- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.681
yaa kanguru benim hep belimi ağrıtır gibi geliyor. öyle mi acaba?Ergobaby 360 Four Position kangurum geldi
HarikaBu zamana kadar almadığım için pişman oldım çok rahatlık
Bebeğim ilk başta tabi ki sevmedi şarkılar söyleye söyleye alıştırıyorum umarım sever de ben de rahat ederim
Yenidoğan aparatı da aldım 2.yi düşünerek
Tek başıma bebeiğimi kanguruya koyup çıkartabiliyorum
@seda222008
Bence de normal.ben bir şey sormak istiyorum.1.5ay önce iki gün süren lekelenme tarzında azıcık kanamam ol d u.sonra daha hiçbirşey gelmedi.o adetmiydi acaba anlayamadım.boyle bir şey yaşayan var mı acaba?denim de siyah oluyor bazen cnm yazmış mıydım sana. normal bence.
Kızlar 4. ay ölçülerimiz 62.5 cm 6325 kg
Emzireli 2 saat oldu ve hala göğüslerim yumuşacık
Süt gitmez azalmaz diyordum ama gidiyor galiba
Memeler artık sertleşmiyor ama ona üzülmeKızlar 4. ay ölçülerimiz 62.5 cm 6325 kg
Emzireli 2 saat oldu ve hala göğüslerim yumuşacık
Süt gitmez azalmaz diyordum ama gidiyor galiba
maşallah valla hayranım 2.çocuk cesaretine ve azmineSağol canım teşekkür ederim:)
Evet hemen istiyorum eşim kararsız sadece bakalım en geç 2018 yaz mevsiminde doğurmuş olmayı umuyorum:)
ben biogay damlayı düzenli vermeye başladığımdan beri hergün yapıyor kakasını :) bir de ben de günde 2 kere akşam mam veriyordum, şimdi bitanesini 11 gibi veriyorum, mamayı içtiği gibi yapıyor kakayı.. tesadüfen keşfettim 2 ay kabızlık sıkıntısı çektik biz deBmmkide ayni geceleri cok agliyo kaka sikkintmiz var ve sancyla uyaniyo 7 hazrnliyiz biz 8100 kg 65 cm boy en sn c.tesi.
Ise bsladm gnde bi kez mama yiyo mama ypti acaba dedk degstrdk ama sanirim bunye meselesi kaka sikintisi
Harika güle güle kullanın :)
Ne kadara aldınız?
Ful time bir şekilde:)) büyüğü çok zorluyor beni.yemek yemediği için( ufakliga bakmak zor gelmiyor.cok tatlı oldu çok seviliyo:) he sen ikinciyi hemen düşünüyorsun ya gözün korkmasın detaya gitmeyeyim:)
Bio gaia yi ben de kullanmıştım iyi geldi mi gelmedi anlayamadım doğrusu.minicik şey 40 lira bir de yahu:) hemen bitti zaten.bitince de zinco vermiş eczacı eşime içeriğini okudum alkol var yazıyordu kullanmadim.evde sap vardı onu kullandım.sap kullanan arkadaşlar bizim minnos a onu verince 1_2saate ancak etkisini gösteriyor du bi de kusuyordu çoğunlukla ve sakinlesiy ordu.sizde de böyle oluyor muydu.hani sanki damla kus masina sebep oluyor ve rahatliyor gibi geldi bana.
yaa kanguru benim hep belimi ağrıtır gibi geliyor. öyle mi acaba?
maşallah valla hayranım 2.çocuk cesaretine ve azmine
ee gençlik böyle bir şey demek ki
Sizin ev sıcakmış cnm tulum güzel fikir biz pikeyle yatmıyoruz soğuk KayseriGüneş alıyor bizim ev. Bende pikeyle yatıyorum. Tek kat giyiyorum, onun tulumunun içine bir body daha giydiriyorum 2 kat oluyor. Eğer hava serinse üşür diye düşünüyorsam burnuna bakıyorum. Burnu soğuksa bir kat daha örtüyorum. Polat yün müslin penye pike çeşit çeşit battaniye başucumuzda kafama göre örtüyorum üstünü. Yorgan almadım ben de. Almalı mı? Cartersın polar uyku tulumunu aldım. Kışın onu giydiririm tulumunun üstüne diye düşündüm.
