- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi sananesanane
-
Hmm anladım canım çok yumurta topladılar ya yumurtaliklarin dinlensin rahmin toparlansin diye öyle yapmışlardır düşünsene normalde ayda bir yumurta olur senin birsürü oldu doktoruna güven onlar en doğrusunu ve bizim için en sağlıklı olanini yapıyorlarCok saol canim yaa simdi soyle bisi var benimkileri dondurcaklar 9gunluk bi hap verdiler sonra adet olucaksin dediler henuz bir transfer tarihide verilmedi bana beklemekteyim bakalim hayirlisi :)
Eminim oyledir canim kucuk bi arastirma yaptim dondurulmus embrio trasnferinde tutma orani normale gore daha cokmus tabiki hersey allahin izniyle oluyo ama boyle bi avantajda var suan icin bakalim artik canim haktan hayirlisi:)Hmm anladım canım çok yumurta topladılar ya yumurtaliklarin dinlensin rahmin toparlansin diye öyle yapmışlardır düşünsene normalde ayda bir yumurta olur senin birsürü oldu doktoruna güven onlar en doğrusunu ve bizim için en sağlıklı olanini yapıyorlar
Hemsire aradi tekrardan 2ay surer dedi transfer islemiHmm anladım canım çok yumurta topladılar ya yumurtaliklarin dinlensin rahmin toparlansin diye öyle yapmışlardır düşünsene normalde ayda bir yumurta olur senin birsürü oldu doktoruna güven onlar en doğrusunu ve bizim için en sağlıklı olanini yapıyorlar
Bilmiyorum ki canım bu konuda bilgim yok ama kafan karistiysa git doktorla yüzyüze görüş böyle acabalarla uzme kendiniHemsire aradi tekrardan 2ay surer dedi transfer islemidondurunca boylemi oluyoki anlamadim
Evet canim yarin gidip embriologla gorusucem bakalim ne dicekBilmiyorum ki canım bu konuda bilgim yok ama kafan karistiysa git doktorla yüzyüze görüş böyle acabalarla uzme kendini
Merhaba benmde 21haziranda 5.gun embriyosu teansfer edildi yarin kan vericem ve belli olucak Aallah isteyen herkese bu duyguyu hayirlisi ile saglikla yasatsn cok gerginim heyecanliyim stresliyim kendmi zaptedemiyorum bu konudabulunuldumu
Ayyyy maasalllahhh coook sewindim msj in basindan beri sayfalari atliorum meraktan ne oldu diyee cok sukur darisi bana yaron belli olucak hayirlisi ile dualarinizi esirgemeyin..Karnında melek var :) değerim 168 çok sukur Rabbime. Darısı sizlere inşallah
Merhaba bende izmirdeim canm sen nereye gidiosunÇok iyi anlıyorum seni canım Ben izmirdeyim bu taraflara yakın olsaydın benim gittiğim yeri tavsiye edecektim bi süre mola ver toparlan moralini de hiç bozma Allaha sigin senin bebegin de gelecek sadece doğru zamanı bekliyo o kadar dualarimda sen de olacaksın bundan sonra...
Ege Tüp bebek merkezine gidiyorum canım senin de yarın belli olacakmış galiba Allah hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba bende izmirdeim canm sen nereye gidiosun
Insallahh haber vericemmmm hepimizin hamis haberlerini alalim hayrlisi ileeEge Tüp bebek merkezine gidiyorum canım senin de yarın belli olacakmış galiba Allah hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyoruz
Umarim guzel haberlerini aliriz canim allah herseyim hayirlisini versin senin icin dua edicemMerhaba benmde 21haziranda 5.gun embriyosu teansfer edildi yarin kan vericem ve belli olucak Aallah isteyen herkese bu duyguyu hayirlisi ile saglikla yasatsn cok gerginim heyecanliyim stresliyim kendmi zaptedemiyorum bu konuda
Canim naptin sonuc ne ciktiMerhaba benmde 21haziranda 5.gun embriyosu teansfer edildi yarin kan vericem ve belli olucak Aallah isteyen herkese bu duyguyu hayirlisi ile saglikla yasatsn cok gerginim heyecanliyim stresliyim kendmi zaptedemiyorum bu konuda
Col uzuldummm ben o testleri bilmiyorum daha ilk olucak benimki eylulde yapacaklarmis fikri olan arkadaslar yazsin litfen3.kez negatiff olduu yasim 25 oldugu icin 5.gun embriyosu konmasina ve embriyolarimin cok kaliteli olup endimetrium tabakamin super kalinlikta olmasina histeroskopi ve rahim filmleri hersey cok iyi cikmasina ragmen 3kez negatif olunca dr. Um genetik kromozom ve era mi hera mi ne oyle bi test istedi cok maaliyetli maaleseff.. smdi 4.deneme oncesi iyice bir arastirilacak sebep onagore yol cizicez.. bu testleri yaptiran var mi arkadaslarr
Canım çok üzüldüm yaşamayan bilemez çok iyi anlıyorum seni ama senin eennn büyük avantajın yaşın hiç bozma moralini çok gencsin bir an önce kendini toparla biraz ara ver mesela tatile cik uzaklas bulunduğun yerden moralin düzelsin öyle perişan halde üst üste denemeler yapma hangi merkeze gidiyosun ve 3 ünde de aynı yere mi gittin3.kez negatiff olduu yasim 25 oldugu icin 5.gun embriyosu konmasina ve embriyolarimin cok kaliteli olup endimetrium tabakamin super kalinlikta olmasina histeroskopi ve rahim filmleri hersey cok iyi cikmasina ragmen 3kez negatif olunca dr. Um genetik kromozom ve era mi hera mi ne oyle bi test istedi cok maaliyetli maaleseff.. smdi 4.deneme oncesi iyice bir arastirilacak sebep onagore yol cizicez.. bu testleri yaptiran var mi arkadaslarr
Tesekkr ederm Rabbim izin versin en tutar insallahh canmm.. hayirlisiiCol uzuldummm ben o testleri bilmiyorum daha ilk olucak benimki eylulde yapacaklarmis fikri olan arkadaslar yazsin litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?