasıl?

Bebeğim son 1 haftadır resmen huy değiştirdi. Sürekli mızmızlanıyor. Dişten midir anlamadım..
Sizlerde durumlar nasıl?
Son bir haftamiz bizim de kabus gibi. Meme bagimlisi cocuk biden memeyi gorunce cigligi basar oldu. Cok zor emziriyorum hep ayakta yaylanarak.. Uykuya dalacaksa asiri agliyor. Hep mizmiz. Bizler distir buyume atagidir deyip avunuyoruz ama sanirim canavarlar gercek yuzunu gostermeye basladi :)

Biz de aynı durumdayız. Bir de iki gecedir aynı saatlerde çığlık atarak uyanıyor benim kuzu, kucağa alınca da sakinleşmiyor emziriyorum öyle rahatlayıp geri uyuyor. Diş sinyali midir acaba bu da?

Bir şekilde sürekli hava alması gerek iyileşmesi için. Hiçbirşekilde temas olmasın, emzirme dışında tabi. Her gün duş.Sonrası 24 saat avent kalkan kullandım ben hep. Kalkanın iki tür kapağı var, delikli hava alanı kullanmıştım sürekli. Hiç yara olmadı bu sayede. Ama ped teması ve kapalı tutmak hiçbir işe yaramaz. En önemlisi çocuğun memeyi kavrama şekli tabii, kaç aylıksınız bilmiyorum ama bebek doğru kavrayana kadar gerekirse 10-20 kere parmağınızı sokup uzaklaştırın memeden. Kahverengi bölümün çoğu ağzında olsun, çenesi de mutlaka memeye değiyor olsun. Bizim kavrama problemi yaşamamamızda emzirme yastığımın da çok faydası olmuştu.

Son düzenleme:
Ayy uyku olayı aynen. Kendi uyuyan çocuğu sallamaya başladım bu saatten sonra. uykusu gelince anlıyorum, ayağıma alıyorum ciyak ciyak, sonra bayılıyor. uyanırken de ağlayarak uyanıyor, artık öpe koklaya sakinleştiriyorum. Dün gece de 5 de uyku bitti, 6:30 a kadar mık mık sonra sızdı. Cumartesi doktorumuz var, baksın bir duruma. Ben dört aylık çıkarmışım dişimi belki oğluşum da öyledir ama diş gibi gelmiyor bana. Büyüme atağı gibi, huy değişimi çok komik ya. Her atakta huy değişecek demek ki

Yandık o zaman desenize tam alışıyoruz huyuna suyuna hoppp sil baştan:) Allah yardımcımız olsun

Bizim düzenimizde şimdilik bir değişiklik yok ama son 1 haftadır sabahları gaz ve kaka yüzünden 4 civarı uyanıyoruz malesef. Ağlamıyor ama devamlı mıkır mıkır.. Huzur vermiyor resmen.. 15 gün sonra 4 ay kontrolümüz var, doktora soracağım bakalım, bir önerisi var mı.

Biz de aynı durumdayız. Bir de iki gecedir aynı saatlerde çığlık atarak uyanıyor benim kuzu, kucağa alınca da sakinleşmiyor emziriyorum öyle rahatlayıp geri uyuyor. Diş sinyali midir acaba bu da?
Nadiren bu aylarda da cikaran olsa dahi dis icin daha erken ya.. Simdi cikarmasin kuzucuklarimiz daha cok kucukler.

Dis cikarmada anne babanin gecmisi cok etkiliymis. Cikiyo da olabilir sor bakalim doktoruna :)
Insan uykusu geldi diye yaygara koparir mi ya.. Bebekleri anlamak cok zor. Uyu iste uykun geldiyse. Biz oyle yapiyoruz mesela :) Bi de o kadar dikkat ediyorum uyku sinyallerini kacirmamak icin. Anlayinca hemen aliyorum ama yok yine ciglik yine direnme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…