2016 Haziran bebekleri büyüyor

İyi bayramlar iyi tatiller canım hayırlı yolculuklar♡

Bizde tam tersi evde olduğumuz gün daha çabuk uyur bugün kaç saat dışardaydık uyumuyor yorulmadı anlaşılan:))

Cnm için rahatlasın diye söylüyorum 1-doymasa ortalığı birbirine katar 2-eskiden 5 saat uyurdu uyanınca emerdi ve hemen yumuşardı , çemen otundan beri 2 saatin üzerinde zor duruyorum, bebeği mecbur 3 saat sonra kaldırıyorum, emiyor ve yine bitiremiyor. Bebek iyileşsin süt artar evelallah. Üzüntüden de geçici olarak azalır. Sen bol bol emzir şimdi.

Tutumlu annede 50 60 liraya ikinci elleri var woombielerin istersen bi bak

Demek bende o sertleşme olmuyor. Sabah kalktığımda sepsert oluyor bazen o kadar sonra gün içinde hep yumuşak

Çemen otu nedir Can'ım

Canım çok geçmiş olsun Kolay kolay pırtlatsın inşaallah bebişin ....

Hanımlar ben bu çemen otunu bırakıyorum. Gereğinden fazla süt oldu. Her iki memede de tıkanıklıklar olmaya başladı. Canım acıyor Bebeğin kapasitesi belli. Üstüne çıkmaya ne gerek var. Bitiremiyor. Gecenin bu saati pompa yapmak için evin içinde dolanıyorum. Temizlikte yeri değişmiş, bulamıyorum. Hırsız gibi dolapları karıştırıyorum şu an. Sakın gerçekten süt sorunu olmayan kullanmasın. Ben işe başlamadan önce stok yapmak için kullanmak üzere kaldırıyorum. İnşallah açılır tıkanıklıklar.

4 saat emzirmediğim memeden 20 cc çıktı
Canım pompaya gelmiyor bazen @emy0364 dediği gibi. Takip et bebeğin yutkunarak emiyor mu. Bu tercih etmediği meme mi? Emzirdiğin sürece süt bitmez, imkansız bir şey. Arz talep meselesi artık bu saatten sonra. Talep olduğu surece süt üretilir. O memeyi iyi emzirmediysen azalmış olabilir, emzirince artar. Bitmesi diye bir şey yok.

Çemen otu nedir Can'ım
cnm sütü arttıran bir bitkinin tohumunu tablet olarak almıştım. Ama anlattığım gibi pişmanım

Son düzenleme:
Ay canım sorma bazen benimde öyle oluyor , nasıl moralim bozuluyor anlatamam , bebeğe veriyorum sonra meöeyi cok cok emiyor , bence o an pompayla çıkmayası tutuyor , normal emzirmeyi dene , inşaallah sorun yoktur

İnşallah geçici bir durumdur

Günaydın kızlar
Sizi özledim
Bugün de çok işim olacak

Kahvaltı hazırladım eşim oğlumla ekmek almaya gitti. Dışarda yeriz yine :)

Mandalinam07 hakkaten halılar çarptı.
Hamlamışım iyice

Kızımın sabahki halini yukluyorum suna bakın ya ne tatlı.boynu ağrıyacak ya
Geri yatırıyoruz artık zorlamasin diye
Öpüyorum sizi

Canimbiz 107gunluk olduk yeni duzeldik bikac gundur. Doktorum biogaia gunde 1kere 5damla sab simplex gunde 4kere 4damla vermisti 4.ay bitimine kadar ama artik kullanmiyorum ben. Belki sizinde 4ay olunca biter yada 3bucukta falan. Biliyorum cok zor ama azcik daha sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…