2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ah cnm haftada birkac kere biz de oyle oluyoruz oyle agliyor oyle agliyor cocuk resmen feryad ediyor beni kurtarin der gibi bakiyor bizlere.. cok uzuluyorum cok.. o uyurken cok mutluyum cunku uyurken huzurlu garibim

Biz net bi cozum bulamadik sizin gibi her seyi deniyoruz fitil de dahil

Bugun agri kesici fitil verdim ilk defa

Ben hesabini yapamadim ne zaman hamile kalacaksin yani

Benim koca gene evde yok
Bizi terketti herhal haberim yok o gelmeden uyuyamiyorum

Bebegim uyudu zifiri karanlikta yatiriyorum onu izleyim desem goremiyorum izleyemiyorum ben de burada takiliyorum koca gelmeden uyuyamiyorum bari burda takilayim
Nerde canım kocan geçen geceden sonra evde tek kalabiliyomusun

Kaliyorum mecbur
Calisiyor kocam bayram oncesi geceli gunduzlu (normalde home office ama bayram oncesi bir araya geliyor is arkadaslariyla ayni ortamda.calisiyorlar bayramda olacak kaybi telafi icin)
Anladım canım yalnız sayılmazsın yanyana muhabbet ediyoruz varsayalım:) ben de ayağımda sallıyorum şuan da uyumaya niyeti yok gibi ..benin gözler gidiyo ama

Anladım canım yalnız sayılmazsın yanyana muhabbet ediyor varsayalım:) ben de ayağımda sallıyorum şuan da uyumaya niyeti yok gibi ..benin gözler gidiyo ama

Eheh sagol canim
Uyumadan once uzun uzun emiyor kizim yoksa uyumuyor sizde oyle.olmuyor mu? Uzun uzun emse uyur aslinda emmiyor mu

Biz de antalyaya tatile gidiyoruz ben de 1 hafta buralarda olamam gibi tatilde anneler pek tatil yapamiyor malum bi onceki tatilde cok yorulmustum bebis 1 aylikti Simdi 3 aylik bu sefer akdenize gidiyoruz bakalim insaallah guzel gecer sagsaglik gider geliriz

Simdiden hepinize iyi bayramlar hanımlar

Aynen dediğin gibi uzun emince uyuyor bugün emmeyeceği tuttu..bigünümüz bigünümüze uymuyo ki:))

3 aylik olunca duzene girmeye baslarsiniz canim az daha sabret

Gece erken uykusu gelmesi icin tum gun disarda tutabilirsim acik hava da yoruyor biz ne zaman tum gun disarda gezsek aksam erkenden siziyor bebis ama ne zaman evde gecirdiysek gunu bebis uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…