- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
Tamam canım bu dikkat edeyim çok sağolCanım ağlarken kasıklarına bir bakar mısın şişlik filan var mı? Allah korusun kasık fıtığı filan olmasın? Arkadaşımın bebeği de seninki gibiydi. Doktora da gittiler gaz deyip gönderdi. İlaçlar fayda etmedi filan. Babası ağlarken fark etmiş şişlik olduğunu. Başka doktora gitmişler kasık fıtığı olmuş bebiş. Ameliyat oldu.
Kullandım cnm onu kullanmadigim gaz ilacı yok sanırımcanım gaz için sab simplex damla kullanmıştım en sonunda o iyi gelmişti. kullandın mı hiç? kullanmadıysan bir de onu dene derim. inşallah geçer şu durum, biberona da memeye de tepki gösteriyor sanırım hep, zor yani.
Yan etki yaşamadık Can'ım şükürKızlar eşim geldi 5 gün önce yanımıza, öyle yakından takip edemiyorum pek. Sağlık ocağına gittim rota aşısı için, yapmadı hemşire 3 ay dolsun öyle dedi. Bayram tatiline denk geliyor dedim, olsun bitince gel dedi.
ROTA yaptıran arkadaşlar ne gibi yan etkilerle karşılaştılar acaba, kızlar kimler yaptırmıştı?
Biz kullanıyoruz çok memnunum güzel oyalanıyor kızım tiny love var bizde de tekmelemeli olan ama kızımın tekmesi müzik çalmaya yeterli gelmiyor. Gelişimi için çok faydalı hemen al Can'ım. Salıncağa yatırmıyorum Bn artık dönebilir her an diyeGünaydın güzel be yorgun anneler :) mutlu pazarlarınız oldun , dün gece kızımı 2 de emzirdikten sonra deliksiz uyumuşum Bikaç mızmızlanmış kızım duymamışım , eşim dürtmüş yok , artık nasıl bir yorgunluk olduysa :))) sabah 7 de baya dinç uyandım kızım artık Açlıktan ağlıyordu :)))
Bu sabah oyun Halısı bakmaya başladım , chicconun salıncağı var bizde ama artık o 3 oyuncakta fazla hryecanlanmıyor sıkılıyor tavuk gibi Gıd Gıd sesler çıkarıp ağlama evresine geçiyor , artık uyanık durma süresi uzadığı için oyalamam Lazım , proje çözemiyorum yarım bırakıyorum nerede kalmıştım diyorum ... Oyun halısından memnun kalan var mı ? Hangi marka kullanıyorsunuz ? Ben tiny love in maymun adası ve tiny love in gym tekmele halısına bakıyorum , 2. Cide oyuncak çok , 1.yide baya övmüşler
Kendisi uyansın daha iyi ben uyandırmıyorum 3-4 saatte uyanıyor göğüsler boş artıkBu gece saat 3'e alarm kurdum, emzireceğim. Neyse çaldı, kalktım, lavaboya gittim, su içtim, emzirdim. 3:30'da ağlamaya başladı. Alla alla ben seni yarım saat önce emzirmedim mi ne kadar çabuk acıktın neyse gel emzireyim diye emziriyorum. Göğüslerde de dop dolu. Yarım saatte se dolmaz i Nasıl oldu derken anladım ilkinde rüya gördüğümü :))
Günaydin canimGünaydın güzel be yorgun anneler :) mutlu pazarlarınız oldun , dün gece kızımı 2 de emzirdikten sonra deliksiz uyumuşum Bikaç mızmızlanmış kızım duymamışım , eşim dürtmüş yok , artık nasıl bir yorgunluk olduysa :))) sabah 7 de baya dinç uyandım kızım artık Açlıktan ağlıyordu :)))
Bu sabah oyun Halısı bakmaya başladım , chicconun salıncağı var bizde ama artık o 3 oyuncakta fazla hryecanlanmıyor sıkılıyor tavuk gibi Gıd Gıd sesler çıkarıp ağlama evresine geçiyor , artık uyanık durma süresi uzadığı için oyalamam Lazım , proje çözemiyorum yarım bırakıyorum nerede kalmıştım diyorum ... Oyun halısından memnun kalan var mı ? Hangi marka kullanıyorsunuz ? Ben tiny love in maymun adası ve tiny love in gym tekmele halısına bakıyorum , 2. Cide oyuncak çok , 1.yide baya övmüşler
iyi işleyen bir sistem yok canım işte maalesef. kızmıştım kendime bundan sonra hiçbir şey alıp denemeyeceğim diye, hayal kırıklığı oluyor çünkü. ama bu hapı denemek istedim, aklımda duracağına midemde dursuno zaman 2 veya 3 tabletle başla. yanında şevketi bostan da alabilirsin. Bu ikisi beraber kullanılırmış. Ama çemen otunun etkisini görmek için bence bu aşamada başka bir şey alma. Eğer 72 saat içinde etki görmezsen bırakabilirsin, artık işe yaramazmış. Başladığın gün bol bol su iç ve bebeğinle aynı Zaman'larda uyu. Her fırsatta emzir. Öğünlerde protein al. İnşallah etki eder. 100 gramın altında yan etki (ishal) olmazmış. 3 tablet 2.8 gram yapıyor. O sebeple bir şey olacağını sanmıyorum ama takip et. Karın Ağrı'sı ishal vs olursa bırakırsın.
