2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

TE="cadiprensesss, post: 46882364, member: 568416"]İnşallah canım belki ikiz bile olabilir pazartesi tekrarla testi inşallah yükselir[/QUOTE]
İnşaallah canim evet pazartesi gideceğim dua edin bende buradaki herkes için edeceğim

TE="cadiprensesss, post: 46882364, member: 568416"]İnşallah canım belki ikiz bile olabilir pazartesi tekrarla testi inşallah yükselir
İnşaallah canim evet pazartesi gideceğim dua edin bende buradaki herkes için edeceğim[/QUOTE]
Dualarımız seninle canım inşallah pazartesi guzel haberlerini alırız

UOTE="Luna28, post: 46882744, member: 721439"]InsAllah devam eder katlanarak cok sevindim..[/QUOTE]
Inşallah cok teşekkür ederim

kızlar perşembe sabah günü opu oldum.
perşembe akşam üzeri halsiz ve kusarak geçti
dün ve bugünde karnım acayip şiş, büyük tuvaletimi zor yapıyorum üzerimde halsizlik hantallık, halbuki opudan sonra iyiydim ..bu süreç normal mi? antibiyotik felanda içiyorum 4 hapım var günde..

sizde durumlar nasıl canlar?

ohs olmayasin cnm ?

Ooy oyyy kizlar yaaa pazartesi randevum var ama kirmizilari göremedim bugün.. Cok heyecanliyim yaaa 3 yil oncesinde neler yapmistim neler yasamstm her ani Her dk aklimda.. Insallah bundan da guzel sonuclar alirimmm... Uzun protokol uygulamisti yine uzun mi uygular acaba? Hamis olan arkadaslar kisa miydi uzun muydu protokolleriniz??? Birde transferi yaklasanlar .. Transferden sonra ananas yiyin hergun.. Ben yemistim oglumdayken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…