2016 Haziran bebekleri büyüyor

Çok sevindim canım gule gule kullanın bebisinle inşallah. O zaman en kisa zamanda bende alıyorum. Sen ikinciyi hemen istiyorsun anlaşılan en kısa zamanda yenidogan aparatınıda kullanman dileğiyle:)

Çok sevindim canım gule gule kullanın bebisinle inşallah. O zaman en kisa zamanda bende alıyorum. Sen ikinciyi hemen istiyorsun anlaşılan en kısa zamanda yenidogan aparatınıda kullanman dileğiyle:)

Sağol canım teşekkür ederim:)
Evet hemen istiyorum eşim kararsız sadece bakalım en geç 2018 yaz mevsiminde doğurmuş olmayı umuyorum:)

Bebeklerin gece uyanmalarinin aclikla ilgisi yok diyorlar. Aliskanlik. Bebegine gore de cok degisiyor. Benimki de o gece boyu uyuyanlardan. Genelde 1 kere nadiren 2 kere uyaniyor. Saat basi uyananlar varmis ya yazik allah sabir versin. Yatakta mi emziriyosun? Ben her uyandiginda besiginden alip baska odaya oturup emzirip geri yatiriyodum bu kadar seremoniye usendiginden kalkmiyo heralde bizimki :) birlikte uyumak bebegin emmek icin sik uyanmasina neden oluyormus bunu gecen gun instagramdaki emzirmepsikologu pinar hanim da soyledi. Tabi o bunun iyi bisey oldugunu dusunuyor :)

Harika güle güle kullanın :)

Ne kadara aldınız?

Ben de yarın akşam deneyeceğim biberonu. 160 çok ama 125 falan düşünüyorum. Az mı acaba

Hımm evet canım yanımda yatırıyorum. 12 ye kadar yatağımın yanındaki beşikte. Ben yatarken onu da emzirip yanıma alıyorum. Sabaha kadar birlikte uyuyoruz sonra. Bir de beşiğinde yatırayım diyeceğim ama zaten uyuyabilmek adına koynuma almıştım iki ay önce. Çünkü birden fırlıyordum yataktan ve o kadar tetikte bekliyordum ki uyuyamıyordum. Şimdi en azından birbuçuk saatlik uykularım oluyor. Hafta sonu eşim yatağımızq dönüş yapacak bakalım nasıl olacak durumumuz.

Kızlar 4. ay ölçülerimiz 62.5 cm 6325 kg
Emzireli 2 saat oldu ve hala göğüslerim yumuşacık
Süt gitmez azalmaz diyordum ama gidiyor galiba

Kızlar 4. ay ölçülerimiz 62.5 cm 6325 kg
Emzireli 2 saat oldu ve hala göğüslerim yumuşacık
Süt gitmez azalmaz diyordum ama gidiyor galiba

Canım senin bebeğin emdiklerini beynine harcıyor üzülme. Benim ilk kızım ortalamadaydi hala da oyle.
Uzulursen azalır sonra geri gelir sütün merak etme

Ben de yarın akşam deneyeceğim biberonu. 160 çok ama 125 falan düşünüyorum. Az mı acaba
Benim doktorum vucut agirligina gore hesapladi, 7200gr, biberon verdiginizde 3-4 saatte bir 180ml icer dedi. Ben de nolur nolmaz 160 vereyim dedim ama icmezse ziyan olur diye kiyamadim, 120 hazirladim :)

Canim seninle tamamen ayni durumdayiz. Koynuma daha rahat uyurum diye aliyorum ama yok yine de olmuyor.. bakalim deneye deneye bulacagiz bi formul..

E bebek e bakmıştım ama bir daha bakayım

Nasıl gidiyor iki bebişle hayatın?
Ful time bir şekilde:)) büyüğü çok zorluyor beni.yemek yemediği için ( ufakliga bakmak zor gelmiyor.cok tatlı oldu çok seviliyo:) he sen ikinciyi hemen düşünüyorsun ya gözün korkmasın detaya gitmeyeyim:)

Oyy maşallah tosbigine:)) mama veriyor musun? gerçekten fazla ymis kilosu.ama olsun yürüyünce normale döner muhtemelen.
Ben kanguru almıştım momfort baby den baya emniyetli sağlam ve önemlisi bebeğin omurgasına zararlı değilmiş.fakat iade ettim.cunku ben hem dışarı cikmiyo rum çıkınca da zaten araçla gidiyoruz.hem de denedim kullanamadim daraldim:)

Canim bende momfortbaby almayı düşünüyorum hergün dışarı çıkmak zorundayım kızımı okula götürmek için kullanımı nasıl rahat mı kilitleri nasıl güvenli mi deneme şansım yok internetten alıcam tavsiye eder misin

Vallahi ne kadar doğal bilemiyorum eczaneden aldık bi tek bu iyi geldi kızıma infantum, nurse harvery, bio gaia çok daha kötü yapıyordu
Bio gaia yi ben de kullanmıştım iyi geldi mi gelmedi anlayamadım doğrusu.minicik şey 40 lira bir de yahu:) hemen bitti zaten.bitince de zinco vermiş eczacı eşime içeriğini okudum alkol var yazıyordu kullanmadim.evde sap vardı onu kullandım.sap kullanan arkadaşlar bizim minnos a onu verince 1_2saate ancak etkisini gösteriyor du bi de kusuyordu çoğunlukla ve sakinlesiy ordu.sizde de böyle oluyor muydu.hani sanki damla kus masina sebep oluyor ve rahatliyor gibi geldi bana.

Bende netten sipariş vermiştim.hemen ertesi gün elime ulaştı.evet kilitler i baya saglam,guvenli.kemerleri kalin hatta genişçe.benim omuzlarm cok dar ben daraldim içinde:) ic kumaş i da pamuklu güzel baya.he bir de zaten bir hafta deneme şans in var begenmezsen iade ediyorsun.ben baya bir endişe etmiştim.cunku kapida nakit odeme yapmıştım.iade ettim bir hafta sonra ürünü adrese parayı banka hesabimuza yaptırdılar.guvenilir yani o konuda.200tl fiyati

Sevindim canım bende tereddüt ediyordum ergonomik modellerde fiyatı en uygun olan da bu zaten sipariş vereyim bakalım bordo rengini beğendim 160 tl ydi sanırım inşallah memnun kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…