- Konu Sahibi superselma
-
Ben 15 damla attım ama bir fark olmadı :)Saat 2 de emzirdim 3 te Sütümü sağdım (5 te Kuaför randevum vardı 40 Cc sağdım 4 te emzirdim tekrar uyudu , elime bıraktım sağdığım sütü vermiş ama doymayınca 5:30 da 50 Cc mama yapmış , artık saat 6 da sütümü sağdım :) geceleri içneyeceğim bende 5 -6 damla sabah Öğlen atacağım suyun içine , birde benim saçlarım dökülmeye başladı , denir hapı başladım 2 gündür , eşim o da artırır dedi , keşke daha önce iöseymişim bunları , neyse artık ilk çocuk telef 2. Cide tecrübeyle daha iyisi olur inşaallah :) meme aldığından 1.5 saatte acıkıyor , uyanınca meme , uyumadan önce meme veriyorum , mama rahattı bi verdi mi 3 saat :) inşaallah 6 ay emzşrebiliriö
Vay anasini ya ne cemen otuymus :) sut sorunum asiri boyutta degil ama cok merak ettim denicem.. Hem hastalik gibi durumlara karsi evde bulunmasi iyi olabilir.Hanımlar ben bu çemen otunu bırakıyorum. Gereğinden fazla süt oldu. Her iki memede de tıkanıklıklar olmaya başladı. Canım acıyorBebeğin kapasitesi belli. Üstüne çıkmaya ne gerek var. Bitiremiyor. Gecenin bu saati pompa yapmak için evin içinde dolanıyorum. Temizlikte yeri değişmiş, bulamıyorum. Hırsız gibi dolapları karıştırıyorum şu an. Sakın gerçekten süt sorunu olmayan kullanmasın. Ben işe başlamadan önce stok yapmak için kullanmak üzere kaldırıyorum. İnşallah açılır tıkanıklıklar.
Canım pompaya gelmiyor bazen @emy0364 dediği gibi. Takip et bebeğin yutkunarak emiyor mu. Bu tercih etmediği meme mi? Emzirdiğin sürece süt bitmez, imkansız bir şey. Arz talep meselesi artık bu saatten sonra. Talep olduğu surece süt üretilir. O memeyi iyi emzirmediysen azalmış olabilir, emzirince artar. Bitmesi diye bir şey yok.
cnm sütü arttıran bir bitkinin tohumunu tablet olarak almıştım. Ama anlattığım gibi pişmanım
Canım bende alerji yapar endişesiyle dün bir kere 5 damla duyun içine kattım , ben gece 1 kere 90 Cc mama veriyordum dün gece biç vermedim , gün içerisindede 100-150 Cc mama veriyordum , şimdiye kadar bir kere 50 Cc verdik , normali 15 damlaymış , dün 5 bugun 6 damla attım 15 e kadar çıkaracağım :))) önceden 3-4 saatte 50 -70 Cc sağardım 2 memeden şimdi 2 saatte çıkıyor , ben faydasını gördüm :) Ferrum fort alıyorum canım kabız yapmıyor :)
Ben 15 damla attım ama bir fark olmadı :)
ya evet ben de inanamadım :) herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum amaVay anasini ya ne cemen otuymus :) sut sorunum asiri boyutta degil ama cok merak ettim denicem.. Hem hastalik gibi durumlara karsi evde bulunmasi iyi olabilir.
Yok canım erkekH history1985 bebeğin kızdı demi?
Evet cnm 3 aydır sorunu bulmaya calisiyodum geçen hafta iki gün gazı azaldı baktım emiyo ben de ona bağladımcam gaz olduğundan emin misin?
Benim sütüm sulu ve az illaki mama takviye ediyirum cnm. Ben denemek istiyorum nerde bulabilirim bunuSakın deneme :) Sabahtan beri eşim bebeğe bakıyor ben tıkanıklık açmak için masaj yapıyorum.
canım hani ilk haftalarda memeler taş gibi sert olurdu, sütler akardı ya, aynen öyle oldu. Emziriyorum daha birini emerken öteki doluyor. 1 saat içinde ikisi birden sertleşiyor ama bebek acıkmamış oluyor.
Eğer deneyeceksen çok az günde 1 tabletle başla. Yada galactago muydu neydi o damladan al. Onun içinde de varmış bu çemen otu.
ooo süper! Çok iyi bulduk bunu. Belki de artık hiç mama vermene gerek kalmayacak ya süper!
Ben de tabletleri adet dönemi, hastalık vs gibi sütün azaldığı zaman kullanıp onun dışında galactago kullansam daha iyi olacak gibi.