Ya canım övmek değildi niyetim ama işe yaradı :) fakat ben kullanmayacağım. İyi işleyen bir sistem varsa dokunmamak lazım.
Bana hastane tipi pompayı kiraladığım yer sadece vitamalt işe yarar dedi ben de onu aldım. Bir ara her gün içiyordum. Çok az fayda etti. Daha çok prolaktini arttıran şeyler yiyip üstüne onu içince etki ediyordu. Mesela üzüm ve dereotu; üstüne vitamalt. Ama öyle aman aman bir şey oldu diyemem. Belki psikolojik, bana arttı gibi geldi. Çok enerji veriyor.
Ay kuzum benim. Bol bol felak nas oku. Uyanınca unutur inşallah
Demir hapı
Yapı meselesi
:))) @emy0364
Saraçoğlu 10-15 tane, günde 3 defa üzüm dedi
Canım benim belli hoşlanmamış o hareketten. Benim kızım da bugün dışarı çıkınca çok ağladı. Kulağımdan gitmiyor sesi. Sabah olsun da gülen yüzünü göreyim diye bekliyorum. Adem Güneş Bebek sizin Hatay'ınıza uyamaz siz ona uyacaksınız diyor. Ama sizinki gibi büyük bir ailede bu Nasıl olacak?
Ben yaptırmadım. Kısa süre koruyor. Sadece emen bebekler nadir yakalanırmış. Allah korusun. İnşallah olmaz. Yaptırmayınca da hep içinde böyle huzursuzluk oluyor.
Tabi ben daha karma da yaptırmadım, o ayrı mesele
Verem 1 ay oldu yeni kızardı
anladım canım. elma yağı kullanıyor musun peki göbeğine ayaklarına falan ? benim bir arkadaşım elma yağını bezine de sür dedi, bu da rahatlatırmış. mutlaka her yolu denemişsindir gerçi ama aklıma geleni yazayım yine de. keşke yardımcı olabilsek.Kullandım cnm onu kullanmadigim gaz ilacı yok sanırım
Kendisi uyansın daha iyi ben uyandırmıyorum 3-4 saatte uyanıyor göğüsler boş artık
Bu gece saat 3'e alarm kurdum, emzireceğim. Neyse çaldı, kalktım, lavaboya gittim, su içtim, emzirdim. 3:30'da ağlamaya başladı. Alla alla ben seni yarım saat önce emzirmedim mi ne kadar çabuk acıktın neyse gel emzireyim diye emziriyorum. Göğüslerde de dop dolu. Yarım saatte se dolmaz i Nasıl oldu derken anladım ilkinde rüya gördüğümü :))
canım benim zaten sütüm pek yok ama en azından gece uyuyunca göğüslerim doluyordu, sertleşiyordu. gece emzirince geri rahat uyuyordu bebeğim. birkaç gündür gece de süt olmamaya başladı, bakıyorum yumuşacık bomboş gibi. bilemedim noluyor bu sütlereKendisi uyansın daha iyi ben uyandırmıyorum 3-4 saatte uyanıyor göğüsler boş artık
hayırlı bayramlar canımMerhaba kızlar
Yarın bayram şimdiden kutluyorum bayramınızı.
Ilk defa kurban kesecegiz memlekette işim çok olacak. Bugün de işlerim var. Bayramda çocuk görmeye gelenler olacak.
Emzirme arası verip duruyorum.
Bugün kesin emme günü olacak.
Perdeleri yikamaya devam edicem
Mutfakta az bi işim kaldı
Yemek de yapacağım emmeyi hele bi bıraksın
Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar canlarim
Ellerinize saglik.Merhaba kızlar ilk defa bugün kızım bu kadar geç uyudu. Daha yeni daldı.
Aslında erken uyumustu ama ben mutfaktayken uyanmış yanına vardığımda uykusu kaçmıştı.
Evet gelelim günümun nasıl gectigine..
