Şimdiden hayırlı olsun umarım sağlıkla alırsın kucağına...Oh masallah canimm cok guzel biraz yuksek degerlerin tekmi ciftmi
Bu arada benim 5. Tüp bebek denemesi gördüğüm duyduğum herşeyi yaptım daha önceleri.Mümkün olduğu kadar sıkma kendini burada yazan arkadaşların çoğu bir kaç gün evde yatın kalkmayın ayakları tavana dikin falan diyorlar ama inan yatmanın faydası yok tersine insan yaptıkça kuruyor kafasında stress e giriyor.mumkun olduğunca ağır kaldırma, günlük hayatına biraz daha yavaş tempoyla devam et ben böyle yapıyorum. Bu kadar emekten sonr sonra tutacaksın zaten tutar gerisi kısmet.....
aynen ya agir is uzak durulmali gunluk rutin hayata devam hic bana gore degil yatmak :) evin icinde geziniyorum balkona cikiyorum kayinvaldem caprazimda otuyor her aksam ona yemege gidyoruz yuruyorum kan akisi olmasi lazim vucudumuzda harketsizlik oldugu zaman kan akisi yavasliyor bide ben hibor igne pronex igne vurunuyorum 2 gunde pertim ciktiBu arada benim 5. Tüp bebek denemesi gördüğüm duyduğum herşeyi yaptım daha önceleri.
Sağol canım inşallah sen de sağ salim alırsın bebişlerini kucağına :) evt biraz riskli gibi ama zaten 4 ü de aynı kalitede mi ilerleyecek bakalım. Nasip kısmet artık.U
Umarim pazartesi bebislerini alır ve olumlu sonuçlanır. Ancak 4 tane tranfer yapacaklarını zannetmem zaten hiçte sağlıklı değil en sağlıklıdır iki çoğul gebelik olursa büyük sıkıntı yaşanabilir. Umarım hamis olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebislerini....
İste emriyolog ötekiler için pek umutlu konuşmadı birde gittiğim merkez transferi hemen yapmıyor dondurulmuş yapıyorlar inş kalan üçü bozulmadan çözülür bari benim ilk denemem beşinci gün embriyosuydu hiç tutmadı o Zaman'da 7 embriyo olmuştu beşinci güne kadar elde bir tane kaldı biraz sakinleşince bellide böylesi hayırlıdır dedim artık dua dan başka elimizden birşey gelmiyor transferde iki ay sonra olacakSıkma canını eğer diğer dört tane gelişirse onlardan tranfer ederler yoksa diğer 3 tanesinden çözdürüp onu transfer ederler. Yine şükret allaha doldurulacak kalmış benim 2 tane kaldı onlarida transfer yaptılar. Eğer tutmazsa sil baştan herşeyi yapmak zorundayım.. transfere kadar stresse girip canını sıkma... içini ferah tut...
Amin amin amin inşaallahMasallahhh gelsin bebisler.bi kiz bi erkek
Hayırlı olsun , cok sevindim adına .benim negatif oldu , ilk seferdi , hemen olacak gibi bi his oluştu bende sanırım , biraz dagildim ama Dr çok pozitif , yine de bi psikolog dan yardım almak istiyorum , tekrar demenekten çok korkuyorum . Tekrar hayırlı olsun , seninki de uzun bir ugrastan sonra olmuş sanırım , Rabbim sağ salim eline almayi nasip etsinmerhaba benimde perşembe günü trasferim yapıldı 14 haziran test günüm inşAllah pozitif sonuçlar alırız hayırlısıyla
hic üzülme canim emin ol gebelik oluşup düşük yapmak cok daha zorHayırlı olsun , cok sevindim adına .benim negatif oldu , ilk seferdi , hemen olacak gibi bi his oluştu bende sanırım , biraz dagildim ama Dr çok pozitif , yine de bi psikolog dan yardım almak istiyorum , tekrar demenekten çok korkuyorum . Tekrar hayırlı olsun , seninki de uzun bir ugrastan sonra olmuş sanırım , Rabbim sağ salim eline almayi nasip etsin
AnammLuna28 topikte cift koyduranlarin 12.gun degerleri 200.senin 3 gibi bence diim sana
İlk denemelerde genelde hemen olacak diye düşünüyoruz Ama sakım denemeye cesaretim yok diye pes etme bana kalırsa sıcağı sıcağına denemek daha mantıklı bunda olmadıysa 2. Ondada olmadıysa 3. De olacak sen çabala dua şu anki hislerin benim daha geçen haftalardaki hissetiklerim hep zannettimki ben bittim pisikplojım dayanmaz fakat aradan Zaman geçirmeden arka arkaya denedim. Rabbim buraya kadar gelmeyi nasip etti oysaki testte gittiğimde yine negatif bekliyordum öyle hazırlamıştım kendimi. Evet son 7 ayda 3 tüp 4 opu arada genetik test hatta kist oluştu şimdi umurumda bile değil onlar bu kadarını gördümya şükürler olsun.yani demek istediğim tekrar denemekten asla korkma .rabbim hepimizin gönlüne göre versin dua etmeyi sakın ihmal etme her şey dua sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiriHayırlı olsun , cok sevindim adına .benim negatif oldu , ilk seferdi , hemen olacak gibi bi his oluştu bende sanırım , biraz dagildim ama Dr çok pozitif , yine de bi psikolog dan yardım almak istiyorum , tekrar demenekten çok korkuyorum . Tekrar hayırlı olsun , seninki de uzun bir ugrastan sonra olmuş sanırım , Rabbim sağ salim eline almayi nasip etsin
Merhaba bişey sormak istiyorum. Tüp bebek de adetin kaçıncı günü ilaçara başlamak gerekiyor. Ben bugün adet oldum pazartesi gidersem 4. Gün olacak geç mi olur
Hülya sonuç çıktımı bekliyorum hayırlı haberlerini çok merakta bırakmadan yaz emiAnamm3 mü diyorsun.yaa evet bende bakıyorum benimki baya yüksek
Hayirli olsun canimm yasina kacinci tup bebek olduga gore koyuyolar die biliyom.ama 4 cok fazla degilmi ya hepsi tutarsa bana biraz riskli geldi.yine insallah hayirlisi olur
Eder inşKızlar benım 6 yumoş dan 4 tanesi istenilen boyuttaymis 4 taneninde 3 tanesi döllenmiş o 3 tane devam edermi acaba çok merak ediyorum
İnşallah canımEder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?