- Konu Sahibi superselma
-
Yüz üstü yatır canım bol bol. Benimki bacakları oynatınca çıkarmıyor artık. Yüz üstü yatırıyorum. bazen sıkılıyor mızırdanıyor biraz ağlıyor ama bekliyorum çünkü ağızdan popodan çıkarmaya başlıyor.Cnm emme problemi gazdan
Daha sk sağıcam aynen4saat bekleyip sağmak yerine ara ara gelmese bile sağsan. Vücudun süte ihtiyaç yok diye düşünüyoedur belki 4 saat bekleyince.
Ahhaha :)) memelere dikkat!! Benimki gogus ucumu damaklarini kasimak icin kullaniyor bile :) distir kesin o :) hadi bakalim hayirli olsun ilk disiniz :)Kızlar benim oğlanın dişi çıktıayy bilemedim diş değil galiba. Beyaz bir şey görünüyor elime de değiyor sert. Sıpa düzgün durmuyor bakamıyorum
Yok diş bu bence :) ay kurban olsunlar nasıl gülmüşEki Görüntüle 1883880
Alt sol dişi. Ama hala emin olamıyorum :) aft olmasın beyaz beyaz.
Sabah öğle akşam birer tablet tok canım. Ben sağdım çok şükür açıldı tıkanıklık. Bu sabah almadım azalmaya başladı.9ay ben tableti sipariş verdim Nasıl kullanılıyor
Bitiriyordur canım geçen ben de emzirdikten sonra sağdım 20cc olmadı benimki de.Emzirmenin üstüne sağdım 20 cc bile çıkmadı ama çocuğum uyudu doymasa uyumazdı değil mi artık güçlendi memeyi bitirebiliyor mu yoksa süt mü yok
Bitiriyordur canım geçen ben de emzirdikten sonra sağdım 20cc olmadı benimki de.Emzirmenin üstüne sağdım 20 cc bile çıkmadı ama çocuğum uyudu doymasa uyumazdı değil mi artık güçlendi memeyi bitirebiliyor mu yoksa süt mü yok
İnşallah ama önceden bitiremezdi işteBitiriyordur canım geçen ben de emzirdikten sonra sağdım 20cc olmadı benimki de.
İnsallah canimÇok sinir oldum Bi şeylere o etkiledi sanırım çok çok azaldı inşallah düzelir deli gibi su içiyorum
Yok canim yaa Allah korusun cok zorCanım çok sevindim. Seninkinin yine vücudu kızardı arkadaşımın bebeği kusuyordu öyle kanlı mukuslu kakası vardı. Çok zayıflamıştı yavrucak.
Önceden küçüktü annesi :) uyudu diyorsun aç olsa zor uyurdu huzursuz olurdu hep.İnşallah ama önceden bitiremezdi işte
Ben galactago yu dün ikindi üzeri 5 damla attım birde bu sabah sadece 6 damla , normalde 3 öğün 15 damla , deneme Amaçlı Yaptım, dün akşamdan beri hiç mama vermedim , 2 saat içinde şipir şipir akıyor , Çemen otu sadece 5 MG varSakın deneme :) Sabahtan beri eşim bebeğe bakıyor ben tıkanıklık açmak için masaj yapıyorum.
canım hani ilk haftalarda memeler taş gibi sert olurdu, sütler akardı ya, aynen öyle oldu. Emziriyorum daha birini emerken öteki doluyor. 1 saat içinde ikisi birden sertleşiyor ama bebek acıkmamış oluyor.
Eğer deneyeceksen çok az günde 1 tabletle başla. Yada galactago muydu neydi o damladan al. Onun içinde de varmış bu çemen otu.
Canım daha 3 aylık değilmi ? Çok erken benceKizlarkonusu gectimi blmiyrm okumaya firsatim olmuyo ablam dun koyden dalindan seftali getirmis ben ztn ona dokunmicak syleri 2 haftadr yalatiyorum seftaliyi bugun cam rende ile suyunu cikarip iki kasik vericem
Yrin da elma suyu vericem
Tadimlik baslayan var mi? Boyle
Canım galactagoyı tavsiye ederimÇok sinir oldum Bi şeylere o etkiledi sanırım çok çok azaldı inşallah düzelir deli gibi su içiyorum
Kuzum yaa cok tatliEki Görüntüle 1883880
Kizlarkonusu gectimi blmiyrm okumaya firsatim olmuyo ablam dun koyden dalindan seftali getirmis ben ztn ona dokunmicak syleri 2 haftadr yalatiyorum seftaliyi bugun cam rende ile suyunu cikarip iki kasik vericem
Yrin da elma suyu vericem
Tadimlik baslayan var mi? Boyle
Eki Görüntüle 1883880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?