Ay walla bende bilmiyorum iğne olacaktım dedim gel bi test yapalım bi anda oldu yani. Hiç belirtim yok benim öyle kasık Ağrısı falan hiç olmadı.İnşAllah canım . Neden erken yapmaya gerek duydun kan testini belirtilerinmi vardı ??
Ay walla bende bilmiyorum iğne olacaktım dedim gel bi test yapalım bi anda oldu yani. Hiç belirtim yok benim öyle kasık Ağrısı falan hiç olmadı.[/QUOTEbendede yok hiç belirti , sadece bazen karnimda ve belimde adet olacakmis gibi agrilar var oda normal diger 2 denememde 8. Ve 9. Gunler leke gelmisti sonrasida adet olmustum zaten simdi 9. Gunumdeyim henuz bir sey yok. Senin kacinci denemen??
Masallah cok guzel hepsinin icleri dolu dolu olsun insAllah!kizlar 8 tane yumoş toplanmiş bakalim yarin haber vericekler durumlariyla ilgili
inş biraz moralim bozuldu digerinde 15 toplanmişti bunda 8Masallah cok guzel hepsinin icleri dolu dolu olsun insAllah!
Uzulme benden en fazla 5 tane bulailiyrlar onuda 4 dollendi 2 si 1. Sinif sadece. Onemli olan hepsinin ici dolu olsun dollensin insAllah!!inş biraz moralim bozuldu digerinde 15 toplanmişti bunda 8
aynen cnm hayirlisi hakkimizda artikUzulme benden en fazla 5 tane bulailiyrlar onuda 4 dollendi 2 si 1. Sinif sadece. Onemli olan hepsinin ici dolu olsun dollensin insAllah!!
Önemli olan kalitesi canım inşallah hepsi kaliteli çıkar, ultrasonda kaç tane görünüyordu benim dün 7 tane falan göründü iğnenin 5. Günüydükizlar 8 tane yumoş toplanmiş bakalim yarin haber vericekler durumlariyla ilgili
Ayyy inşallah kan degerin yukselir canım 5. Gün embriyosumuydukızlar bugün trasferimin 8. günü kant testim 48 çıktı umarım devam eder şuan çok mutluyum
Hayır canım 3.gun embriyosu 2 tane konulmustu. Inşallah yükselir ilk denemem kimyasal olmustu.Ayyy inşallah kan degerin yukselir canım 5. Gün embriyosumuydu
İnşallah canım belki ikiz bile olabilir pazartesi tekrarla testi inşallah yükselirHayır canım 3.gun embriyosu 2 tane konulmustu. Inşallah yükselir ilk denemem kimyasal olmustu.
İnşaallah canim evet pazartesi gideceğim dua edin bende buradaki herkes için edeceğim[/QUOTE]TE="cadiprensesss, post: 46882364, member: 568416"]İnşallah canım belki ikiz bile olabilir pazartesi tekrarla testi inşallah yükselir
kızlar bugün trasferimin 8. günü kant testim 48 çıktı umarım devam eder şuan çok mutluyum
ohs olmayasin cnm ?kızlar perşembe sabah günü opu oldum.
perşembe akşam üzeri halsiz ve kusarak geçti
dün ve bugünde karnım acayip şiş, büyük tuvaletimi zor yapıyorum üzerimde halsizlik hantallık, halbuki opudan sonra iyiydim ..bu süreç normal mi? antibiyotik felanda içiyorum 4 hapım var günde..
sizde durumlar nasıl canlar?
Hayırlı olsun Canım çok sevindim inş katlanarak devam eder bende yarın 2. Testi yapıcam inş değerim 2 ye katlanır.kızlar bugün trasferimin 8. günü kant testim 48 çıktı umarım devam eder şuan çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?