2016 Haziran bebekleri büyüyor

Nazardan dün biz de aynısını yaşadık misafirlikte uyudu kendi kendine bugün uyumuyor

Canım bilemedim ki , demir gazıyla beraber atıyorum birde sabahları üzüm yiyorum :) Yağı meselesidir olabilir , yalnız bende sağdığım zaman bile ediyor
Ayy hiç anlamadım demir gazı ne? Ne kadar üzün yiyorsun? Yağı meselesidir olabilir ne :):) açıkçası yazdığını hiç anlamadım ayy :):)

Yok canım erkek
Canım ağlarken kasıklarına bir bakar mısın şişlik filan var mı? Allah korusun kasık fıtığı filan olmasın? Arkadaşımın bebeği de seninki gibiydi. Doktora da gittiler gaz deyip gönderdi. İlaçlar fayda etmedi filan. Babası ağlarken fark etmiş şişlik olduğunu. Başka doktora gitmişler kasık fıtığı olmuş bebiş. Ameliyat oldu.

Merhaba kızlar ilk defa bugün kızım bu kadar geç uyudu. Daha yeni daldı.
Aslında erken uyumustu ama ben mutfaktayken uyanmış yanına vardığımda uykusu kaçmıştı.

Evet gelelim günümun nasıl gectigine..
Sabah 6.15oğlum uyandırdı. 8 de kahvaltı.
Kızım hamağa yatırdığım bebeğimi ve oğlumu sallarken eşim arka bahçede kuyunun üstünü kapatmak için demir yerlrstirme işlemine baslarken ben de ev işine başladım. 1saat süpürdüm sildim.
Eltim gelecek diye beklerken gelmedi. 10.15te aradım, dün sen kahvaltıni yap gel demiştim. O bana aramani bekledim hani sen arayinca gelecektim ya dedi.
Anladım ki kıviriyor. Ustelemedim. Bayağı yalan söylüyor. Usta olmuş.
Bekliyorum dedim. Sözünde dursun.
Geldi ama 3 çocuğuyla. Yani annesine giderken bile çocukları kvye atan kadın bana gelirken hepsini getiriyor.
Kapıyı kitliyorum, gelmesinler bi süre diyorum, tamam diyor, dışarda oynasınlar diyorum.
Kendi çocuklarım da dışarda.
Bi bakıyorum 5-10dk sonra açmış kendi çocuklarindan içeri alıyor. Çocuklar oturan çocuk değil. Nerde ne var meraklı anaları gibi.
Alışmış milleti keriz yerine koymaya.
Kaynima acıdım valla..

2 Saat bana yardım etti. Koltukları halı yıkama makinesiyle temizlemek, süpürmek, silmek, toz almak, 8 çerçeve cam silmek, tuvalet yıkamak derken biraz da gardolap düzenledik. Pili bitti. Dünden de yorgunduk. Eli de çabuk.
Yanlız acayip deterjan harcıyor. Zehir diyorum alışmış döküyor çoğu ya gidere ya cigerimize gidiyor. Bi de parası yok..

Bi de eşime yardıma yeğeni geldi. Onlar da 2saat beton dökmekle uğraştı. Makarna yaptım. Hatta içten içe eşime de kızdım hazir bişey getirmeye gitmedi diye.

Yemek yendi. Evine gitti cucukleriyle.
10saat dinlenmeden arada bebegimi emzirerek işlere devam ettim. Mutfaga dokunulmadığı için tek başıma buzdolabı temizliği falan uzun sürdü. Perdeleri kirlent yüzlerini yikattim makinede. Eşim perdeleri astı.

Bi de ocağım bozuldu nasıl olduysa artık.
Düğmesi yalama yaptı kapanmadı.
Tamire götürdü eşim.
Kvden piknik tüp aldık.

Kulunçlarim ağrıyor ama işim çok
Kızkardeşim istanbuldan gelince yatılı kalacak.
Mutfağa dönüyorum hepinizi öpüyorum

Yine uyandı yine emzirdim.
Çok üzülüyorum bugün çok ağladı ve
Oğlumun cigliklarindan çok korktu
Kalabalık ilk defa rahatsiz etti onu
O tatlı kalabalığı seviyor
Kuzum benim yaa
Sonunda uyudu

Ayağımda sallamaya mecbur kaldım şu an
Hava kararınca uyuyan çocuk gözünü kırpmadı daha ve çok kustu bugün
Valla öyle meme reddediyor.. pamuk ipliğinde uyuyor sanki. 11 den beri 4 kez kalkti. Benim dé süt yok gibi. Sanırım azaldı. Hem regl yaklasio hem de . Yine nazar bence .tam 3 ayokken emmeyi bırakan bi bebekli vardi . Kesin gözü deydi

Oyy ev işlerin ı sen anlattın ben yoruldum . Geçmiş olsun

İki gün girmedim ne çok şey birikmiş. Ewt canım bunu ben de okudum, anne sütü dışında verilen herşey sütün etkinliğini azaltmaya neden olurmuş. Öyle ki artık bazı doktorlar sütü bol annelerin bebeklerine 7. Aydan önce hiçbirşey başlamıyorlarmış.

