- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
Sütün varken cok zor biliyorum ama mama verdinmi canim? Kimi bebek anne sutunu istemezmis. Yanlis anlama sakin sırf yemesi icin dedimCnm benim 15 günde 170 gr almış daha da kötü
Yok cnm öyle bişey ki bu ağzına bişey konulsun istemiyo kendini geriye geriye atıyo elimizde ne varsa elimize vuruyo ama.gazı yoksa rahatsa gayet memeyi tutuyo ordan düşünüyorum sütle sorunu yok dieSütün varken cok zor biliyorum ama mama verdinmi canim? Kimi bebek anne sutunu istemezmis. Yanlis anlama sakin sırf yemesi icin dedim
Kizlarkonusu gectimi blmiyrm okumaya firsatim olmuyo ablam dun koyden dalindan seftali getirmis ben ztn ona dokunmicak syleri 2 haftadr yalatiyorum seftaliyi bugun cam rende ile suyunu cikarip iki kasik vericem
Yrin da elma suyu vericem
Tadimlik baslayan var mi? Boyle
Maaşallah ya, evet dişe benziyor.parmağınla bakmadın mı cnmEki Görüntüle 1883880
Alt sol dişi. Ama hala emin olamıyorum :) aft olmasın beyaz beyaz.
Maşallah senin bebeğin gelişimi de güzeldi cnm.Bizim doktorumuz tatlarina baktırabilirsiniz artık demişti.Kizlarkonusu gectimi blmiyrm okumaya firsatim olmuyo ablam dun koyden dalindan seftali getirmis ben ztn ona dokunmicak syleri 2 haftadr yalatiyorum seftaliyi bugun cam rende ile suyunu cikarip iki kasik vericem
Yrin da elma suyu vericem
Tadimlik baslayan var mi? Boyle
Kanguru kullananlar yada bilgi sahibi olanlar
Bebeğimi sağlıklı bir şekilde yüzü dışarı dönük olarak taşıyabileceğim bir kanguru var mı yoksa her koşulda önerilmiyor mu?
Dışarı bakmak istiyor, arabada değil kucakta gezmek istiyor. Haliyle kucağımızda yüzü dışarı dönük taşıyoruz.
Bu şekilde kalça eklemini zorlamayacak ergonomik hangi kanguru var?[/QUOTE
Benim bildigim ergonomik olanlar ergobaby ve boba. Hem bobanin hem ergobabynin disa donuk bebegini tasiyabilecegin modelleri var. ergobaby kullaniyorum ben ama benimki original modeli, yuzu disari donuk kullanilmiyor. Sanirim ergobaby alirsan 4. Aydan sonra yuzu disa donuk kullanabilirsin, cunku bel ve boyun destegi icin 4. Aya kadar yeni dogan aparatiyla kullaniliyor.
Anladim canim gercekten cok zor . gaz yuzunden yani onun gecmesiyle duzelceksiniz ozaman herseyi denemissin cunkuYok cnm öyle bişey ki bu ağzına bişey konulsun istemiyo kendini geriye geriye atıyo elimizde ne varsa elimize vuruyo ama.gazı yoksa rahatsa gayet memeyi tutuyo ordan düşünüyorum sütle sorunu yok die
Allah korusun hic bsy alerji yapmaz insallahO kadar az ki alerji yapmıyo demek ki. İlk kızımda da olmadı az deniyorum ve gözlüyorum. Bunları ilk önce tek tek verdim denemek için. Bişey görmedim şimdilik şükür. Artık ne varsa tattiriyorum. Bi de su damlatiyorum.
Kimi erken diyo kimi degil bn doktora sormadim kendim 2. Ayimda inek sutuyle beslendigim icin bi kasik sudan (meyvenin suyu) bisey olcagini duusnmuyorum4bucukta falan dusunuyorum ben.erken bence. Tabi doktorumuz ne dicek bakali. Suanda erken dedi
Huysuzluktan bizimki gece saat basi aglayarak uyanmaya basladi 10 dk emiyo uyuyo 1 saat snrs gene hop agla uyan em yatSize bi soru???????
Oglum uyuyo yarim saat sonra uyaniyo emzirirsem tekrar uyuyo ve 1bucuk saat falan uyuyo. Gece uykusuda ayni sekilde 2kere emmeden uyumaz hic. Normaldede emiyo sut azaldimi kiziyo bagiriyo sıkyorum geliyo ama neden boyle yapiyo gercekten doymuyo olabilirmi? Bebege gore sut uretimi olurdu hani. 20gunde 300gr alinca paranoyak oldum
Emzik tutuyosa emzigin markqsndan biberonla dene bideYok canım icmiyo biberon kaşık siringa hepsini denedim ağzından cikariyo aglamaktaktan katiliyo artık boğazında kalıyo
Bal susatir ya bnce bi daha verme ck tatli cunkuBende arada tattiriyorum kavun suyu karpuz suyu uzum suyu tatli olan seyleri cok seviyo ekşilerle hic arasi yok hic istemiyo.simdilik bunlari denedik bide bal tattirdim cok minnak alerji yapmadi ama cok vercemi zannetmiyorum 1 yasina yakin vermeye baslarim.
