2016 haziran transferleri

Evet canim simdi uzaniyorum iyi hissediyorum az biraz agrim var ama iyi hissediyorum 16tane yumurta toplandi yeterlidir sanirim:) bakalim artikin hayirlisi herseyi
Benden de o kadar toplanmisti gecmis olsun canm biraz agrilarin olabilir Rabbim insaallah yuzunu guldurur canim..

Evet canim simdi uzaniyorum iyi hissediyorum az biraz agrim var ama iyi hissediyorum 16tane yumurta toplandi yeterlidir sanirim:) bakalim artikin hayirlisi herseyi
Benim 8 taneydi seninki 2 katı masallah yarın birgün haber verirler su kadarı dollendi falan diye hadi geçmiş olsun bu aşamadan sonrası gayet keyifli geciyo ve tabi heyecanli geçmiş olsun canim

Eminim canim adetim evam ediyo daha nedense icime sinmeyen biseyler var ve cok yogun oldum bu sefer belki yaniliyrmdur ama ne biliym sanki bos bi transfer yapildi gibi hatta 26inda gormem gereken adeti 21 inde gordum her zamanki gibi erken gordum
O zaman tedavi oldugun merkezi değiştir canım nerde yasiyosun

Kastamonudayim ankarada tedavi oldum suanda izinler iptal oldgu icin gidemyrm bide cok arastrmstm ozelde yaptrdm ne yapcam bilmym inan cok bunaldim
Çok iyi anlıyorum seni canım Ben izmirdeyim bu taraflara yakın olsaydın benim gittiğim yeri tavsiye edecektim bi süre mola ver toparlan moralini de hiç bozma Allaha sigin senin bebegin de gelecek sadece doğru zamanı bekliyo o kadar dualarimda sen de olacaksın bundan sonra...

Allah razi olsun canim insaallah ben cok yikildim bunda ama elden bisey gelmiyor

selam canım İzmir'de hangi doktora gittin acaba öğrenebilir miyim

selam canım İzmir'de hangi doktora gittin acaba öğrenebilir miyim
Merhaba izmirde özel ege tüp bebek merkezine gittim hiç hastaneye gidiyomus gibi hissetmedim gerilmedim moralim çok iyiydi tedavi süresince danismadaki kızlardan hemşirelere hasta bakicisina kadar hepsi güler yüzlü doktorlarim özlem hanım ve rafael hoca işinin ehli Allah onlardan razı olsun hep güven verdiler bana kesinlikle ticaret yapmiyolar alavere dalavere yok şiddetle tavsiye ederim su an karnimdaki minigimi önce Allaha sonra onlara borçluyum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . kaç para harcadınız acaba benim ilk denemem negatif oldu aynı yeremi gitsem yoksa değiştirsemmi bilemedim o yüzden biraz daha araştırmaya başladım

Herşey dahil yani tüm masraflarla 6000 gibi bi rakam ödedik sperm tahlili ilk muayene transfer ve ilaçlar hepsi dahil

Maşallah canım çok güzel bu minnaklardan bi kısmı dondurulur bile yedekte dururlar. İnşallah yedeklere gerek kalmaz ama dondurulmuşun olması bile rahatlatır insanı süper süper süper
Evet canim hayirlisi artik transfer gunu icin aricaklar ne kadar sure sonra transfer oluyo acaba

Evet canim hayirlisi artik transfer gunu icin aricaklar ne kadar sure sonra transfer oluyo acaba
En erken persembe çagirabilirler o zaman 3.gün embriyosu olur ama embriyo sayın fazla olduğu için 5. Günü beklerler bence yani cumartesi çağırırlar 5. Gün embriyolarinin tutma ihtimalinin daha yüksek olduğu soyleniyo benim embriyo sayim az olduğu için 3. Gün transfer edildi dün gibi hatırlıyorum hastaneden aradılar transfer için çağırdılar kalbim yerinden çıkacaktı ve ennn güzeli o minik inci tanesinin transfer edilişini rahmine yerlestirilisini izliyosun ve eline fotoğrafını verip artık anne adayisin diyorlar tarif edilemez bu duygu

Nasillll yani yerlestirdikten sonra ultrasyon resmimi veriyolar bunu bilmiyodum:)))) persembe aricaz demisler esime ben konusmadim cunku peki transfere giderken nelere dikkat etmeliyim ve sonrasinda gerci bi ara yazmistin ama heyecanlandim birden :)

Nasillll yani yerlestirdikten sonra ultrasyon resmimi veriyolar bunu bilmiyodum:)))) persembe aricaz demisler esime ben konusmadim cunku peki transfere giderken nelere dikkat etmeliyim ve sonrasinda gerci bi ara yazmistin ama heyecanlandim birden :)
:) Ewt canım bendeki ultrason resmi albümde şimdi her gittigimde bi tane daha veriyorlar yapman gerekenlere gelince sigara alkol ve stresten uzak dur transferde anestezi olmayacağı için yanına pek bişey almana gerek yok (birkaç ped al yine de) kahvaltıni yap git gidince sana su verecekler zaten iyice sikisman lazım ben 3 litre icmistim sonra transfer için hazirlayacaklar ve 10 dakika sonra embriyo icerdeeeee işte bu kadar sonra seni odana alıp dinlenmeni isteyecekler ve hemşire receteni hazırlayacak bi de transfer sonrasi dikkat edilmesi gerekenler başlıklı bi kağıt verecek orda herşey yazılı ha olur da aklına bişey takilirsa arayıp soracaksin ben de heyecan yaptım şimdi sana anlatırken yeniden yaşadım o günleri:))) hadi hayırlısı canım

Col

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…