2016 haziran transferleri

Amin canım Allah sana ve bütün isteyenlere nasip etsin öncelikle tedavi sürecinde başladım dikkatli beslenmeye günde bi kaç tane incir ve hurma yedim hergün 1 tane haşlanmış yumurta bi avuç fındık badem ve ceviz yedim bol protein aldım et yedim yanında salata yani sağlıklı olduğunu düşündüğüm herşeyi abartmadan azar azar yedim bende pcos var o yüzden sekerden uzak durdum abur cubur ve kola gibi şeyleri yemedim gittiğim merkezde tedavi sürecinde anne adaylarina destek olan bi psikolog var tüm bunları yapmamı o söyledi beyaz ekmekten uzak dur tam buğday ekmeği ye dedi transfer sonrası bi buçuk saat yattım hastanede sonra dışarda yemek yedik eşimle ve eve geldik kesinlikle sürekli yatmadim ufak tefek işlerimi ani hareketlerden kaçınarak yaptım doktor bol bol su iç dedi sana da söyler zaten su içtim ilaclarimi dikkatli kullandım dışarı çıktım alışveriş yaptım gezdim ablam yardımcı olmak için geldi bi hafta kaldı yanımda onunla çok keyifli vakit geçirdik uzun zamandır gormuyodum çünkü çok büyük moral oldu bana moral çok önemli karnimi sevdim konuştum bebegimle ve Allaha sigindim hayırlısıyla olsun diye dua ettim test günü yaklaştıkça olumsuza da hazırladım kendimi Allah sağlık versin yine deneriz dedim tatil yaparız denize gireriz bomba gibi hazirlanirim 2. Denemeye dedim ama Allahin izniyle tuttu ve bugün keseyi ve yolu sacı gördük

Herseyin hayirlisi ptesi yumurta toplamam olucak azicik stresim zor geciyormu sonrasinda agri sizi oluyormu giderken neler goturmek gerek nelere ihtiyac oluyo acaba

Herseyin hayirlisi ptesi yumurta toplamam olucak azicik stresim zor geciyormu sonrasinda agri sizi oluyormu giderken neler goturmek gerek nelere ihtiyac oluyo acaba
Hiçbirşey goturmene gerek yok zaten narkoz veriyorlar 15 dakikalık bi operasyon uyandığımda hiç aci hissetmedim sonrasında cook hafif batma gibi şeyler oldu kasiklarimda hastaneye giderken meryem suresini dinledim bildiğim bütün sureleri okudum unutma stres yumurtalarını da etkiliyo ve şöyle düşün o yumurtalardan biri sonrasında bebiş olarak dönecek sana ve işlem sonrası kurt gibi açtım eşimle dışarda mis gibi kahvaltı yaptık benim gittiğim merkez çok iyiydi onlara inandım ve guvendim yumurtaların arık emin ellerde diye düşün Allah hakkında hayırlısını nasip etsin tedavi sürecinde sloganimiz şu olmalı pes etme ve gülümse

bu arada ne zaman istersen kafana takilanlari sorabilirsin memnuniyetle cevaplarim bi de süreçle ilgili arada haber verirsen sevinirim canim

Ayyy gercekten mesajin yuzumu guldurdu cok saol canim destegin icin bana gecelik ve terlik getir dediler ondan sordum kanama falan oluyormu yedek ped goturmeye gerek varmidir acaba die dusundum hastane yemek vercez falan dedi ama eminim bizde disarda yeriz hastane yemegini sevmem cunku:) bakalim artik hayirlisi umarim saglikli evlatlara kavusuruz saglikli olsunda herseye raziyiz :)

bu arada ne zaman istersen kafana takilanlari sorabilirsin memnuniyetle cevaplarim bi de süreçle ilgili arada haber verirsen sevinirim canim
Surec suan sukur ilaclar iyi gitti yarin anestezi doktorumla gorusmem var benim bi astim gecmisim oldugu icin baya ilgileniyorlar yarin aksam catlatma ignesin yapicam pteside yumurta toplama yanliz bende asiri karin sisligi oldu tas gibi ve afedersin wc ye cikamiyorum yemedigim sey kalmadi boyle heyecanli telasli ugraslar icindeyiz :)

