- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi superselma
-
Gün içinde nurse hurvey s verilir rezene içilir bio Gaia verilir ayaklarının altına acı elma yağı ile mesaj yapılır karnına masaj yapılır üstüne fitil verilir ve sonuç akşam şu saat okur bebegim hala pirtlatamaz ne gazmis ya böyle bişey yok çocuk artık aglamaktan mahvoldu ben Kahroldum daha napiyim da rahatlasin bilmiyorum
ya ücretsiz iznimin bitmesine yakın (ağustos 2018) 32 haftalara yakın olayım işe bi gidip gözüküp hemen doğum iznine kaçayım istiyorum. hem yıpranmış eve kapanıp kariyerime ara vermişken 2. ye yapayım hem yaş geçmesin, hem kocamla birarada olayım, hemde önümü görene kadar kadrom dursun istiyorum
buraya hepiniz için geliyorum :))))Buraya da benim icin geliyorsun di mi hadi itiraf et
Ah cnm cok uzuldum bu bahsettigin kisiye ben de dua edecegim.. bizim hayatimizin icine eden sey zaten bu illet
Rabbim sifa versin yavrusuna bagislasin onu
buraya hepiniz için geliyorum :))))
2017 aralık gibi falan sanırım. daha var diye bende tam gününü hesaplamadım henüz :))Ben hesabini yapamadimne zaman hamile kalacaksin yani
2017 aralık gibi falan sanırım. daha var diye bende tam gününü hesaplamadım henüz :))
tabi en birinci senin için yaniYalandan da olsa senin icin geliyorum desene yaa aaa
Nerde canım kocan geçen geceden sonra evde tek kalabiliyomusunBenim koca gene evde yok
Bizi terketti herhal haberim yoko gelmeden uyuyamiyorum
Bebegim uyudu zifiri karanlikta yatiriyorum onu izleyim desem goremiyorum izleyemiyorum ben de burada takiliyorum koca gelmeden uyuyamiyorum bari burda takilayim
Nerde canım kocan geçen geceden sonra evde tek kalabiliyomusun
Anladım canım yalnız sayılmazsın yanyana muhabbet ediyoruz varsayalım:) ben de ayağımda sallıyorum şuan da uyumaya niyeti yok gibi ..benin gözler gidiyo amaKaliyorum mecbur
Calisiyor kocambayram oncesi geceli gunduzlu (normalde home office ama bayram oncesi bir araya geliyor is arkadaslariyla ayni ortamda.calisiyorlar bayramda olacak kaybi telafi icin)
Anladım canım yalnız sayılmazsın yanyana muhabbet ediyor varsayalım:) ben de ayağımda sallıyorum şuan da uyumaya niyeti yok gibi ..benin gözler gidiyo ama
İyi geceler canım♡benim koca da daha gelemedi ben yatayım bari. o gelince arar nasılsa. iyi geceler şekerler.
artık kocam gelince daha az girerim bir süre. Ağrı da düzenimi kurunca tekrar daha sık girmeye çalışırım.
Aynen dediğin gibi uzun emince uyuyor bugün emmeyeceği tuttu..bigünümüz bigünümüze uymuyo ki:))Eheh sagol canim
Uyumadan once uzun uzun emiyor kizim yoksa uyumuyor sizde oyle.olmuyor mu? Uzun uzun emse uyur aslinda emmiyor mu
Aynen dediğin gibi uzun emince uyuyor bugün emmeyeceği tuttu..bigünümüz bigünümüze uymuyo ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?