Aynen yine adliyede aralarda yanında götürürsün adliyede çok da temiz değil gerçi bebiş rahatsız olur gerçi sen cmk lara giriyorsundur uzun sürmez herhalde, çalışınca biberon almaması sıkıntı işe başlamam sıkıntı, bu aralar meme reddi de var inş atlatırız bu dönemleriBenimki de anne sütü dışında bir şey almıyor biberon da almıyor sağıp vereyim
Ama avukatlık yapıyorum zorlanıyorum
Biogia damla gerçekten faydası var,ben biogay damlayı düzenli vermeye başladığımdan beri hergün yapıyor kakasını :) bir de ben de günde 2 kere akşam mam veriyordum, şimdi bitanesini 11 gibi veriyorum, mamayı içtiği gibi yapıyor kakayı.. tesadüfen keşfettim 2 ay kabızlık sıkıntısı çektik biz de
bizimki de 2 hafta öncesine kadar saat başı uyanırdı hep kalkardım çünkü ben sarılık olduğunda saat başı emzirirdim 3-4 dk emerdi en fazla şimdi ise meme reddinden dolayı gece çok nadir açlıktan kalkıyor 3-4 saat buluyor, geceleri sancıdan mı be bilmiyorum ağlayarak kalkıyor 6 da sabah uyanıyor sürekli ağlıyor değişti tüm düzen, önceden deliksiz saat başı emer uyurdu özledim keşke saat başı emse aç kalmasa zayıflamasaBebeklerin gece uyanmalarinin aclikla ilgisi yok diyorlar. Aliskanlik. Bebegine gore de cok degisiyor. Benimki de o gece boyu uyuyanlardan. Genelde 1 kere nadiren 2 kere uyaniyor. Saat basi uyananlar varmis ya yazik allah sabir versin. Yatakta mi emziriyosun? Ben her uyandiginda besiginden alip baska odaya oturup emzirip geri yatiriyodum bu kadar seremoniye usendiginden kalkmiyo heralde bizimki :) birlikte uyumak bebegin emmek icin sik uyanmasina neden oluyormus bunu gecen gun instagramdaki emzirmepsikologu pinar hanim da soyledi. Tabi o bunun iyi bisey oldugunu dusunuyor :)
biogia gaz damlasımı,?Biogia damla gerçekten faydası var,
bizimki de 2 hafta öncesine kadar saat başı uyanırdı hep kalkardım çünkü ben sarılık olduğunda saat başı emzirirdim 3-4 dk emerdi en fazla şimdi ise meme reddinden dolayı gece çok nadir açlıktan kalkıyor 3-4 saat buluyor, geceleri sancıdan mı be bilmiyorum ağlayarak kalkıyor 6 da sabah uyanıyor sürekli ağlıyor değişti tüm düzen, önceden deliksiz saat başı emer uyurdu özledim keşke saat başı emse aç kalmasa zayıflamasa
yanakları be burnu sıcak olunca mı üşüyor ilk kez duydum, bende deneyim english home daki yorganı örteyim ince ama olmadı Müslin bezle kundak yapayım sıcak tutar
biogia gaz damlasımı,?
Aynen en iyi gaz ilacı ama düzenli ve saatinde kullanmak gerekir sonuç için en az 1,5 düzenli kullanBağırsak düzenleyici canım , hem gaza hem de kaka yapmasına yardımcı oluyor ...
sağol canımAynen en iyi gaz ilacı ama düzenli ve saatinde kullanmak gerekir sonuç için en az 1,5 düzenli kullan
Aynen yine adliyede aralarda yanında götürürsün adliyede çok da temiz değil gerçi bebiş rahatsız olur gerçi sen cmk lara giriyorsundur uzun sürmez herhalde, çalışınca biberon almaması sıkıntı işe başlamam sıkıntı, bu aralar meme reddi de var inş atlatırız bu dönemleri
meme reddi diye geçmemek lazım imiş bebeğim de alerji çıktı diyet yapmam lazım atak dönemi yüzünden huzursuz sıkıntılı meme reddi değilmiş hep alerji yüzünden imişSen ne iş yapıyorsun? Evet sadece cmk avukatlığı yapıyorum
Meme reddi bi dönem her çocukta oluyor
canım supersemra ya özelden yaz numaranı eklesinSenin bebeğinde mi besin alerjisi vardı diyet ne zamandır yapıyorsun, kimse yazmıyor millet nerde watsap face integram damısınız? Ben face integram kullanmıyorum, watsapa ekleyin beni burası aktif değil /gebito alerjikmiydi bebeğin
Allah gönlüne göre versin, olur inşallah niye olmasın olumlu düşün. bekliyoruz senin hamilelik haberini.Özel msj atıyorum
Cnm çok çok zor olacağını tahmin ediyorım rüyamda da gördüm Gül kızım ve küçük bi bebeğim vardı Gülüm tepemden inmiyordı süreki şımarıklık yapıyordu küçük bebek sürekli ağlıyordu napacağımı şaşırıyordum:) Allah yardımcın olsun:)
Yok canım kusmuyor
Gaz çıkarıyor rahatça
Yok ağrıtmıyor kucakta taşımaktan kolay inşaallah sever bebeğim daha çok ısınamadı
Sağol canım deli cesareti işte Allah nasibimize yazmıştır umarım çok korkuyorım 2. Olmazsa diye kan pıhtılaşması yüzünden sorun çıkar diye korkuyorum
meme reddi diye geçmemek lazım imiş bebeğim de alerji çıktı diyet yapmam lazım atak dönemi yüzünden huzursuz sıkıntılı meme reddi değilmiş hep alerji yüzünden imiş
Allah gönlüne göre versin, olur inşallah niye olmasın olumlu düşün. bekliyoruz senin hamilelik haberini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?