- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
Benimkide baliga gitti (ağ atmaya) kacta geldi bilmiyorum 3civari falan heralde. Valla ben misil misil uyudumBenim koca gene evde yok
Bizi terketti herhal haberim yoko gelmeden uyuyamiyorum
Bebegim uyudu zifiri karanlikta yatiriyorum onu izleyim desem goremiyorum izleyemiyorum ben de burada takiliyorum koca gelmeden uyuyamiyorum bari burda takilayim
Merak ettim ben de Bi deneyeyimPompayı da bulamadım iyi mikaldım böyle
Tü tü tü maşallahGünaydın kızlar
Sizi özledim
Bugün de çok işim olacak
Kahvaltı hazırladım eşim oğlumla ekmek almaya gitti. Dışarda yeriz yine :)
@Mandalinam07 hakkaten halılar çarptı.
Hamlamışım iyice
Kızımın sabahki halini yukluyorum suna bakın ya ne tatlı.boynu ağrıyacak ya
Geri yatırıyoruz artık zorlamasin diyeEki Görüntüle 1883836
Öpüyorum sizi
Sakın deneme :) Sabahtan beri eşim bebeğe bakıyor ben tıkanıklık açmak için masaj yapıyorum.Merak ettim ben de Bi deneyeyim
Ayyy canım maşallah maşallah!Günaydın kızlar
Sizi özledim
Bugün de çok işim olacak
Hamlamışım iyice
Öpüyorum sizi
Birdenmi tamamenmi? Nedenki yaaSütüm kesildi gitti bitti
İste ayni bende boyleyimİnşallah geçer ilk defa böyle bir şey oldu
Hayirli sabahlarGünaydın kızlar
Sizi özledim
Bugün de çok işim olacak
Hamlamışım iyice
Öpüyorum sizi
kizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
Günde bir tablet alayım çok azaldı sütüm yine çok az çıktı 4 saatin ardınaSakın deneme :) Sabahtan beri eşim bebeğe bakıyor ben tıkanıklık açmak için masaj yapıyorum.
canım hani ilk haftalarda memeler taş gibi sert olurdu, sütler akardı ya, aynen öyle oldu. Emziriyorum daha birini emerken öteki doluyor. 1 saat içinde ikisi birden sertleşiyor ama bebek acıkmamış oluyor.
Eğer deneyeceksen çok az günde 1 tabletle başla. Yada galactago muydu neydi o damladan al. Onun içinde de varmış bu çemen otu.
Birdenmi tamamenmi? Nedenki yaa
Çok sinir oldum Bi şeylere o etkiledi sanırım çok çok azaldı inşallah düzelir deli gibi su içiyorumİste ayni bende boyleyim
O zaman hemen sipariş ver de gelsin canım. Başla, hemen etki ediyor.Günde bir tablet alayım çok azaldı sütüm yine çok az çıktı 4 saatin ardına
aaa tebrikler!Kızlar benim oğlanın dişi çıktıayy bilemedim diş değil galiba. Beyaz bir şey görünüyor elime de değiyor sert. Sıpa düzgün durmuyor bakamıyorum
Cnm emme problemi gazdanH history1985 ya uykusu gelince geciktiriyor olabilirmisiniz. benim kızım bi o zamanlar öyle çok kötü ağladı sayılır.
4saat bekleyip sağmak yerine ara ara gelmese bile sağsan. Vücudun süte ihtiyaç yok diye düşünüyoedur belki 4 saat bekleyince.Günde bir tablet alayım çok azaldı sütüm yine çok az çıktı 4 saatin ardına
Alt sol dişi. Ama hala emin olamıyorum :) aft olmasın beyaz beyaz.O zaman hemen sipariş ver de gelsin canım. Başla, hemen etki ediyor.
aaa tebrikler!
Hang diş? Diştir ya ne olacak başka
Canım çok sevindim. Seninkinin yine vücudu kızardı arkadaşımın bebeği kusuyordu öyle kanlı mukuslu kakası vardı. Çok zayıflamıştı yavrucak.Allahima sukur oglumun vucudundaki kirmiziliklar azaldi baya geciyo. Nasil mutluyum anlatamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?