Sabah 6.15oğlum uyandırdı. 8 de kahvaltı.
Kızım hamağa yatırdığım bebeğimi ve oğlumu sallarken eşim arka bahçede kuyunun üstünü kapatmak için demir yerlrstirme işlemine baslarken ben de ev işine başladım. 1saat süpürdüm sildim.
Eltim gelecek diye beklerken gelmedi. 10.15te aradım, dün sen kahvaltıni yap gel demiştim. O bana aramani bekledim hani sen arayinca gelecektim ya dedi.
Anladım ki kıviriyor. Ustelemedim. Bayağı yalan söylüyor. Usta olmuş.
Bekliyorum dedim. Sözünde dursun.
Geldi ama 3 çocuğuyla. Yani annesine giderken bile çocukları kvye atan kadın bana gelirken hepsini getiriyor.
Kapıyı kitliyorum, gelmesinler bi süre diyorum, tamam diyor, dışarda oynasınlar diyorum.
Kendi çocuklarım da dışarda.
Bi bakıyorum 5-10dk sonra açmış kendi çocuklarindan içeri alıyor. Çocuklar oturan çocuk değil. Nerde ne var meraklı anaları gibi.
Alışmış milleti keriz yerine koymaya.
Kaynima acıdım valla..
2 Saat bana yardım etti. Koltukları halı yıkama makinesiyle temizlemek, süpürmek, silmek, toz almak, 8 çerçeve cam silmek, tuvalet yıkamak derken biraz da gardolap düzenledik. Pili bitti. Dünden de yorgunduk. Eli de çabuk.
Yanlız acayip deterjan harcıyor. Zehir diyorum alışmış döküyor çoğu ya gidere ya cigerimize gidiyor. Bi de parası yok..
Bi de eşime yardıma yeğeni geldi. Onlar da 2saat beton dökmekle uğraştı. Makarna yaptım. Hatta içten içe eşime de kızdım hazir bişey getirmeye gitmedi diye.
Yemek yendi. Evine gitti cucukleriyle.
10saat dinlenmeden arada bebegimi emzirerek işlere devam ettim. Mutfaga dokunulmadığı için tek başıma buzdolabı temizliği falan uzun sürdü. Perdeleri kirlent yüzlerini yikattim makinede. Eşim perdeleri astı.
Bi de ocağım bozuldu nasıl olduysa artık.
Düğmesi yalama yaptı kapanmadı.
Tamire götürdü eşim.
Kvden piknik tüp aldık.
Kulunçlarim ağrıyor ama işim çok
Kızkardeşim istanbuldan gelince yatılı kalacak.
Mutfağa dönüyorum hepinizi öpüyorum
Canım ben fisher price piyanolu olandan almıştım taaa hamileyken :):) 2aylık olduğundan beri yatırıyorum tabi o zaman bir şey anlamıyordu. Şimdi de bazı zamanlar pas vermiyor ama aynasında kendini izleyip gülümsüyor ayağıyla tuşlara basınca çıkan müzikte heyecanlanıyor memnunum yani.emy0364 cnm oyun halısı bnde düşünüyorum ama araştıracak fırsat bulamıyorum bana da haber verirsen sevinirim
Bazılarının temizlikten anladığı çok kokması :) hele o domestostan hiç hoşlanmıyorum. Kullanmıyorum da. Yıllarca zehirlemişiz kendimizi cildimizi.Ellerinize saglik.
Deterjan konusunda ben de cok hassasim. Eve temizlige gelen yardimcima deterjan yetistiremiyorum. Benim 4 ayda bitirdigim siseyi o 3 haftada bitiriyo. Az az kullanirdim ben o ise resmen boca ediyo. Anlamiyorum bu insanlar kendi evlerinde de bu kadar bol mu kullaniyolar. Daha da onemlisi evin ici buram buram deterjan kokuyo genzim yaniyo resmen kucuk bebek var o ne yapsin. Neyse uyardim artik daha az kullaniyo.
Ben yaptirdim canim herhangi bir yan etki gormedim. 2. Ayda diger asilarla birlikte yapildi belki de o yuzden anlamamisimdir. Asilardan sonraki bikac saat 37-37.5 araliginda atesi oldu o kadar.Kızlar eşim geldi 5 gün önce yanımıza, öyle yakından takip edemiyorum pek. Sağlık ocağına gittim rota aşısı için, yapmadı hemşire 3 ay dolsun öyle dedi. Bayram tatiline denk geliyor dedim, olsun bitince gel dedi.
ROTA yaptıran arkadaşlar ne gibi yan etkilerle karşılaştılar acaba, kızlar kimler yaptırmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?