- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi superselma
-
İyi bayramlar iyi tatiller canım hayırlı yolculuklar♡Biz de antalyaya tatile gidiyoruz ben de 1 hafta buralarda olamam gibi tatilde anneler pek tatil yapamiyor malumbi onceki tatilde cok yorulmustum bebis 1 aylikti Simdi 3 aylik bu sefer akdenize gidiyoruz bakalim insaallah guzel gecer sagsaglik gider geliriz
Simdiden hepinize iyi bayramlar hanımlar
Bizde tam tersi evde olduğumuz gün daha çabuk uyur bugün kaç saat dışardaydık uyumuyor yorulmadı anlaşılan:))3 aylik olunca duzene girmeye baslarsiniz canim az daha sabret
Gece erken uykusu gelmesi icin tum gun disarda tutabilirsim acik hava da yoruyor biz ne zaman tum gun disarda gezsek aksam erkenden siziyor bebis ama ne zaman evde gecirdiysek gunu bebis uyumuyor
Cnm için rahatlasın diye söylüyorum 1-doymasa ortalığı birbirine katar 2-eskiden 5 saat uyurdu uyanınca emerdi ve hemen yumuşardı , çemen otundan beri 2 saatin üzerinde zor duruyorum, bebeği mecbur 3 saat sonra kaldırıyorum, emiyor ve yine bitiremiyor. Bebek iyileşsin süt artar evelallah. Üzüntüden de geçici olarak azalır. Sen bol bol emzir şimdi.Sanki biraz azalma var gibi eşimde dedi hatta azaliyo diye insallah gecerde süt arttirmaya baslarim. Moralim cok bozuk dokunsalar aglicam zaten kimseye soylemedim annelere falan hic laf anlatamicam yoksa kalp kirarim cok hassasim 2gundur. surekli bebegim doymuyo diye dusunmek cok yorucu ve uzucu. En gec 8de uyuyan bebek 10da uyudu yavrum yaa
Neden canım ne oldu hayırdırSütüm kesildi gitti bitti
4 saat emzirmediğim memeden 20 cc çıktıNeden canım ne oldu hayırdır
Ben olmadim henuz bebeim 3 ay 3 gunluk
Ne guzel iste canim:) benim bebegim 23 civari uyuyor kesintisiz 4 saat uyuyor sonra 2 saatte bir uyanip emiyor bu durum sabah 10-11e kadar devam ediyor
Woombie kundak kullanirken 6 saat uyuryordu kesintisiz ama.artik kundak kucuk geliyoe tekrar 3-6 aylik olani da satin almak istemiyorum
Gögüslerim 3aydir hoc bukadar yumisak olmamisti ve oglum 3-5 kere cektikten sonra süt inerdi hemen sertlesirdi simdi baya bi cekiyo gelmeyince kiziyo zorluyorum bir dk falan emerse anca süt iniyo ama az sertlesmiyo o bitince yine agliyo cunku doymuyo
Çemen otu nedir Can'ımCnm için rahatlasın diye söylüyorum 1-doymasa ortalığı birbirine katar 2-eskiden 5 saat uyurdu uyanınca emerdi ve hemen yumuşardı , çemen otundan beri 2 saatin üzerinde zor duruyorum, bebeği mecbur 3 saat sonra kaldırıyorum, emiyor ve yine bitiremiyor. Bebek iyileşsin süt artar evelallah. Üzüntüden de geçici olarak azalır. Sen bol bol emzir şimdi.
Bebekte bi açlık belirtisi yoksa üzülme o günlük bi durumdur belkş4 saat emzirmediğim memeden 20 cc çıktı
İnşallah geçer ilk defa böyle bir şey olduBebekte bi açlık belirtisi yoksa üzülme o günlük bi durumdur belkş
Canım çok geçmiş olsunGün içinde nurse hurvey s verilir rezene içilir bio Gaia verilir ayaklarının altına acı elma yağı ile mesaj yapılır karnına masaj yapılır üstüne fitil verilir ve sonuç akşam şu saat okur bebegim hala pirtlatamaz ne gazmis ya böyle bişey yok çocuk artık aglamaktan mahvoldu ben Kahroldum daha napiyim da rahatlasin bilmiyorum
Ay canım sorma bazen benimde öyle oluyor , nasıl moralim bozuluyor anlatamam , bebeğe veriyorum sonra meöeyi cok cok emiyor , bence o an pompayla çıkmayası tutuyor , normal emzirmeyi dene , inşaallah sorun yoktur4 saat emzirmediğim memeden 20 cc çıktı
Canım pompaya gelmiyor bazen @emy0364 dediği gibi. Takip et bebeğin yutkunarak emiyor mu. Bu tercih etmediği meme mi? Emzirdiğin sürece süt bitmez, imkansız bir şey. Arz talep meselesi artık bu saatten sonra. Talep olduğu surece süt üretilir. O memeyi iyi emzirmediysen azalmış olabilir, emzirince artar. Bitmesi diye bir şey yok.4 saat emzirmediğim memeden 20 cc çıktı
cnm sütü arttıran bir bitkinin tohumunu tablet olarak almıştım. Ama anlattığım gibi pişmanımÇemen otu nedir Can'ım
Ay canım sorma bazen benimde öyle oluyor , nasıl moralim bozuluyor anlatamam , bebeğe veriyorum sonra meöeyi cok cok emiyor , bence o an pompayla çıkmayası tutuyor , normal emzirmeyi dene , inşaallah sorun yoktur
İnşallah geçici bir durumdurHanımlar ben bu çemen otunu bırakıyorum. Gereğinden fazla süt oldu. Her iki memede de tıkanıklıklar olmaya başladı. Canım acıyorBebeğin kapasitesi belli. Üstüne çıkmaya ne gerek var. Bitiremiyor. Gecenin bu saati pompa yapmak için evin içinde dolanıyorum. Temizlikte yeri değişmiş, bulamıyorum. Hırsız gibi dolapları karıştırıyorum şu an. Sakın gerçekten süt sorunu olmayan kullanmasın. Ben işe başlamadan önce stok yapmak için kullanmak üzere kaldırıyorum. İnşallah açılır tıkanıklıklar.
Canım pompaya gelmiyor bazen @emy0364 dediği gibi. Takip et bebeğin yutkunarak emiyor mu. Bu tercih etmediği meme mi? Emzirdiğin sürece süt bitmez, imkansız bir şey. Arz talep meselesi artık bu saatten sonra. Talep olduğu surece süt üretilir. O memeyi iyi emzirmediysen azalmış olabilir, emzirince artar. Bitmesi diye bir şey yok.
cnm sütü arttıran bir bitkinin tohumunu tablet olarak almıştım. Ama anlattığım gibi pişmanım
7.7.88 dogum günüm cokta severim :)Ne zaman yapmayi dusunuyosun 2.yi
Ben esime yapalim dedim kabul etmedi 7.7.2017de dogurayim diyordum
Gün içinde nurse hurvey s verilir rezene içilir bio Gaia verilir ayaklarının altına acı elma yağı ile mesaj yapılır karnına masaj yapılır üstüne fitil verilir ve sonuç akşam şu saat okur bebegim hala pirtlatamaz ne gazmis ya böyle bişey yok çocuk artık aglamaktan mahvoldu ben Kahroldum daha napiyim da rahatlasin bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?