Cnm ben ilaçsız yaşam . com'dan aldım. Çok arttığı gün 3 tablet almıştım ve diğer süt yapan şeylerden tüketmiştim. Dediğim gibi yan etkisi oldu, memeler tıkandı. Gerçi çok şükür masaj, sıcak uygulaması ve sağma ile açtım. İstersen galactago dene önce. Onun yan etkisi olmaz belki.Benim sütüm sulu ve az illaki mama takviye ediyirum cnm. Ben denemek istiyorum nerde bulabilirim bunu
Benim sütüm cok az ve sulu ve kizim mamayi standartin ustunde yiyo...çemen otu tabletini denemek istiyorum önce... yulaf hindistan cevizi yagi bunlarıda deneyeceğim canim teşekkür ederim.Cnm ben ilaçsız yaşam . com'dan aldım. Çok arttığı gün 3 tablet almıştım ve diğer süt yapan şeylerden tüketmiştim. Dediğim gibi yan etkisi oldu, memeler tıkandı. Gerçi çok şükür masaj, sıcak uygulaması ve sağma ile açtım. İstersen galactago dene önce. Onun yan etkisi olmaz belki.
Sana tavsiyem Hindistan cevizi yağı tüket. Netten araştırabilirsin, sütteki beyin gelişimi için önemli olan bir çeşit yağı arttırıyor. Ayrıca senin için de çok faydalı. Ben bir kase yoğurda 2-3 çorba kaşığı katıp bal, meyve ve yulaf ezmesi ile yiyorum. Bu arada yulaf da süt yapıyor
Aynen yaa bacaklardan almisim genellikle, kalca da buyudu bayaa :))Ya benim bacaklar kalınlaştı dizden yukarısı
canım gaz için sab simplex damla kullanmıştım en sonunda o iyi gelmişti. kullandın mı hiç? kullanmadıysan bir de onu dene derim. inşallah geçer şu durum, biberona da memeye de tepki gösteriyor sanırım hep, zor yani.Kontrolden geldik kızlar ve moralim bozuldu oğlum kilo almıyor haftalardir gram gram gidiyor 5520 olmuş doktor sütun mu yok diyor Hayır var diyorum gazdan emmiyo bu şekilde emzir diyo yoksa mama alsın diyo böyle saçmalık var mı ya süt var çocuk içmiyo .yani kızlar süt olması demek kilo demek degil bazen diyorum keşke bebeğim emseydi sütüm az olsaydı arttirmak için ugrasirdim şimdi care bulamıyorum.bayramdan sonra yine gel dedi buarada rota virüsünü de yaptirdik
kalabalığa girince benimki de huysuzlanıyo hep. dua oku fayda eder inşallahKızlar bebeğim meme almadı . Ağladı ağladı öylece uykuya kaldı .aslindâ uyumuyor du son care battaniye ile salladık uyudu . Hep nazar mi ne . 3 bebekli misafir vardı. Oğlumun uyumu sessizliği battı gozleriné. Hepsi miril miril problemli bebekler di
Ben de bebeği anndmd bırakıp cıktım yarım saatliğine bu acıkmış yaygarsa koparmış annem de üzüm sıkmış agzına cok cok cekti diyo9ay canim bu yaziyi okumustum ama bundan sonra bisey daha okudum bebek kendi karar verir ne zaman ek gida istedigine diye o yuzden yalatmaninin disinda meyvenin suyunuda vermekte sakinca gormedim ve ceyrek seftaliyi tulbentle siktim 4 cay kasigi kadar verdim hala yalaniyodu devami gelsin diye sonra takip ettim kusma kaka vs bi sikinti yasamadi hatta cok keyiflendi bana biseyler anlatmya calisti dmeekki benim kizim yalatmaktan ziyade gunde bi kez tad degisimine hazir
Bebekle bir yere tek başına gitmek risk her zaman ... Bugun bizde sabah çıktık full uyudu eve gelince huzursuzlandı, bebekleri anlamak güç gerçekten ...Kızlar bugün yakınlardaki bir parka arabayla gitmeye kalktık ama bindiğimiz an ağlamaya başladı. Susar diye hareket ettik ama susturamadık. Resmen krize girdi. İlk kez gözlerinden yaş geldi. Gittiğimizde sadece babasının kucağında sustu. Eve geldiğimizde o kadar yorgun düşmüştü ki uyudu. Saat 6'dan beri uyuyor. Arada 2 kere uyandı emzirdim, geri uyudu. Çok hırpalandı yavrum. 9'dan önce uyumaz normalde. Hava da rüzgarlıydı. İnşallah bir şey olmamıştır
Demek artık sağmasan ve bebekten ayrılmasan mama vermene gerek kalmayacak. Ya inşallah öyle olur. Emzirdikçe de artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?