2016 haziran transferleri

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
133
37
selamlar arkadaslar mayista ilaclara hazirandada ilk transferim olucak cok heyecanla bekliyorum bakalim nelef olurcak benim gibi bekleyen arkadaslar dertleselim :)

Slm bende bekliyorum ilaçlar bitti haziranda transfer yapılacak Allah bekleyişlerimizi boşa çıkarmasın kaçıncı denemen canım

Aleyküm selam benim bitti haziranda transfer yapılacak bende çok umutluyum inşallah tutar

selam arkadaşlar bizde 20 mayısta gittik doktora bikaç ilaç verdi adetimin gelmesini bekliyoruz bu haftasonu tekrar adetim geldiğinde gideceğiz tedaviye başlıcaz Allahın izniyle inşallah Rabbim nasip eder kucaklarımız boş kalmaz izmirde başlıyoruz tedaviye bizde bakalım

Merhaba benimde haziran ortası gibi transferim var adet olmayı bekliyoruz ilaç kullanmaya başlamak için ama henüz olmadım adeti geciken oldumu arkadaşlar
Selam canim brnimki gecikti malesef doktor 10gun bekle olmazsa ilac vercez adet icin dedi bekliyorum

Ya kızlar bu gecikmelerin sebebi nedir?? Yumurtalarım toplandı benim mayıs 11 de sebeb o mu sizdeki gecikme nedenleri nelerdir

Ya kızlar bu gecikmelerin sebebi nedir?? Yumurtalarım toplandı benim mayıs 11 de sebeb o mu sizdeki gecikme nedenleri nelerdir
en büyük sebebi bence stres. Stres yaptıkça gelmemekte inat ediyor rahat bırakabilirsek kendimizi daha iyi olacak sanki ama rahat bırakmakta zor düşünmeden edilmiyor ne olacak bilmiyorum

Selam arkadaşlar.kısmet olursa benimde transferim var haziran da.embriyolarım donduruldu.bu ilk denemem olacak çok heyecanlıyım.bahçeci umut ta tedavi görüyorum.sizler nerede tedavi görüyorsunuz

Selam arkadaşlar.kısmet olursa benimde transferim var haziran da.embriyolarım donduruldu.bu ilk denemem olacak çok heyecanlıyım.bahçeci umut ta tedavi görüyorum.sizler nerede tedavi görüyorsunuz
Izmir kent hastanesinde basliyoruz bizde canim adetim gelince ilaclara baslicaz bizimde ilk denememiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…