2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ben 15 damla attım ama bir fark olmadı :)

Vay anasini ya ne cemen otuymus :) sut sorunum asiri boyutta degil ama cok merak ettim denicem.. Hem hastalik gibi durumlara karsi evde bulunmasi iyi olabilir.

Anladim canim insallah bendede ise yarar cunku cok yoruldum bugun

Benim sütüm sulu ve az illaki mama takviye ediyirum cnm. Ben denemek istiyorum nerde bulabilirim bunu

Hangi siteden alacagiz ben bulamadim çemen otu tabletini ;/

Benim sütüm sulu ve az illaki mama takviye ediyirum cnm. Ben denemek istiyorum nerde bulabilirim bunu
Cnm ben ilaçsız yaşam . com'dan aldım. Çok arttığı gün 3 tablet almıştım ve diğer süt yapan şeylerden tüketmiştim. Dediğim gibi yan etkisi oldu, memeler tıkandı. Gerçi çok şükür masaj, sıcak uygulaması ve sağma ile açtım. İstersen galactago dene önce. Onun yan etkisi olmaz belki.
Sana tavsiyem Hindistan cevizi yağı tüket. Netten araştırabilirsin, sütteki beyin gelişimi için önemli olan bir çeşit yağı arttırıyor. Ayrıca senin için de çok faydalı. Ben bir kase yoğurda 2-3 çorba kaşığı katıp bal, meyve ve yulaf ezmesi ile yiyorum. Bu arada yulaf da süt yapıyor

Benim sütüm cok az ve sulu ve kizim mamayi standartin ustunde yiyo...çemen otu tabletini denemek istiyorum önce... yulaf hindistan cevizi yagi bunlarıda deneyeceğim canim teşekkür ederim.

9ay canim bu yaziyi okumustum ama bundan sonra bisey daha okudum bebek kendi karar verir ne zaman ek gida istedigine diye o yuzden yalatmaninin disinda meyvenin suyunuda vermekte sakinca gormedim ve ceyrek seftaliyi tulbentle siktim 4 cay kasigi kadar verdim hala yalaniyodu devami gelsin diye sonra takip ettim kusma kaka vs bi sikinti yasamadi hatta cok keyiflendi bana biseyler anlatmya calisti dmeekki benim kizim yalatmaktan ziyade gunde bi kez tad degisimine hazir

9ay canim o kadar cok ovmussun ki cemen otu tabletini ben de alip denemek istiyorum valla :)) bayram gecsin vericem siparis, insallah faydasi olur duacin olurum gercekten

Kizlar bende prolac diye bir damla var, hatta bayaa bir oldu alali. tarif ettiginiz gibi kullaniliyor ve icnde cemen otu da var. Galactago'nun muadili gibi bisey sanirim.lakin faydasi olmadi sanki bana. Birakmistim kullanmayi yazilanlari okuyinca tekrar basladim. Su malt icecekleri de pek ise yaramadi. fayda goren oldu mu onlardan? Ben promalt ve mamipower kullandim

Kızlar bebeğim meme almadı . Ağladı ağladı öylece uykuya kaldı .aslindâ uyumuyor du son care battaniye ile salladık uyudu . Hep nazar mi ne . 3 bebekli misafir vardı. Oğlumun uyumu sessizliği battı gozleriné. Hepsi miril miril problemli bebekler di

canım gaz için sab simplex damla kullanmıştım en sonunda o iyi gelmişti. kullandın mı hiç? kullanmadıysan bir de onu dene derim. inşallah geçer şu durum, biberona da memeye de tepki gösteriyor sanırım hep, zor yani.

kalabalığa girince benimki de huysuzlanıyo hep. dua oku fayda eder inşallah

Ben de bebeği anndmd bırakıp cıktım yarım saatliğine bu acıkmış yaygarsa koparmış annem de üzüm sıkmış agzına cok cok cekti diyo

Bebekle bir yere tek başına gitmek risk her zaman ... Bugun bizde sabah çıktık full uyudu eve gelince huzursuzlandı, bebekleri anlamak güç gerçekten ...
Ben me zamandır rezene kimyon Çayı içmiyorum bebeğimi uyutuyor diye , aslında sıkıldım birazda TADI kötü :))) bol bol meyve yiyorum özellikle üzüm , zaten çok severim :) artık helva falanda yemek istemiyorum bol bol kilo yapıyor , bu damla iyi oldu şimdilik :) kuaförden geldiğimden beri hiç mana vermedik , yalnız çok kısaaralıklarla Uyanıyor , uykusunda elini soruyor kuzucuğum :))) çişli bez sayısı normal şimdilik Öğlen de çok az kakasını yaptı , bakalım devam edeceğim bu sefer kilo almasada elinden geldiği kadar mama vermeyeceğim bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…