2016 haziran transferleri

Cnm hangi hstanede yaptırdın bnm doktorm da ck tatlı dill neşeli bir bayandı cok raht ettim doktpr acısından
Hrs hastanesinde Dr Tarık aksu hoca çok iyi biri moral motivasyonda çok iyi ama çalışan personelin davranışları beni geriyor ben kendimden hemşirelik yaptım daha 4 ay oldu evle
Amin canım sağol evet 5. Gün die umutluyum pzt 6. Gün olck kanda azda olsa ckrmı acaba
İnşallah çok güzel haberlerini alırız bol bol meyve ye moralini yüksek tut artık inşallah sen bir annesin umudunu kaybetme

Cnm kacıncı denemen bence üzülmenin düşünmenin fayfası yok teslim olup tevekkül Etmek daha rahtlatıcı rabbim bekletiosa bir sebebi var
İlk denemem benim eşim ömür ılık felçlisi olduğu için istesekde normal yoldan bebek sahibi olamazdık o yüzden o hastaneye boyun bukuyoruz

Evet cnm bol bol. Dnlenip sağlklı besleniorum inş az kaldı

Off bnm tam 1 haziran transferm ypldı 17 ymrta toplandı 5. Gğne 1 i çıkabildi tek embrio transferi yani inşallah tutunur
Sikinti yok kizlar stres uzuntu yok elimizden geleni yapip allaha siginmaktan ve doktorlarimiza guvenmekten baska yapacagimiz birsey yok malesef peki sizlere yeme icme konusunda uyarida bulunuldumu umarim bebisler tutunur biran once :)

Benimde 11de transferim yapildi arkadaslar 6.gun embiriyosuydu 5 taneden 2 tane saglam cikti ikitane transfer ettirdik dun dayanamayip kan testi yaptirdim negatif cikti aglamadim kendimi motive ettim genede erken yaptin ondan bu sekilde cikti die 21de test gunum var bakalim ins sonuc iyi cikar Allah kimsenin emeklerini ins bosa cikarmaz nasip eder...

Ben dun yaptirdim ama cikmadi bence yaptirma insanin moralini sifira indiriyor ben yaptim pisman oldum keske test gununu bekleseydim dedim yani kendi kendime

Ben samsun medicaldeyim. Dün rüyamda herkes yaptırdı bi ben yaptiramadim testi aklıma takıldı ondan :)

Gittim kan verdim sağlık ocağında ama yarın öğleden sonra cikacakmis :) bu arada bugün 7. Gunmus yanlış saymisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…