• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Nasıl bir doktor memnun musun bende acıbadem de Turgut beye gidiyorum fiyat olarak ne dediler sana cnm
İki kez görüştüm sevdim ben kadini cok güleryüzlü birde daha once bir arkadasim ve yengem onda yaptirmisyi memnun kalmislardi bayan olmasida artisi oldu bmm icin 4800 fiyati

Bende yaptırdım benimde temiz çıktı şükürler olsun. kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyorsun. bende ondan şüpheleniyorum. tüp bebek merkezi bir test yapmıştı sıkıntı yok demişti. hangi testle anlaşılıyor
Canim trombofoli paneli testi ile anlaşılıyor. Kan genetik olarak inceleniyor

İki kez görüştüm sevdim ben kadini cok güleryüzlü birde daha once bir arkadasim ve yengem onda yaptirmisyi memnun kalmislardi bayan olmasida artisi oldu bmm icin 4800 fiyati
Bize de fiyat 5450 dediler tahliller hariç fiyat olarak çok geldi ama doktor için çok iyi dediler bizde orada başladık bakalım sonuç ne olacak :)

Bize de fiyat 5450 dediler tahliller hariç fiyat olarak çok geldi ama doktor için çok iyi dediler bizde orada başladık bakalım sonuç ne olacak :)
İkimiz icinde hayirlisi olsun doktorlar sebep olsun rabbim bebislerimizi gondersin insallah

Canim tedavin insallah başarıyla sonuclanir. Benim 1 kizim var 6 tane de düşüğüm var. Normal yollarla hamile kaliyorum. Ama bebeklerim düşüyor bu nedenle bir de tüp bebekle denememi önerdi dr.lar
Cnm bugun gittik başldık tedaviye inş hepimz hayrlı sonuçlat alırız

Bende yarin basliyorum gonal f ye haydi bismillah sonu da güzel olsun insallah dr ilk görüşmemizde cikolata tuttu tatli baslayalim tatli bitirelim ins diyerek icim umut doldu

Arkadaşlar bizde bi aksilik çıkmazsa haziranda yaptırmayi düşünüyoruz tüp bebek yaklaşık 2 yıldır evliyiz insallah tutarda hepimiz bebeklerimizi kavuşurz:anneadayı::KK46:

Bide arkadaşlar sizlere şunu sorcam size doktorlarınız tüp bebeğe başlamadan önce vitamin yada besin takviyesi ilaçları verdimi?

Bide arkadaşlar sizlere şunu sorcam size doktorlarınız tüp bebeğe başlamadan önce vitamin yada besin takviyesi ilaçları verdimi?
Folic asit verdi cnm bana birde protein ağırlıklı beslen dedi hamur işler den uzak durmak lazmmş birde bol bol su içecekmişz kızlar günde 2 lt

hayır bana vermedi sadece elevit verdi vitamin olarak. oda gebelikde bebek için gerekli

kızlar bende pazar günü ilaçlara başlıyorum..
sabah akşam femaro 1 hap
gonal-f 150 lik iğne
manogon iğne
+ folik asit verdi Doktorum
5 gün sonrada kontrole çağırdı.
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi de sizde durum nasıl? merak ettim.

Back
X