2016 Haziran bebekleri büyüyor

yaa kanguru benim hep belimi ağrıtır gibi geliyor. öyle mi acaba?

denim de siyah oluyor bazen cnm yazmış mıydım sana. normal bence.
Bence de normal.ben bir şey sormak istiyorum.1.5ay önce iki gün süren lekelenme tarzında azıcık kanamam ol d u.sonra daha hiçbirşey gelmedi.o adetmiydi acaba anlayamadım.boyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Kızlar 4. ay ölçülerimiz 62.5 cm 6325 kg
Emzireli 2 saat oldu ve hala göğüslerim yumuşacık
Süt gitmez azalmaz diyordum ama gidiyor galiba
Kızlar 4. ay ölçülerimiz 62.5 cm 6325 kg
Emzireli 2 saat oldu ve hala göğüslerim yumuşacık
Süt gitmez azalmaz diyordum ama gidiyor galiba
Memeler artık sertleşmiyor ama ona üzülme

Reactions: 9ay
Bmmkide ayni geceleri cok agliyo kaka sikkintmiz var ve sancyla uyaniyo 7 hazrnliyiz biz 8100 kg 65 cm boy en sn c.tesi.
Ise bsladm gnde bi kez mama yiyo mama ypti acaba dedk degstrdk ama sanirim bunye meselesi kaka sikintisi
ben biogay damlayı düzenli vermeye başladığımdan beri hergün yapıyor kakasını :) bir de ben de günde 2 kere akşam mam veriyordum, şimdi bitanesini 11 gibi veriyorum, mamayı içtiği gibi yapıyor kakayı.. tesadüfen keşfettim 2 ay kabızlık sıkıntısı çektik biz de

Harika güle güle kullanın :)

Ne kadara aldınız?

Özel msj atıyorum

Cnm çok çok zor olacağını tahmin ediyorım rüyamda da gördüm Gül kızım ve küçük bi bebeğim vardı Gülüm tepemden inmiyordı süreki şımarıklık yapıyordu küçük bebek sürekli ağlıyordu napacağımı şaşırıyordum:) Allah yardımcın olsun:)

Yok canım kusmuyor
Gaz çıkarıyor rahatça

yaa kanguru benim hep belimi ağrıtır gibi geliyor. öyle mi acaba?

Yok ağrıtmıyor kucakta taşımaktan kolay inşaallah sever bebeğim daha çok ısınamadı

maşallah valla hayranım 2.çocuk cesaretine ve azmine
ee gençlik böyle bir şey demek ki

Sağol canım deli cesareti işte Allah nasibimize yazmıştır umarım çok korkuyorım 2. Olmazsa diye kan pıhtılaşması yüzünden sorun çıkar diye korkuyorum

Sizin ev sıcakmış cnm tulum güzel fikir biz pikeyle yatmıyoruz soğuk Kayseri

Benimki de anne sütü dışında bir şey almıyor biberon da almıyor sağıp vereyim

Ama avukatlık yapıyorum zorlanıyorum
Aynen yine adliyede aralarda yanında götürürsün adliyede çok da temiz değil gerçi bebiş rahatsız olur gerçi sen cmk lara giriyorsundur uzun sürmez herhalde, çalışınca biberon almaması sıkıntı işe başlamam sıkıntı, bu aralar meme reddi de var inş atlatırız bu dönemleri

Biogia damla gerçekten faydası var,
bizimki de 2 hafta öncesine kadar saat başı uyanırdı hep kalkardım çünkü ben sarılık olduğunda saat başı emzirirdim 3-4 dk emerdi en fazla şimdi ise meme reddinden dolayı gece çok nadir açlıktan kalkıyor 3-4 saat buluyor, geceleri sancıdan mı be bilmiyorum ağlayarak kalkıyor 6 da sabah uyanıyor sürekli ağlıyor değişti tüm düzen, önceden deliksiz saat başı emer uyurdu özledim keşke saat başı emse aç kalmasa zayıflamasa
yanakları be burnu sıcak olunca mı üşüyor ilk kez duydum, bende deneyim english home daki yorganı örteyim ince ama olmadı Müslin bezle kundak yapayım sıcak tutar

biogia gaz damlasımı,?

Sen ne iş yapıyorsun? Evet sadece cmk avukatlığı yapıyorum

Meme reddi bi dönem her çocukta oluyor

Sen ne iş yapıyorsun? Evet sadece cmk avukatlığı yapıyorum

Meme reddi bi dönem her çocukta oluyor
meme reddi diye geçmemek lazım imiş bebeğim de alerji çıktı diyet yapmam lazım atak dönemi yüzünden huzursuz sıkıntılı meme reddi değilmiş hep alerji yüzünden imiş

Senin bebeğinde mi besin alerjisi vardı diyet ne zamandır yapıyorsun, kimse yazmıyor millet nerde watsap face integram damısınız? Ben face integram kullanmıyorum, watsapa ekleyin beni burası aktif değil /gebito alerjikmiydi bebeğin

canım supersemra ya özelden yaz numaranı eklesin

Allah gönlüne göre versin, olur inşallah niye olmasın olumlu düşün. bekliyoruz senin hamilelik haberini.

meme reddi diye geçmemek lazım imiş bebeğim de alerji çıktı diyet yapmam lazım atak dönemi yüzünden huzursuz sıkıntılı meme reddi değilmiş hep alerji yüzünden imiş

Aa öyle mi bilmiyordum kusura bakma süt alerjisi mi?
Bebeğin ne zaman doğmuştu?
Kız mı erkek mi? Senin yaş kaç bu arada :)

Allah gönlüne göre versin, olur inşallah niye olmasın olumlu düşün. bekliyoruz senin hamilelik haberini.

İnşaallah canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…