2016 Haziran bebekleri büyüyor

Tamam canım bu dikkat edeyim çok sağol

Yan etki yaşamadık Can'ım şükür

Biz kullanıyoruz çok memnunum güzel oyalanıyor kızım tiny love var bizde de tekmelemeli olan ama kızımın tekmesi müzik çalmaya yeterli gelmiyor. Gelişimi için çok faydalı hemen al Can'ım. Salıncağa yatırmıyorum Bn artık dönebilir her an diye

Bu gece saat 3'e alarm kurdum, emzireceğim. Neyse çaldı, kalktım, lavaboya gittim, su içtim, emzirdim. 3:30'da ağlamaya başladı. Alla alla ben seni yarım saat önce emzirmedim mi ne kadar çabuk acıktın neyse gel emzireyim diye emziriyorum. Göğüslerde de dop dolu. Yarım saatte se dolmaz i Nasıl oldu derken anladım ilkinde rüya gördüğümü :))

Kendisi uyansın daha iyi ben uyandırmıyorum 3-4 saatte uyanıyor göğüsler boş artık

Günaydin canim
Tam bende oyun halisi icin tavsiye isticektim sen yazmissin

iyi işleyen bir sistem yok canım işte maalesef. kızmıştım kendime bundan sonra hiçbir şey alıp denemeyeceğim diye, hayal kırıklığı oluyor çünkü. ama bu hapı denemek istedim, aklımda duracağına midemde dursun

Kullandım cnm onu kullanmadigim gaz ilacı yok sanırım
anladım canım. elma yağı kullanıyor musun peki göbeğine ayaklarına falan ? benim bir arkadaşım elma yağını bezine de sür dedi, bu da rahatlatırmış. mutlaka her yolu denemişsindir gerçi ama aklıma geleni yazayım yine de. keşke yardımcı olabilsek.

ben de emzirdikten sonra bebeği beşiğine koyduğumu unuttum birkaç kez. bir uyandım çocuk yok kucağımda, eşimi uyandırdım çocuk nerde kolumdaydı diyorum, yatağına yatırmış üstüne de uyumuşum gayet meğerse.

Merhaba kızlar
Yarın bayram şimdiden kutluyorum bayramınızı.
Ilk defa kurban kesecegiz memlekette işim çok olacak. Bugün de işlerim var. Bayramda çocuk görmeye gelenler olacak.
Emzirme arası verip duruyorum.
Bugün kesin emme günü olacak.
Perdeleri yikamaya devam edicem
Mutfakta az bi işim kaldı
Yemek de yapacağım emmeyi hele bi bıraksın

Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar canlarim

Kendisi uyansın daha iyi ben uyandırmıyorum 3-4 saatte uyanıyor göğüsler boş artık
canım benim zaten sütüm pek yok ama en azından gece uyuyunca göğüslerim doluyordu, sertleşiyordu. gece emzirince geri rahat uyuyordu bebeğim. birkaç gündür gece de süt olmamaya başladı, bakıyorum yumuşacık bomboş gibi. bilemedim noluyor bu sütlere

hayırlı bayramlar canım

Ellerinize saglik.
Deterjan konusunda ben de cok hassasim. Eve temizlige gelen yardimcima deterjan yetistiremiyorum. Benim 4 ayda bitirdigim siseyi o 3 haftada bitiriyo. Az az kullanirdim ben o ise resmen boca ediyo. Anlamiyorum bu insanlar kendi evlerinde de bu kadar bol mu kullaniyolar. Daha da onemlisi evin ici buram buram deterjan kokuyo genzim yaniyo resmen kucuk bebek var o ne yapsin. Neyse uyardim artik daha az kullaniyo.

emy0364 cnm oyun halısı bnde düşünüyorum ama araştıracak fırsat bulamıyorum bana da haber verirsen sevinirim
Canım ben fisher price piyanolu olandan almıştım taaa hamileyken :):) 2aylık olduğundan beri yatırıyorum tabi o zaman bir şey anlamıyordu. Şimdi de bazı zamanlar pas vermiyor ama aynasında kendini izleyip gülümsüyor ayağıyla tuşlara basınca çıkan müzikte heyecanlanıyor memnunum yani.

Bazılarının temizlikten anladığı çok kokması :) hele o domestostan hiç hoşlanmıyorum. Kullanmıyorum da. Yıllarca zehirlemişiz kendimizi cildimizi.

Ben yaptirdim canim herhangi bir yan etki gormedim. 2. Ayda diger asilarla birlikte yapildi belki de o yuzden anlamamisimdir. Asilardan sonraki bikac saat 37-37.5 araliginda atesi oldu o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…