Sağol canım :) evet hepsi tutarsa zor ama tutmazsa diye hepsinin olması mantıklı değil mi? Zaten sanırım 3 tane transfer oluyormuş en fazla. Hayırlısı bakalım.Hayirli olsun canimm yasina kacinci tup bebek olduga gore koyuyolar die biliyom.ama 4 cok fazla degilmi ya hepsi tutarsa bana biraz riskli geldi.yine insallah hayirlisi olur
Hayırlı olacak inşAllah Can'ım biliyorum test gününü sayıyorum seninle birlikteAnladim canimm aman bosver gitme nevarsa yasicaz zaten.icini ferah tut.bende yarin teste gidicem bakalim sonuc ne olcak.bugun cok heycanlandim ilk testimde hic heycan yapmamistim pozitif gordum ama ne esim ne ben tepkisizdik.onemli olan yarin ve pazartesi.
Tesekkur ederim cok sagol destegin icin mutlaka olumlu olumsuz haber vercem.Hayırlı olacak inşAllah Can'ım biliyorum test gününü sayıyorum seninle birliktedua edelim bol bol bu gün cuma . Yarın büyük gün heyecanlanman çok normal değerlerin artmiş olacak bende seninle haber bekliyor olucam yaz olurmu hemen
Oh masallah canimm cok guzel biraz yuksek degerlerin tekmi ciftmiçarşamba günü Beta HCG 212 idi bugün Beta HCG 433 çıktı
Canim ben ilk ignemi kanamam yokken oldum aksamada kanamam basladi zaten.ilac veriyolar bittikten 4 gun sonra tedaviye basliyosunMerhaba bişey sormak istiyorum. Tüp bebek de adetin kaçıncı günü ilaçara başlamak gerekiyor. Ben bugün adet oldum pazartesi gidersem 4. Gün olacak geç mi olur
Ayy pardon daha dogrusu benim doktorum ole yapti herkeste farkli tedaviler uygulanabiliyoCanim ben ilk ignemi kanamam yokken oldum aksamada kanamam basladi zaten.ilac veriyolar bittikten 4 gun sonra tedaviye basliyosun
2 embriyo yerleştirildi idiOh masallah canimm cok guzel biraz yuksek degerlerin tekmi ciftmi
Masallahhh gelsin bebisler.bi kiz bi erkek2 embriyo yerleştirildi idi
Çıkar merak etme içini ferah tut .....Canlarım 6 tane yumoşum toplandı banada dua edermisiniz inşallah içinden kaliteli yumurtam çıkar
İnşallah canım ya ilk tüp bebek denemem olduğu için heyecan ve korku var biraz yarın sabah arayıp haber verceklermiş bi yarın olsaydıÇıkar merak etme içini ferah tut .....
Mümkün olduğu kadar sıkma kendini burada yazan arkadaşların çoğu bir kaç gün evde yatın kalkmayın ayakları tavana dikin falan diyorlar ama inan yatmanın faydası yok tersine insan yaptıkça kuruyor kafasında stress e giriyor.mumkun olduğunca ağır kaldırma, günlük hayatına biraz daha yavaş tempoyla devam et ben böyle yapıyorum. Bu kadar emekten sonr sonra tutacaksın zaten tutar gerisi kısmet.....Insallah canim. Sag bel kismina arada bir agri giriyor. Ama belirtimidir bilmiyorumavmye fln gidiyorum kucuk ev islerini yapiyorum. Evde durmak smdiden bunaltti beni
Umarim pazartesi bebislerini alır ve olumlu sonuçlanır. Ancak 4 tane tranfer yapacaklarını zannetmem zaten hiçte sağlıklı değil en sağlıklıdır iki çoğul gebelik olursa büyük sıkıntı yaşanabilir. Umarım hamis olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebislerini....Merhaba kızlar. Konunun açıldığı zamanlarda yazmıştım ama. Sonrasını izleyerek devam ediyordum :) benim de pazartesi transferim olacak inşallah. 4 yumi toplanmıştı. 4 ü de döllenmiş. Bölünmeleri de iyiymiş. Kaliteli olanları seçilip transfer olacakmış. Ben 4 ününde transfer edilmesinden yanayım ama dayanırlarsa bakalım :) hepinize dua ediyorum. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul etsin.
Sıkma canını eğer diğer dört tane gelişirse onlardan tranfer ederler yoksa diğer 3 tanesinden çözdürüp onu transfer ederler. Yine şükret allaha doldurulacak kalmış benim 2 tane kaldı onlarida transfer yaptılar. Eğer tutmazsa sil baştan herşeyi yapmak zorundayım.. transfere kadar stresse girip canını sıkma... içini ferah tut...Arkadaşlar beni merkezden aradılar 7 embriyo vardı aslında bugün üç taneyi dondurmuşlar ötekilere göre daha iyi olanlar yani geri kalan dört taneyi izleyeceklermiş ben bu işte bir şey anlamadım riske atmak istemedik dediler sayı azmış moralim bozuldu açıkçası yani iyi olanı dondurduysan geriden gelen Nasıl beşinci güne gitsin doktorum kendi bana dedi ki üçüncü gün başarı oranı %50 beşinci gün %60 şimdi ben Nasıl umutlu olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?