2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Hayirli olsun canimm yasina kacinci tup bebek olduga gore koyuyolar die biliyom.ama 4 cok fazla degilmi ya hepsi tutarsa bana biraz riskli geldi.yine insallah hayirlisi olur
Sağol canım :) evet hepsi tutarsa zor ama tutmazsa diye hepsinin olması mantıklı değil mi? Zaten sanırım 3 tane transfer oluyormuş en fazla. Hayırlısı bakalım.

Arkadaşlar beni merkezden aradılar 7 embriyo vardı aslında bugün üç taneyi dondurmuşlar ötekilere göre daha iyi olanlar yani geri kalan dört taneyi izleyeceklermiş ben bu işte bir şey anlamadım riske atmak istemedik dediler sayı azmış moralim bozuldu açıkçası yani iyi olanı dondurduysan geriden gelen Nasıl beşinci güne gitsin doktorum kendi bana dedi ki üçüncü gün başarı oranı %50 beşinci gün %60 şimdi ben Nasıl umutlu olayım

Hayırlı olacak inşAllah Can'ım biliyorum test gününü sayıyorum seninle birliktedua edelim bol bol bu gün cuma . Yarın büyük gün heyecanlanman çok normal değerlerin artmiş olacak bende seninle haber bekliyor olucam yaz olurmu hemen

Merhaba bişey sormak istiyorum. Tüp bebek de adetin kaçıncı günü ilaçara başlamak gerekiyor. Ben bugün adet oldum pazartesi gidersem 4. Gün olacak geç mi olur

Tesekkur ederim cok sagol destegin icin mutlaka olumlu olumsuz haber vercem.

Merhaba bişey sormak istiyorum. Tüp bebek de adetin kaçıncı günü ilaçara başlamak gerekiyor. Ben bugün adet oldum pazartesi gidersem 4. Gün olacak geç mi olur
Canim ben ilk ignemi kanamam yokken oldum aksamada kanamam basladi zaten.ilac veriyolar bittikten 4 gun sonra tedaviye basliyosun

Kizlar bnde da yeni geldim hastaneden emriyo tranferim oldu cok sukur doktorum tek emriyo koyma taraftariydi ben biraz israr ettim 2 diye ama doktorum bu emriyo en ust kalitede ve bn riskke atmak istemiyorum diyince tek oldu simdi test gunumu bekliyorum dua edin kizlar

Insallah canim. Sag bel kismina arada bir agri giriyor. Ama belirtimidir bilmiyorum avmye fln gidiyorum kucuk ev islerini yapiyorum. Evde durmak smdiden bunaltti beni
Mümkün olduğu kadar sıkma kendini burada yazan arkadaşların çoğu bir kaç gün evde yatın kalkmayın ayakları tavana dikin falan diyorlar ama inan yatmanın faydası yok tersine insan yaptıkça kuruyor kafasında stress e giriyor.mumkun olduğunca ağır kaldırma, günlük hayatına biraz daha yavaş tempoyla devam et ben böyle yapıyorum. Bu kadar emekten sonr sonra tutacaksın zaten tutar gerisi kısmet.....

selam kizlar sol kasikta hafif batma oldu bugun aşiri terliyiorum ve kendimi cok halsiz enerjisiz hissediyorum :) bugun duş aldim gusul abdesti aldim cnk dun transfer vardi abdesiz yatmak cok rahatsiz ettim bugun ilk işim dus almak oldu dus almayin diyolar ama soguk suda 10 dk bile durmadim rabbim yardimcimiz olsun

U
Umarim pazartesi bebislerini alır ve olumlu sonuçlanır. Ancak 4 tane tranfer yapacaklarını zannetmem zaten hiçte sağlıklı değil en sağlıklıdır iki çoğul gebelik olursa büyük sıkıntı yaşanabilir. Umarım hamis olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebislerini....

Sıkma canını eğer diğer dört tane gelişirse onlardan tranfer ederler yoksa diğer 3 tanesinden çözdürüp onu transfer ederler. Yine şükret allaha doldurulacak kalmış benim 2 tane kaldı onlarida transfer yaptılar. Eğer tutmazsa sil baştan herşeyi yapmak zorundayım.. transfere kadar stresse girip canını sıkma... içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…