- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.701
Kundak 5.aydan sonra önerilmiyor Can'ım yaBiogia damla gerçekten faydası var,
bizimki de 2 hafta öncesine kadar saat başı uyanırdı hep kalkardım çünkü ben sarılık olduğunda saat başı emzirirdim 3-4 dk emerdi en fazla şimdi ise meme reddinden dolayı gece çok nadir açlıktan kalkıyor 3-4 saat buluyor, geceleri sancıdan mı be bilmiyorum ağlayarak kalkıyor 6 da sabah uyanıyor sürekli ağlıyor değişti tüm düzen, önceden deliksiz saat başı emer uyurdu özledim keşke saat başı emse aç kalmasa zayıflamasa
yanakları be burnu sıcak olunca mı üşüyor ilk kez duydum, bende deneyim english home daki yorganı örteyim ince ama olmadı Müslin bezle kundak yapayım sıcak tutar
Allah sabır versin inş bende yeni öğrendim, neye olduğunu daha bilmiyorum, 21 haziran doğumlu çirkin bir kızım var 30 yaşındayım, ikinciyi bende düşünüyordum alerjik olunca herşeyin başı sağlık ikinciyi artık düşünememAa öyle mi bilmiyordum kusura bakma süt alerjisi mi?
Bebeğin ne zaman doğmuştu?
Kız mı erkek mi? Senin yaş kaç bu arada :)
İnşaallah canım :))
Geçmiş oldun canım , bende de hep oldu yaralar hatta sağ meme ucum hala yarık , ben Çözümü silikon Uç kullanmakta buldum 1.5 aydır hep silikon Uç kullanıyorum zaten 2 haftadır mene reddimiz var canı isteyince emiyor Minnoşum ... Ayva çekirdeği bana biraz etki etmişti , Garmastan falan hikayekızlar nolur göğüs ucu yarası için deneyip işe yaradığını gördüğünüz çözümleri yazın, bıraktıracağım nerdeyse o kadar zor durumdayım
kızlar nolur göğüs ucu yarası için deneyip işe yaradığını gördüğünüz çözümleri yazın, bıraktıracağım nerdeyse o kadar zor durumdayım
Son 10 gündür aynı şekilde yapıyordum ama işe yaramadı maalesefE vitamini kapsülleri var eczanede satılan, onlardan birer tane kesip göğüs ucuna sürüp üzerine lansinoh krem sürüp kalkan ile kapatabilirsiniz. Ne zaman yara olsa bende işe yarıyor.
her türlü kremi denedim ama hiç fayda yokGeçmiş oldun canım , bende de hep oldu yaralar hatta sağ meme ucum hala yarık , ben Çözümü silikon Uç kullanmakta buldum 1.5 aydır hep silikon Uç kullanıyorum zaten 2 haftadır mene reddimiz var canı isteyince emiyor Minnoşum ... Ayva çekirdeği bana biraz etki etmişti , Garmastan falan hikaye
Allah sabır versin inş bende yeni öğrendim, neye olduğunu daha bilmiyorum, 21 haziran doğumlu çirkin bir kızım var 30 yaşındayım, ikinciyi bende düşünüyordum alerjik olunca herşeyin başı sağlık ikinciyi artık düşünemem
kızlar nolur göğüs ucu yarası için deneyip işe yaradığını gördüğünüz çözümleri yazın, bıraktıracağım nerdeyse o kadar zor durumdayım
Jinekoloğumun bana önerileri şöyleydi, aynen kopyalıyorum denemediğiniz bir tanesi varsa belki işe yarayabilirSon 10 gündür aynı şekilde yapıyordum ama işe yaramadı maalesefsağ göğsüm cılk yara derler ya öyle aynen
Kendi sütünü meme başına surebilirsin bende ise yaramışti inşallah sizde de ise yararSon 10 gündür aynı şekilde yapıyordum ama işe yaramadı maalesefsağ göğsüm cılk yara derler ya öyle aynen
Benim ilk hafta olmuştu. Her emzirme sonrası zeytinyağı sürdum geçmişti. Lasinoh hiç ise yaramadı bende.kızlar nolur göğüs ucu yarası için deneyip işe yaradığını gördüğünüz çözümleri yazın, bıraktıracağım nerdeyse o kadar zor durumdayım
Son bir haftamiz bizim de kabus gibi. Meme bagimlisi cocuk biden memeyi gorunce cigligi basar oldu. Cok zor emziriyorum hep ayakta yaylanarak.. Uykuya dalacaksa asiri agliyor. Hep mizmiz. Bizler distir buyume atagidir deyip avunuyoruz ama sanirim canavarlar gercek yuzunu gostermeye basladi :)Bebeğim son 1 haftadır resmen huy değiştirdi. Sürekli mızmızlanıyor. Dişten midir anlamadım..