Hmm burda terligi onlar verdi bu otel terlikleri var ya onlardan:) pijama falan da istemediler ama senden istedilerse götür tabi ped alabilirsin yanına bende yumurta toplama işleminden sonra da transferden sonra da bi damla kanama olmadi yine de herkeste aynı olmaz benim de siskinligim vardı normal zaten o kadar çok hormon yukleniyo ki vucudumuza transferden bi kaç gün sonra azaldı şiskınlığım şimdi de kabızlık var hamilelikte normalmis doktoruma söyledim surup verdi zorda kalınca onu kullanıyorum bi de semizotu ve bamyanın yemeğini yap ye sabahları 3-4 kayısı ye üstüne ılık su iç bunlar bende işe yariyo Allah yaşadığın bu zorlukların karşılığını verir inşallah normal yoldan hamile kalanlar anlamaz bizi sanırım biz onlardan daha çok anneyiz

Cnm tebrik ederm inş darısı bizlere olır sende sorun neydi bnmde donduruldu yumurtalarm kısmetse adetten sonra transferm olack beklemdğim bende pko var tutar mı tutmaz mı bilemiorm ama çok korkuorm

Cnm yumurta toplandktn sonra ben 2 hafta kendime gelemdm oshh oldm pkolu olunca malum normal bu tüzden de transfrm ertelendi ama herks aynı şeyleri yaşamamş inş sende yaşamzsn yanına mutlaka ped al biraz da olsa kanaman oluor onun dışında ben hariç herks yarm saat dinlenip evine gitti ben kaldm akşama kadr sonra kendime geldm eve gittim sonra 4 5 kez acillik oldm ve 2 haftam kabus gibi geçti kabızlık vardı ağrım çoktu böyle işte geçior tabi ama o an çok korktm Rabbim nasip eder bebişimz olursa unutacz bu acıları

Bendede pko varrr
ed

Cnm tebrik ederm inş darısı bizlere olır sende sorun neydi bnmde donduruldu yumurtalarm kısmetse adetten sonra transferm olack beklemdğim bende pko var tutar mı tutmaz mı bilemiorm ama çok korkuorm
Ben de pko luyum o yüzden normal yolla olmadı ama çok şükür tedaviyle de olsa hamile kalabildim kafanda hic büyütme çok büyük bi problem değil pko lu olup doğal yoldan hamile kalanlar bile var ince eleyip sık dokuyan ince ayrıntıları onemseyen yani özetle herşeyi kafasına takanlarda daha çok goruluyomus pko:) Çok takmamaya çalış olumlu düşün

Ayyy sorma incik cincik etmeden duramam ben:) neyse artik bugun catlatma ignesini 9.30da vurulucam yarinda kan vericem ve ptesi yumurta yoplama islemim var hayirlisi artik bakalim :)

Haklısın ablamda pkolu 2 çoçuğu var biri 5 diğeri 1 yaşında ben çok taktm kafama psikolojimi aşt üat ettm çok ağladm çok yıprattm kendimi sonra dedm ki kendine gel toparlan herşyn sonu dğl işte 2 yıldr tedavi görüordm sonuç alamdk sonra 25 mayısta tüp bebek yaptrmk için tedaviye başladk şimdi daha iyiym inş tutack isteyen herks gibi benim de bir gün bebişim olack Rabbim hayrlısını versn herşyden önce cnm inş darısı biz isteyenlere olur

Amin canim yarin yumrutalari vermeye gidicem azicik korkuyorum

Bana 2 tane mebryo transfer edilmisti ve ben 7.gun adet oldumbundan sonra ne yapabilirim

Adet olduğuna emin misin canım yine de doktora gitseydin 7. gün adet olması tuhaf geldi bana
Eminim canim adetim evam ediyo daha nedense icime sinmeyen biseyler var ve cok yogun oldum bu sefer belki yaniliyrmdur ama ne biliym sanki bos bi transfer yapildi gibi hatta 26inda gormem gereken adeti 21 inde gordum her zamanki gibi erken gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…