Canim hangi hastanede tedavi goruysnAmin Amin Amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin gönlümüzdekini hayırlı kılsın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Ben merional 225 doz kullanıyorum yarın kontrol var inşallah büyüyordur yumurtalar benim 3. Deneme ama sanki yeni başlıyormuş gibi heyecan var rabbim Hakkı'mızda hayırlı kılsın Amin
Doktorumun özel muayenehanesinde kontroller yapılıyo ama işlemler Ankara Hrs hastanesinde oluyor kan verme yumurta toplama transfer Hrs de .. Doktorum Muammer DoğanCanim hangi hastanede tedavi goruysn
Sendemi doğum kontrol ilacı içiyosun canım bende aynen biran önce olsam diye bekliuorum ama daha benim çok varAdet olmayi bu kdr heyecanla istekle beklememiştim hic yaa son 6 hapim kaldi bitsede adetin 3.gününe gelsem artik
Öylemi yenimi basladin sen cnm ben biraz evvek ictim veee 5 kaldi ay şafak sayar gibi valla hakkimizda hayirlisi olsunSendemi doğum kontrol ilacı içiyosun canım bende aynen biran önce olsam diye bekliuorum ama daha benim çok var
Benim daha 14 tane var 7 tane içtimÖylemi yenimi basladin sen cnm ben biraz evvek ictim veee 5 kaldi ay şafak sayar gibi valla hakkimizda hayirlisi olsun
Bnm 4.5cmlik kistim vardi adetin 3.gunu muayenede cikmiati 10 tane filan dgum kontrol hapi ictikten sonra tüp bebek merkezine gittim ordaki muayende kist erimisti cok şükürBenim daha 14 tane var 7 tane içtimben bu ay bi de soğan suyu içmeye başladım 30 mm lik kistim var onu atsın hemde içim temizlensin diye
Ben kutu bitene kadar içecem canım, ayrıca iyi iltihap atıyo faydası var yani soğan suyununBnm 4.5cmlik kistim vardi adetin 3.gunu muayenede cikmiati 10 tane filan dgum kontrol hapi ictikten sonra tüp bebek merkezine gittim ordaki muayende kist erimisti cok şükür
Yok bakilmadi canim sogan suyunu yapmistim bikete ama midemi cok bulandirdi ya bikac sefer cikardimBen kutu bitene kadar içecem canım, ayrıca iyi iltihap atıyo faydası var yani soğan suyununkistin olduğunda e2 değerine de bakilmişmiydi canım benim e2 değerim yüksek çıktı hemşire kist ten yüksek çıkmıştır dedi ama bilmiyorum
Aynen canım ama ictikce alısıyo insanYok bakilmadi canim sogan suyunu yapmistim bikete ama midemi cok bulandirdi ya bikac sefer cikardim
aminnn inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun :)slm kızlar bende bu ay sonu adetimle basliyorum ins. her kesin yolu açık olsun. allahım sağ saglim tedavimizi bitirmeyi muradimiza ermeyi nasıl etsin
Hayirlisi olsun cnm hadi bakalimslm kızlar bende bu ay sonu adetimle basliyorum ins. her kesin yolu açık olsun. allahım sağ saglim tedavimizi bitirmeyi muradimiza ermeyi nasıl etsin
Hic o.kdr bilgim yok bnm cnm ya ins transferin iyi gecer bebisinde tutunur sımsıkı sanakızlar benim bir tane donduruldu haziran sonu temmuz başı gibi transfer olacak. bu birinci derece ikinci derece ne olaki? benimki ikinci dereceymiş. inşallah tutunur bebeğim.
inşallah canım.Hic o.kdr bilgim yok bnm cnm ya ins transferin iyi gecer bebisinde tutunur sımsıkı sana
Amin inşallahkızlar merhaba. 2,5 senelik evliyim. 2 asılama yaptırdık ve sonuç olumsuz. doktorum bu ay doğum kontrol hapı verdi yarın sonuncuyu içicem sonrasında da tup bebek tedavisine başlayacağız. bu süreçte hep okudum yazılanları ama yazmak bugüne kısmetmiş. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah.
Aminnn canım inşallah hepimiz pozitifı görürüzkızlar merhaba. 2,5 senelik evliyim. 2 asılama yaptırdık ve sonuç olumsuz. doktorum bu ay doğum kontrol hapı verdi yarın sonuncuyu içicem sonrasında da tup bebek tedavisine başlayacağız. bu süreçte hep okudum yazılanları ama yazmak bugüne kısmetmiş. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?