2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kıxlar perşembe günü opu yapıldı. Opu sonrası hafif ağrım vardı ama eve gelince 4 kere kustum (yaprak sarma,zerdeçallı karabiberli yoğurt vs. gibi yoğun şeyler yedim yani hata biraz bende) Şuanda üzerimde bir halsizlik Halbuki opudan sonra kendimi iyi hissediyordum 5-6 saat sonra kusmaya başladım. Pazartesi günü kontrole çağırdılar. Eğer herşey iyi durumdaysa transfer yapacaklar..

Bu süreçten sonrası nasıl işliyor progestan iğneye başlayacağım pazar günü ne kadar yapılacak o iğne.

Selam Can'ım hayırlısı olur inş senin için hayırlı haberlerini de alırız ben günde 1 progestan oluyorum sanırım 10 hafta kadar devam edecek aynı şekilde hergün crinone jel kullanıyorum bebe aspirini ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Transfer sonrası da dinlen keyfine bak ben evde olmanın tadını çıkarttım açıkçası. Rabbim ol der inşallah olur Can'ım benim.

İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür

kızlar benim bugün transferimin 7. günü test yapmayı düşünüyorum yarın evde. ama korkuyorum iki tane 3. gün embriyosu. belirti bulamadım ben sanki kendimde ama koku alıyorum çok fazla herşey çok kötü kokuyor gibi. normaldede iyi kpku alırım ayırt edemedim beklemek zor.

İnşallah düzenli olarak katlanır değerlerin Can'ım.okuyunca bana da umut oldun inan ki

Kızlar bugün transferin 2.günü belirti aramak istemiyorum çünkü diğer denemelerde şöyle böyle derken hep olumsuz oldu.ama sabahtan beri bel ve kasık ağrım devam ediyor sizinde var mı bu şekilde şikayetleriniz?

İnşallah Can'ım ya Çarşamba transfer oldum.daha ikinci günüm Zaman hiç geçmiyor

Evet canım Zaman hiç hiç geçmiyor bende geçen hafta çarşamba oldum transferimi. İnşallah Hayırlı haberlerini alırız bu mübarek günlerde. Rabbim evlat hasreti çeken herkese tez zamanda anne olmayı nasip eder inşallah.

Bende geçen perşembe oldum 2 dondurulmuş 1 dondurulmamış 8. Günümdeyim test yaptınmı evde hiç?? Ben Korkuyorum yapmaya negatif görürüm diye

Bende geçen perşembe oldum 2 dondurulmuş 1 dondurulmamış 8. Günümdeyim test yaptınmı evde hiç?? Ben Korkuyorum yapmaya negatif görürüm diye
Oouu ben konuyu kaçırmişim sen pozıtifi görmüşsün hayırlı olsun ne güzel bir haber bizler içinmoral oluyor

Merhaba hepimize hayirli olsun. Bende basladim ignemin ucuncu gunundeyim. Ikinci denemem olacak. Birinci denemede döllenme olmamisti. Bakalim bu sefer ne olacak

Oouu ben konuyu kaçırmişim sen pozıtifi görmüşsün hayırlı olsun ne güzel bir haber bizler içinmoral oluyor
Saol canım teşekkür ederim darısı başına. Evde test hiç yapmadım direk kanda öğrendim erken yaptım ama şükür pozitifi gördük inş katlanarak devam eder. Seninde çoğu gitmiş azı kalmış sevinçli haberlerini bekliyoruz.

Bende haziran sonunda başlayacağım. İnşallah süreç nasıl oluyor bana anlatabilir misiniz gonal f ile başlarız dedi dr bana iğne kaç gün oluyor kaç günde bir takibe gidiyoruz opu ne zaman oluyor opu dam sonra ne zaman transfer oluyor

İnşAllah canım . Neden erken yapmaya gerek duydun kan testini belirtilerinmi vardı ??

Mrb cnm bende yeni başladım 3.gün. ignedeyim gonal f ile başladık çarşamba akşam. Gonal f e başladım 262.5 dozda..yarın cetrotide diye bir ilaç var şaban onu vurulacagim akşam da gonal f pazartesi e2 kontrolü ve ultrason kontrolü var ona göre doları tekrardan ayarlayarak yumurtaların gelişimine göre..yumurtalar gerekli olgunluktaysa iğne vuruluyor ondan 1 yada 2 gün sonra opu oluyor opudan sonra 3 yada 5. Gün transfer oluyor...inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…