2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar benim oğlanın dişi çıktı ayy bilemedim diş değil galiba. Beyaz bir şey görünüyor elime de değiyor sert. Sıpa düzgün durmuyor bakamıyorum
Ahhaha :)) memelere dikkat!! Benimki gogus ucumu damaklarini kasimak icin kullaniyor bile :) distir kesin o :) hadi bakalim hayirli olsun ilk disiniz :)

Kizlarkonusu gectimi blmiyrm okumaya firsatim olmuyo ablam dun koyden dalindan seftali getirmis ben ztn ona dokunmicak syleri 2 haftadr yalatiyorum seftaliyi bugun cam rende ile suyunu cikarip iki kasik vericem
Yrin da elma suyu vericem
Tadimlik baslayan var mi? Boyle

Ben galactago yu dün ikindi üzeri 5 damla attım birde bu sabah sadece 6 damla , normalde 3 öğün 15 damla , deneme Amaçlı Yaptım, dün akşamdan beri hiç mama vermedim , 2 saat içinde şipir şipir akıyor , Çemen otu sadece 5 MG var

Canım daha 3 aylık değilmi ? Çok erken bence

Ben iki haftadır tadimlik başladım canım.
Önce karpuz suyu veriyordum. Şimdi her öğün bağırıyor tadına bakmak için. Kasık sesi duymasın.
Masada ona uygun ne varsa tadına baktiriyorim kahkahalar atıyor.
Kahvaltıda sıvı veya kayısı kivaminda yumurta sarisi (beyazi alerji yapar), labne, tereyağı, domates suyundan ve yoğurt veriyorum.
Süt kimya olarak yogurttan peynirden farklı sakın inek sütü vermeyin keçi sütü verebilirsiniz.
Bal da alerjen vermeyin
1 yaşında biz ne Yiyorsak yiyebilir icebilir.
Kek yiyebilirler mesela 1 yaşına gelsinler hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…