Evet canim cok sukur hersey yolunda o yuzden hergun bi kasik meyve suyu alsin tad bilsin istiyorum ara ogun zaten buMaşallah senin bebeğin gelişimi de güzeldi cnm.Bizim doktorumuz tatlarina baktırabilirsiniz artık demişti.
Bnmde tam aksi kv annem hepsi ver bsy olmazdalar hele annem :)Ben tadimlik baslatmaya 4. Ayinda baslaticam
Simdilik alerji ihtimalinden korkuyorum cunku :)
Bir de tattirmaya baslayacaktim ama hem annem hem kayinvalidem siddetle karsi cikinca vazgectim. 73 gunluk oglum, senin bebegin daha buyuktu degil mi??
Bnde kendimde alerji oldugu icin biliyorum cilek, beyaz uzum, domates ve patlican bana dokunuyozeyzey3428 evet domates de alerji yapabilirmis.biz bilmiyorduk ilk kızıma 6.ayında verdik, çok şükür sorun olmadı.sonra öğrendim alerji yapabileceğini.çilek de aynı şekilde
Baktım canım elime sivri sivri değiyor ama çok erken diye inanamıyorum :)Maaşallah ya, evet dişe benziyor.parmağınla bakmadın mı cnm
cnm ne yaptın? akşam da devam etti mi artış? mama verdin mi?Canım galactagoyı tavsiye ederim
cam gaz olduğundan emin misin?Uyurken emziriyorum canım geceleri de.karnına masaj da yapıyorum ayşe öner in masajindan ama yine tık yok azobce yine krize girdi resmen aç aç sızdı uykuya daldı artık bezdim valla
Saat 2 de emzirdim 3 te Sütümü sağdım (5 te Kuaför randevum vardı 40 Cc sağdım 4 te emzirdim tekrar uyudu , elime bıraktım sağdığım sütü vermiş ama doymayınca 5:30 da 50 Cc mama yapmış , artık saat 6 da sütümü sağdım :) geceleri içneyeceğim bende 5 -6 damla sabah Öğlen atacağım suyun içine , birde benim saçlarım dökülmeye başladı , denir hapı başladım 2 gündür , eşim o da artırır dedi , keşke daha önce iöseymişim bunları , neyse artık ilk çocuk telef 2. Cide tecrübeyle daha iyisi olur inşaallah :) meme aldığından 1.5 saatte acıkıyor , uyanınca meme , uyumadan önce meme veriyorum , mama rahattı bi verdi mi 3 saat :) inşaallah 6 ay emzşrebiliriöcnm ne yaptın? akşam da devam etti mi artış? mama verdin mi?
Ben bugün almadım ve hemen eski haline döndü
Saat 2 de emzirdim 3 te Sütümü sağdım (5 te Kuaför randevum vardı 40 Cc sağdım 4 te emzirdim tekrar uyudu , elime bıraktım sağdığım sütü vermiş ama doymayınca 5:30 da 50 Cc mama yapmış , artık saat 6 da sütümü sağdım :) geceleri içneyeceğim bende 5 -6 damla sabah Öğlen atacağım suyun içine , birde benim saçlarım dökülmeye başladı , denir hapı başladım 2 gündür , eşim o da artırır dedi , keşke daha önce iöseymişim bunları , neyse artık ilk çocuk telef 2. Cide tecrübeyle daha iyisi olur inşaallah :) meme aldığından 1.5 saatte acıkıyor , uyanınca meme , uyumadan önce meme veriyorum , mama rahattı bi verdi mi 3 saat :) inşaallah 6 ay emzşrebiliriö
Canım bende alerji yapar endişesiyle dün bir kere 5 damla duyun içine kattım , ben gece 1 kere 90 Cc mama veriyordum dün gece biç vermedim , gün içerisindede 100-150 Cc mama veriyordum , şimdiye kadar bir kere 50 Cc verdik , normali 15 damlaymış , dün 5 bugun 6 damla attım 15 e kadar çıkaracağım :))) önceden 3-4 saatte 50 -70 Cc sağardım 2 memeden şimdi 2 saatte çıkıyor , ben faydasını gördüm :) Ferrum fort alıyorum canım kabız yapmıyor :)Esime aldircam damlayi insallah bulur nobetcieczaneden. Kac damlayla baslasamki? Suya damlatipmi iciyosun? Bide demir ilaci ne kkullaniyosun?
Demek artık sağmasan ve bebekten ayrılmasan mama vermene gerek kalmayacak. Ya inşallah öyle olur. Emzirdikçe de artar.Saat 2 de emzirdim 3 te Sütümü sağdım (5 te Kuaför randevum vardı 40 Cc sağdım 4 te emzirdim tekrar uyudu , elime bıraktım sağdığım sütü vermiş ama doymayınca 5:30 da 50 Cc mama yapmış , artık saat 6 da sütümü sağdım :) geceleri içneyeceğim bende 5 -6 damla sabah Öğlen atacağım suyun içine , birde benim saçlarım dökülmeye başladı , denir hapı başladım 2 gündür , eşim o da artırır dedi , keşke daha önce iöseymişim bunları , neyse artık ilk çocuk telef 2. Cide tecrübeyle daha iyisi olur inşaallah :) meme aldığından 1.5 saatte acıkıyor , uyanınca meme , uyumadan önce meme veriyorum , mama rahattı bi verdi mi 3 saat :) inşaallah 6 ay emzşrebiliriö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?