- Konu Sahibi superselma
-
- #3.721
Yemin ediyorum dün aynısını düşündüm :) Uykum geldi diye ağlıyor, tamam yardım edeyim sallayayım ya da emzireyim artık herneyse, e ona da çığlık kıyamet.. Neden yani.. Hepi topu 3 saat uyicak zaten sonra emmeye kalkacak neyin olayı yani bu.. enteresan geliyor bana da :)Dis cikarmada anne babanin gecmisi cok etkiliymis. Cikiyo da olabilir sor bakalim doktoruna :)
Insan uykusu geldi diye yaygara koparir mi ya.. Bebekleri anlamak cok zor. Uyu iste uykun geldiyse. Biz oyle yapiyoruz mesela :) Bi de o kadar dikkat ediyorum uyku sinyallerini kacirmamak icin. Anlayinca hemen aliyorum ama yok yine ciglik yine direnme.
Son bir haftamiz bizim de kabus gibi. Meme bagimlisi cocuk biden memeyi gorunce cigligi basar oldu. Cok zor emziriyorum hep ayakta yaylanarak.. Uykuya dalacaksa asiri agliyor. Hep mizmiz. Bizler distir buyume atagidir deyip avunuyoruz ama sanirim canavarlar gercek yuzunu gostermeye basladi :)
Arkadaşlar 4 ay kontrollerinize gittiniz mi.. bizim 3 gün kaldı ama bu ay kızım çok az kilo aldı her ay bir kilo aliyordu ama bu ay evde tartiyorum 500 gr anca aldı. Emme sinde bi değişiklik yok ama gündüz uykuları yok denecek kadar az.. çok kafama taktım
Ben 4. ay kontrolüne bu ay sonu gideceğim. Ama bana benimki de bu ay pek kilo almadı gibi geliyor. Gerçi benimkinin almaması normal, ilk ay 1350gr, ikinci ay 1650gr, üçüncü ay 1200gr aldı.. Bu ay 1 kiloya gelmemişizdir diye tahmin ediyorum.Arkadaşlar 4 ay kontrollerinize gittiniz mi.. bizim 3 gün kaldı ama bu ay kızım çok az kilo aldı her ay bir kilo aliyordu ama bu ay evde tartiyorum 500 gr anca aldı. Emme sinde bi değişiklik yok ama gündüz uykuları yok denecek kadar az.. çok kafama taktım
geçmiş olsun. ben de çok çektim göğüs yarasından. lansinoh krem, zeytinyağı, ayva çekirdeği kullandım. hiçbiri işe yaramadı. sonra kendiliğinden azalarak geçti. bilmiyorum nasıl oldu.Son 10 gündür aynı şekilde yapıyordum ama işe yaramadı maalesefsağ göğsüm cılk yara derler ya öyle aynen
Maşallah canım bebeğine :) benim kızımda ilk ay 1400 ikinci ay 1300 üçüncü ay 800 gr aldı gitgide azalıyor sanırım bu ay 500 gr görünüyor inşallah bi sıkıntı yokturBen 4. ay kontrolüne bu ay sonu gideceğim. Ama bana benimki de bu ay pek kilo almadı gibi geliyor. Gerçi benimkinin almaması normal, ilk ay 1350gr, ikinci ay 1650gr, üçüncü ay 1200gr aldı.. Bu ay 1 kiloya gelmemişizdir diye tahmin ediyorum.
Yoktur canım, açlık çekiyo olsa anlarsın zaten. Artık iyice ilgileri dikkatleri dağılmaya başlıyor, çok normal az emmeleri ve az kilo almaları diye düşünüyorum.Maşallah canım bebeğine :) benim kızımda ilk ay 1400 ikinci ay 1300 üçüncü ay 800 gr aldı gitgide azalıyor sanırım bu ay 500 gr görünüyor inşallah bi sıkıntı yoktur
bizde bugün tartıldık her ay düzenli kilo alan Bebek bu ay 220 gr almış 1 ayda, moralim bozuldu meme reddi başlamıştı arada emiyordu zorla veriyordum ama bu kadar az kilo alacağı aklıma gelmedi, Allah bebişlerimize sağlık versinArkadaşlar 4 ay kontrollerinize gittiniz mi.. bizim 3 gün kaldı ama bu ay kızım çok az kilo aldı her ay bir kilo aliyordu ama bu ay evde tartiyorum 500 gr anca aldı. Emme sinde bi değişiklik yok ama gündüz uykuları yok denecek kadar az.. çok kafama taktım
Doktor mu tartti canim? Ne dedi bi cozum onerdi mi?bizde bugün tartıldık her ay düzenli kilo alan Bebek bu ay 220 gr almış 1 ayda, moralim bozuldu meme reddi başlamıştı arada emiyordu zorla veriyordum ama bu kadar az kilo alacağı aklıma gelmedi, Allah bebişlerimize sağlık versin
Yok hemşire ölçtü alerji için gittik bugün doktora daha sonuçları vs çıksın öyle götürüp söyleyeceğiz büyük ihtimal alerji olabilir o yüzden kiloyu 220 gr almış olabilir, kilo alımı 4. Ayda yavaşlıyor ama bu kadar bir anda düşmemesi lazım acaba ek destek olarak mama mı önerir doktor bilememDoktor mu tartti canim? Ne dedi bi cozum onerdi mi?
İyi akşamlar kızlar
Sütü artırmak için kullandığınız faydali hap veya içecek var mı? Bira mayasıydı sanırım kullanan arkadaşlar vardı memnun kaldinizmi
111. Gün ve artık regl oldum. Sanki bi rahatlama geldi. Ama annem asil simdi rahatlama dedi. Hamile kalma ihtimalin cok dedi. suan cok erken bakamazsin dedi e haklı çok zorlanırim
Sanırım sağlıklı yaşam diye bir siteden 9ay adlı arkadaş almıştı.ayrica hiç sesi çıkmıyor burda.:))inst.whatsaptalar herhalde.unuttular burayıÇemen otu kullanan arkadaşlar oldu işe yaradı hem de çok arttırıyormuş çok olduğu için kötü oldu hatta
Nerden almışlardı hatırlamıyoeum bir internet sitesiydi
Hatırlayan yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?