- 29 Mayıs 2016
- 62
- 23
- 8
- 35
- Konu Sahibi sananesanane
-
Hrs hastanesinde Dr Tarık aksu hoca çok iyi biri moral motivasyonda çok iyi ama çalışan personelin davranışları beni geriyor ben kendimden hemşirelik yaptım daha 4 ay oldu evleCnm hangi hstanede yaptırdın bnm doktorm da ck tatlı dill neşeli bir bayandı cok raht ettim doktpr acısından
İnşallah çok güzel haberlerini alırız bol bol meyve ye moralini yüksek tut artık inşallah sen bir annesin umudunu kaybetmeAmin canım sağol evet 5. Gün die umutluyum pzt 6. Gün olck kanda azda olsa ckrmı acaba
İlk denemem benim eşim ömür ılık felçlisi olduğu için istesekde normal yoldan bebek sahibi olamazdık o yüzden o hastaneye boyun bukuyoruzCnm kacıncı denemen bence üzülmenin düşünmenin fayfası yok teslim olup tevekkül Etmek daha rahtlatıcı rabbim bekletiosa bir sebebi var
Allah yardımcın olsun cnmm inşallh rabbim sevindirsin seni de ne zmn test trhn cnöİlk denemem benim eşim ömür ılık felçlisi olduğu için istesekde normal yoldan bebek sahibi olamazdık o yüzden o hastaneye boyun bukuyoruz
Hrs hastanesinde Dr Tarık aksu hoca çok iyi biri moral motivasyonda çok iyi ama çalışan personelin davranışları beni geriyor ben kendimden hemşirelik yaptım daha 4 ay oldu evle
İnşallah çok güzel haberlerini alırız bol bol meyve ye moralini yüksek tut artık inşallah sen bir annesin umudunu kaybetme
Sikinti yok kizlar stres uzuntu yok elimizden geleni yapip allaha siginmaktan ve doktorlarimiza guvenmekten baska yapacagimiz birsey yok malesef peki sizlere yeme icme konusunda uyarida bulunuldumu umarim bebisler tutunur biran once :)Off bnm tam 1 haziran transferm ypldı 17 ymrta toplandı 5. Gğne 1 i çıkabildi tek embrio transferi yani inşallah tutunur
Hadi hayirlisi olsun insallah stres yapma iyi dusun iyi olsunSlmlar herkese benimde persembe transferim olucak cok heycanliyim allah isteyen herkese versin
Yaptir ozaman cnm ins gzl haberini alirizHadi yaaac bilemedim şimdi ama kendimi tutamiyorum
Ins bu sefer olur cnmİlk aşılama olmadı 2.asilama ikiz oldu 3aylikken kalbi durdu bu tüp bebekte ilk
Hadi bakalim hayirlisi allahtan ins gzl haberler alirizGittim kan verdim sağlık ocağında ama yarın öğleden sonra cikacakmis :) bu arada bugün 7. Gunmus yanlış saymisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?