- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi superselma
-
Yani ara ara bazen resmen çılgın gibı davranıyor bazen de baygın olduğu da oluyor. Su ara favori ama karşıdakine gülüoKızlar sizin bebişler canlı canlı mı? Benimki uykudan sonra ve uyumaya yakın böyle baygın baygın oluyor. Gündüzleri benle konuşuyor gülüyor. Akşam üstleri geliyorlar. Babannesi oğlum 3 aylık oldun nerdeyse bi canlı bak bi kendini dik tut filan diyor. Benim çocuğum mu yapamıyor acaba :/ canımı sıkıyor.
ayol dünyada hangi insan ya da hangi canlı uykusu gelince veya uykudan yeni uyanınca canlı canlı olur ki? bebişin gayet normal bence. akşamüstü uykusu geliyorsa ağır çekime geçmesi çok doğal.Kızlar sizin bebişler canlı canlı mı? Benimki uykudan sonra ve uyumaya yakın böyle baygın baygın oluyor. Gündüzleri benle konuşuyor gülüyor. Akşam üstleri geliyorlar. Babannesi oğlum 3 aylık oldun nerdeyse bi canlı bak bi kendini dik tut filan diyor. Benim çocuğum mu yapamıyor acaba :/ canımı sıkıyor.
Bebimki emzikte emiyor elinide
2-3 kaşık kadar olabilir. Allah kolaylık versin Can'ım çok zor kolik BebekKızlar benm kız çok huysız sürekli ağlıyo uyku sıkıntımız var milupa gece çayı aldım ama üzerinde 6. Aydan itibaren yazıyo biz daha 3 aylığız nr kadar veriyim
15 gundur kullanıyorum yaninda still tea de içiyorum. Ben faydasini cok gördüm. Su gibi geliodu sütüm simdi kivamli gibi. Ama hala takviye yapiom sedece mama verme araligini uzattım 3 saatte bir veriodum 5 saate kadar ciktiBuarada laktamil kullanan varmi doktor ic dedi hergun 1bardak. Ama arastirmadan almak istemedim hemen
Benim kız tam tersi uykusu gelince deliriyor bağırıyor uyanınca da gülüyor :)ayol dünyada hangi insan ya da hangi canlı uykusu gelince veya uykudan yeni uyanınca canlı canlı olur ki? bebişin gayet normal bence. akşamüstü uykusu geliyorsa ağır çekime geçmesi çok doğal.
benim kızımda yeni uyanınca sakin oluyor bir süre, birşeyler yiyorsam bi işim varsa hemen o ayılmadan halledeyim diyorum mesela bir süre öyle bakınıyor vs. sonra ayaklar eller oynamaya çırpınmaya sesi çıkmaya başlıyor. uykusu gelincede yavaşlıyor hareketleri durgunlaşıyor baygınlaşıyor yüzü gözü kızarır gibi oluyor. hemen alıp uyutmazsam elini emmeye başlıyor diğer eliylede kulağını kafasını elliyor vs. bir süre sonra istemediğimiz kadar canlı ve hareketli peşimizde dolanacaklar inş. sıkma canını
Onun bunun dediğini hiç takma ama olmuyor işte hele çocuksa söz konusu en ufak Bi Cümleyi Nasıl da irdeliyoruz iyiceKızlar sizin bebişler canlı canlı mı? Benimki uykudan sonra ve uyumaya yakın böyle baygın baygın oluyor. Gündüzleri benle konuşuyor gülüyor. Akşam üstleri geliyorlar. Babannesi oğlum 3 aylık oldun nerdeyse bi canlı bak bi kendini dik tut filan diyor. Benim çocuğum mu yapamıyor acaba :/ canımı sıkıyor.
