2016 Haziran bebekleri büyüyor

Benim koca gene evde yok
Bizi terketti herhal haberim yok o gelmeden uyuyamiyorum

Bebegim uyudu zifiri karanlikta yatiriyorum onu izleyim desem goremiyorum izleyemiyorum ben de burada takiliyorum koca gelmeden uyuyamiyorum bari burda takilayim
Benimkide baliga gitti (ağ atmaya) kacta geldi bilmiyorum 3civari falan heralde. Valla ben misil misil uyudum

Tü tü tü maşallah

Merak ettim ben de Bi deneyeyim
Sakın deneme :) Sabahtan beri eşim bebeğe bakıyor ben tıkanıklık açmak için masaj yapıyorum.
canım hani ilk haftalarda memeler taş gibi sert olurdu, sütler akardı ya, aynen öyle oldu. Emziriyorum daha birini emerken öteki doluyor. 1 saat içinde ikisi birden sertleşiyor ama bebek acıkmamış oluyor.
Eğer deneyeceksen çok az günde 1 tabletle başla. Yada galactago muydu neydi o damladan al. Onun içinde de varmış bu çemen otu.

Ayyy canım maşallah maşallah!

Hayirli sabahlar
Canim yaa cok tatli bi kizin var Allah sana bagislasin. Benimkide kalkcam derken yana devriliyo tabi tutuyorum hemen

Günde bir tablet alayım çok azaldı sütüm yine çok az çıktı 4 saatin ardına

Günde bir tablet alayım çok azaldı sütüm yine çok az çıktı 4 saatin ardına
O zaman hemen sipariş ver de gelsin canım. Başla, hemen etki ediyor.
Kızlar benim oğlanın dişi çıktı ayy bilemedim diş değil galiba. Beyaz bir şey görünüyor elime de değiyor sert. Sıpa düzgün durmuyor bakamıyorum
aaa tebrikler!
Hang diş? Diştir ya ne olacak başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…