Benim sütüm cok az ve sulu ve kizim mamayi standartin ustunde yiyo...çemen otu tabletini denemek istiyorum önce... yulaf hindistan cevizi yagi bunlarıda deneyeceğim canim teşekkür ederim.
Canım hepimizin sütü sulu. Yani sütün %90 ı su zaten.Sütün görseline bakıp aldanma, boşuna mama verme. Son sütü boşaltabilirse alacağını alır bebeğin. Bu çemenotuyla da iyice artırırsan ohh rahat edersin inşallah

Kızlar eşim geldi 5 gün önce yanımıza, öyle yakından takip edemiyorum pek. Sağlık ocağına gittim rota aşısı için, yapmadı hemşire 3 ay dolsun öyle dedi. Bayram tatiline denk geliyor dedim, olsun bitince gel dedi.
ROTA yaptıran arkadaşlar ne gibi yan etkilerle karşılaştılar acaba, kızlar kimler yaptırmıştı?

Benim sütüm cok az ve sulu ve kizim mamayi standartin ustunde yiyo...çemen otu tabletini denemek istiyorum önce... yulaf hindistan cevizi yagi bunlarıda deneyeceğim canim teşekkür ederim.
o zaman 2 veya 3 tabletle başla. yanında şevketi bostan da alabilirsin. Bu ikisi beraber kullanılırmış. Ama çemen otunun etkisini görmek için bence bu aşamada başka bir şey alma. Eğer 72 saat içinde etki görmezsen bırakabilirsin, artık işe yaramazmış. Başladığın gün bol bol su iç ve bebeğinle aynı Zaman'larda uyu. Her fırsatta emzir. Öğünlerde protein al. İnşallah etki eder. 100 gramın altında yan etki (ishal) olmazmış. 3 tablet 2.8 gram yapıyor. O sebeple bir şey olacağını sanmıyorum ama takip et. Karın Ağrı'sı ishal vs olursa bırakırsın.

Ya canım övmek değildi niyetim ama işe yaradı :) fakat ben kullanmayacağım. İyi işleyen bir sistem varsa dokunmamak lazım.
Bana hastane tipi pompayı kiraladığım yer sadece vitamalt işe yarar dedi ben de onu aldım. Bir ara her gün içiyordum. Çok az fayda etti. Daha çok prolaktini arttıran şeyler yiyip üstüne onu içince etki ediyordu. Mesela üzüm ve dereotu; üstüne vitamalt. Ama öyle aman aman bir şey oldu diyemem. Belki psikolojik, bana arttı gibi geldi. Çok enerji veriyor.

Ay kuzum benim. Bol bol felak nas oku. Uyanınca unutur inşallah

Ayy hiç anlamadım demir gazı ne? Ne kadar üzün yiyorsun? Yağı meselesidir olabilir ne :):) açıkçası yazdığını hiç anlamadım ayy :):)
Demir hapı
Yapı meselesi
:))) @emy0364
Saraçoğlu 10-15 tane, günde 3 defa üzüm dedi

Yine uyandı yine emzirdim.
Çok üzülüyorum bugün çok ağladı ve
Oğlumun cigliklarindan çok korktu
Kalabalık ilk defa rahatsiz etti onu
O tatlı kalabalığı seviyor
Kuzum benim yaa
Sonunda uyudu
Canım benim belli hoşlanmamış o hareketten. Benim kızım da bugün dışarı çıkınca çok ağladı. Kulağımdan gitmiyor sesi. Sabah olsun da gülen yüzünü göreyim diye bekliyorum. Adem Güneş Bebek sizin Hatay'ınıza uyamaz siz ona uyacaksınız diyor. Ama sizinki gibi büyük bir ailede bu Nasıl olacak?

Ben yaptırmadım. Kısa süre koruyor. Sadece emen bebekler nadir yakalanırmış. Allah korusun. İnşallah olmaz. Yaptırmayınca da hep içinde böyle huzursuzluk oluyor.
Tabi ben daha karma da yaptırmadım, o ayrı mesele
Verem 1 ay oldu yeni kızardı

Teşekkürler canım :)))) tel hem kolaylık hemde böyle hatalar olabiliyor :)))

Günaydın güzel be yorgun anneler :) mutlu pazarlarınız oldun , dün gece kızımı 2 de emzirdikten sonra deliksiz uyumuşum Bikaç mızmızlanmış kızım duymamışım , eşim dürtmüş yok , artık nasıl bir yorgunluk olduysa :))) sabah 7 de baya dinç uyandım kızım artık Açlıktan ağlıyordu :)))
Bu sabah oyun Halısı bakmaya başladım , chicconun salıncağı var bizde ama artık o 3 oyuncakta fazla hryecanlanmıyor sıkılıyor tavuk gibi Gıd Gıd sesler çıkarıp ağlama evresine geçiyor , artık uyanık durma süresi uzadığı için oyalamam Lazım , proje çözemiyorum yarım bırakıyorum nerede kalmıştım diyorum ... Oyun halısından memnun kalan var mı ? Hangi marka kullanıyorsunuz ? Ben tiny love in maymun adası ve tiny love in gym tekmele halısına bakıyorum , 2. Cide oyuncak çok , 1.yide baya övmüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…