Evet ya Cidden benim son adet tarihim 8 eylüldü :) bugünmüş Zaman Nasıl da çabuk geçiyorkızlar bu arada geçen sene hamilelik haberleri almaya başladığımız zamanlara geliyoruz yavaş yavaş. ben bugünlerde son adetimi oluyordum bilmeden mesela. şimdi 2017 haziran anneleri almaya başlayacaklar haberleri. 2015 haziran anneleri bize yazmışlardı heyecanlı bekleyişiniz başlamış bile diye. biz de 2017 lere yazalım :)
uykusu gelince sinyalleri almayıp uyku penceresini kaçırırsam son raddede benimki de delirip ağlama krizine girdi bi-iki kere. bu aynı açlık gibi dikkat kesilip anlayıp vakitlice ihtiyacı gidermekle ilgili biraz sanki. uyanınca sevimli sevimli gülümsüyor konuşursam benimki de ellemezsem bir süre sakin bakınıyor.Benim kız tam tersi uykusu gelince deliriyor bağırıyor uyanınca da gülüyor :)
Alamıyorum ben o sinyalleri henüz hıc anlamıyom ne istiyouykusu gelince sinyalleri almayıp uyku penceresini kaçırırsam son raddede benimki de delirip ağlama krizine girdi bi-iki kere. bu aynı açlık gibi dikkat kesilip anlayıp vakitlice ihtiyacı gidermekle ilgili biraz sanki. uyanınca sevimli sevimli gülümsüyor konuşursam benimki de ellemezsem bir süre sakin bakınıyor.
Su mu veriyorsun ?Iyi akşamlar kızlar bebeğinin ağzı pamukçuk olan anneler geçtimi sizinkiler brnim kızımın ağzı halen aynı iki ay oldu devlet has gittim özelede gittik aynı ilacı verdi kullandık ama bir türlü geçmiyor kafayı yiyecem neden iyilesmiyor birde hergün saat dört ile beş arası ağlama nöbetleri oluyo normal mi bu ay sadece 300 gr almış üç kilo doğan kızım beş kilo nerdeyse bir akıl verin kızlar
canım hangi ilacı kullandın?Iyi akşamlar kızlar bebeğinin ağzı pamukçuk olan anneler geçtimi sizinkiler brnim kızımın ağzı halen aynı iki ay oldu devlet has gittim özelede gittik aynı ilacı verdi kullandık ama bir türlü geçmiyor kafayı yiyecem neden iyilesmiyor birde hergün saat dört ile beş arası ağlama nöbetleri oluyo normal mi bu ay sadece 300 gr almış üç kilo doğan kızım beş kilo nerdeyse bir akıl verin kızlar
Canım bak diyelim ki ağlıyor; hemen altını değiştir, süt teklif et birazcık ısrarcı ol, hala ağlıyorsa hemen tempoyu düşür, omzuna koyup müzik aç. Muhtemelen ya çok yorgundur uyumak istiyordur yada sakinleşmek, biraz kucağında boş boş durmak istiyordur.Alamıyorum ben o sinyalleri henüz hıc anlamıyom ne istiyo
Yani ara ara bazen resmen çılgın gibı davranıyor bazen de baygın olduğu da oluyor. Su ara favori ama karşıdakine gülüo
ayol dünyada hangi insan ya da hangi canlı uykusu gelince veya uykudan yeni uyanınca canlı canlı olur ki? bebişin gayet normal bence. akşamüstü uykusu geliyorsa ağır çekime geçmesi çok doğal.
benim kızımda yeni uyanınca sakin oluyor bir süre, birşeyler yiyorsam bi işim varsa hemen o ayılmadan halledeyim diyorum mesela bir süre öyle bakınıyor vs. sonra ayaklar eller oynamaya çırpınmaya sesi çıkmaya başlıyor. uykusu gelincede yavaşlıyor hareketleri durgunlaşıyor baygınlaşıyor yüzü gözü kızarır gibi oluyor. hemen alıp uyutmazsam elini emmeye başlıyor diğer eliylede kulağını kafasını elliyor vs. bir süre sonra istemediğimiz kadar canlı ve hareketli peşimizde dolanacaklar inş. sıkma canını
Onun bunun dediğini hiç takma ama olmuyor işte hele çocuksa söz konusu en ufak Bi Cümleyi Nasıl da irdeliyoruz iyice
Kiloyla ilgili yorumlari hic takma. Ben dogum oncesi kilomun bir kilo altina indim ama hala eski kiyafetlerimde zorluk cekiyorum. Vucut deforme oluyo ne yazik ki. Dogum yaptin mi diye soranda da biraz fesatlik var sanki :)Bugün bir kişi çok zayıflamışsın dedi. Bir kişi de doğum yaptın mı dedi :S evet dedim hımmm o Zaman yediklerimizde biraz dikkat edelim dedibaşka biri de sen eskiden daha zayıftın sanki dedi.
Bu insanların lafları beni öldürecek. Boğcam Bi gün birini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?