Selam Can'ım hayırlısı olur inş senin için hayırlı haberlerini de alırız ben günde 1 progestan oluyorum sanırım 10 hafta kadar devam edecek aynı şekilde hergün crinone jel kullanıyorum bebe aspirini ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Transfer sonrası da dinlen keyfine bak ben evde olmanın tadını çıkarttım açıkçası. Rabbim ol der inşallah olur Can'ım benim.Kıxlar perşembe günü opu yapıldı. Opu sonrası hafif ağrım vardı ama eve gelince 4 kere kustum (yaprak sarma,zerdeçallı karabiberli yoğurt vs. gibi yoğun şeyler yedim yani hata biraz bende) Şuanda üzerimde bir halsizlik Halbuki opudan sonra kendimi iyi hissediyordum 5-6 saat sonra kusmaya başladım. Pazartesi günü kontrole çağırdılar. Eğer herşey iyi durumdaysa transfer yapacaklar..
Bu süreçten sonrası nasıl işliyor progestan iğneye başlayacağım pazar günü ne kadar yapılacak o iğne.
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürürcanım arkadaşım hayırlısı olur inşallah..bende şuan transfer gününü bekliyorum. ilaçlara başladık başlıyoruz derken hemencecik geliverdi bu aşama..Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin.
Benim surekli e2 takibi yapildı ayın 28inde e2 690progestron 0.2 idi 31 inde de yumurta toplama yapıldıopu ooncesi progesteron hormon degerleriniz nedir ??
anladim benim dun 1.26 cikti ama doktor iptal fln demedi burdaki arkdaslara iptal olmustaBenim surekli e2 takibi yapildı ayın 28inde e2 690progestron 0.2 idi 31 inde de yumurta toplama yapıldı
dr bilgi verdi bana progestron ile ilgili açıkçası bilgim yok kaç olması gerekir diyeanladim benim dun 1.26 cikti ama doktor iptal fln demedi burdaki arkdaslara iptal olmusta
İnşallah düzenli olarak katlanır değerlerin Can'ım.okuyunca bana da umut oldun inan kiMerhaba arkadaşlar hatırlayan bilir 1 haziranda dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün transferimin 9. Günü ve ben dayanamayıp test yaptırdım bhcg 86.90 çıktı test günüme 6 gün var şuan hemen doktorumu aradım 2 gün sonra tekrarla testi dedi. Çok korkuyorum ama ilk denememde değerim düşmüştü inş bu sefer katlanarak devam eder. Belirti yoktu bende hiç sadece transferimden snra sağ kasığım sürekli kelebeğin kanat çırpması gibi pırr pır attı başka da hiç birşey yoktu ne leke ne akıntı ne ağrı oldu. Dualarım sizinle 2 gün sonra değerimi tekrar paylaşacağım. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Allahım gönlünüze göre versin.
Saol Canım benim inş sende pozitifi görürsün transferin oldu sanırım kaçıncı günündesin ?İnşallah düzenli olarak katlanır değerlerin Can'ım.okuyunca bana da umut oldun inan ki
İnşallah Can'ım ya Çarşamba transfer oldum.daha ikinci günüm Zaman hiç geçmiyorSaol Canım benim inş sende pozitifi görürsün transferin oldu sanırım kaçıncı günündesin ?
İnşallah Can'ım ya Çarşamba transfer oldum.daha ikinci günüm Zaman hiç geçmiyor
Bende geçen perşembe oldum 2 dondurulmuş 1 dondurulmamış 8. Günümdeyim test yaptınmı evde hiç?? Ben Korkuyorum yapmaya negatif görürüm diyeEvet canım Zaman hiç hiç geçmiyor bende geçen hafta çarşamba oldum transferimi. İnşallah Hayırlı haberlerini alırız bu mübarek günlerde. Rabbim evlat hasreti çeken herkese tez zamanda anne olmayı nasip eder inşallah.
Oouu ben konuyu kaçırmişim sen pozıtifi görmüşsün hayırlı olsun ne güzel bir haber bizler içinBende geçen perşembe oldum 2 dondurulmuş 1 dondurulmamış 8. Günümdeyim test yaptınmı evde hiç?? Ben Korkuyorum yapmaya negatif görürüm diye
Saol canım teşekkür ederim darısı başına. Evde test hiç yapmadım direk kanda öğrendim erken yaptım ama şükür pozitifi gördük inş katlanarak devam eder. Seninde çoğu gitmiş azı kalmış sevinçli haberlerini bekliyoruz.Oouu ben konuyu kaçırmişim sen pozıtifi görmüşsün hayırlı olsun ne güzel bir haber bizler içinmoral oluyor
İnşAllah canım . Neden erken yapmaya gerek duydun kan testini belirtilerinmi vardı ??Saol canım teşekkür ederim darısı başına. Evde test hiç yapmadım direk kanda öğrendim erken yaptım ama şükür pozitifi gördük inş katlanarak devam eder. Seninde çoğu gitmiş azı kalmış sevinçli haberlerini bekliyoruz.
Mrb cnm bende yeni başladım 3.gün. ignedeyim gonal f ile başladık çarşamba akşam. Gonal f e başladım 262.5 dozda..yarın cetrotide diye bir ilaç var şaban onu vurulacagim akşam da gonal f pazartesi e2 kontrolü ve ultrason kontrolü var ona göre doları tekrardan ayarlayarak yumurtaların gelişimine göre..yumurtalar gerekli olgunluktaysa iğne vuruluyor ondan 1 yada 2 gün sonra opu oluyor opudan sonra 3 yada 5. Gün transfer oluyor...inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olurBende haziran sonunda başlayacağım. İnşallah süreç nasıl oluyor bana anlatabilir misiniz gonal f ile başlarız dedi dr bana iğne kaç gün oluyor kaç günde bir takibe gidiyoruz opu ne zaman oluyor opu dam sonra ne zaman transfer oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?