Sizlerde durumlar nasıl?
Son bir haftamiz bizim de kabus gibi. Meme bagimlisi cocuk biden memeyi gorunce cigligi basar oldu. Cok zor emziriyorum hep ayakta yaylanarak.. Uykuya dalacaksa asiri agliyor. Hep mizmiz. Bizler distir buyume atagidir deyip avunuyoruz ama sanirim canavarlar gercek yuzunu gostermeye basladi :)
Bir şekilde sürekli hava alması gerek iyileşmesi için. Hiçbirşekilde temas olmasın, emzirme dışında tabi. Her gün duş.Sonrası 24 saat avent kalkan kullandım ben hep. Kalkanın iki tür kapağı var, delikli hava alanı kullanmıştım sürekli. Hiç yara olmadı bu sayede. Ama ped teması ve kapalı tutmak hiçbir işe yaramaz. En önemlisi çocuğun memeyi kavrama şekli tabii, kaç aylıksınız bilmiyorum ama bebek doğru kavrayana kadar gerekirse 10-20 kere parmağınızı sokup uzaklaştırın memeden. Kahverengi bölümün çoğu ağzında olsun, çenesi de mutlaka memeye değiyor olsun. Bizim kavrama problemi yaşamamamızda emzirme yastığımın da çok faydası olmuştu.Son 10 gündür aynı şekilde yapıyordum ama işe yaramadı maalesefsağ göğsüm cılk yara derler ya öyle aynen
Ayy uyku olayı aynen. Kendi uyuyan çocuğu sallamaya başladım bu saatten sonra. uykusu gelince anlıyorum, ayağıma alıyorum ciyak ciyak, sonra bayılıyor. uyanırken de ağlayarak uyanıyor, artık öpe koklaya sakinleştiriyorum. Dün gece de 5 de uyku bitti, 6:30 a kadar mık mık sonra sızdı. Cumartesi doktorumuz var, baksın bir duruma. Ben dört aylık çıkarmışım dişimi belki oğluşum da öyledir ama diş gibi gelmiyor bana. Büyüme atağı gibi, huy değişimi çok komik ya. Her atakta huy değişecek demek kiSon bir haftamiz bizim de kabus gibi. Meme bagimlisi cocuk biden memeyi gorunce cigligi basar oldu. Cok zor emziriyorum hep ayakta yaylanarak.. Uykuya dalacaksa asiri agliyor. Hep mizmiz. Bizler distir buyume atagidir deyip avunuyoruz ama sanirim canavarlar gercek yuzunu gostermeye basladi :)
Yandık o zaman desenize tam alışıyoruz huyuna suyuna hoppp sil baştan:) Allah yardımcımız olsunAyy uyku olayı aynen. Kendi uyuyan çocuğu sallamaya başladım bu saatten sonra. uykusu gelince anlıyorum, ayağıma alıyorum ciyak ciyak, sonra bayılıyor. uyanırken de ağlayarak uyanıyor, artık öpe koklaya sakinleştiriyorum. Dün gece de 5 de uyku bitti, 6:30 a kadar mık mık sonra sızdı. Cumartesi doktorumuz var, baksın bir duruma. Ben dört aylık çıkarmışım dişimi belki oğluşum da öyledir ama diş gibi gelmiyor bana. Büyüme atağı gibi, huy değişimi çok komik ya. Her atakta huy değişecek demek ki
Nadiren bu aylarda da cikaran olsa dahi dis icin daha erken ya.. Simdi cikarmasin kuzucuklarimiz daha cok kucukler.Biz de aynı durumdayız. Bir de iki gecedir aynı saatlerde çığlık atarak uyanıyor benim kuzu, kucağa alınca da sakinleşmiyor emziriyorum öyle rahatlayıp geri uyuyor. Diş sinyali midir acaba bu da?
Dis cikarmada anne babanin gecmisi cok etkiliymis. Cikiyo da olabilir sor bakalim doktoruna :)Ayy uyku olayı aynen. Kendi uyuyan çocuğu sallamaya başladım bu saatten sonra. uykusu gelince anlıyorum, ayağıma alıyorum ciyak ciyak, sonra bayılıyor. uyanırken de ağlayarak uyanıyor, artık öpe koklaya sakinleştiriyorum. Dün gece de 5 de uyku bitti, 6:30 a kadar mık mık sonra sızdı. Cumartesi doktorumuz var, baksın bir duruma. Ben dört aylık çıkarmışım dişimi belki oğluşum da öyledir ama diş gibi gelmiyor bana. Büyüme atağı gibi, huy değişimi çok komik ya. Her atakta huy değişecek demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?