stres yapma canim cok zor bi durum ama rabbime dua et güzel sonuclar olacak ben eminimAyy valla cok zor surec allah hepimizi yardimcisi olsun ilk sekiz gun hic agrim yok die sizlaniyodum 9 gun agrim kahve akintim basladi die sizlandim onlarda gecti 12.gun degerim dusuk cikti ama iki katina yukselcekmi die sizlaniyorum valla psikolojim bozuldu yaa.normal hamile kalanlar ne rahatmis ya hicbiseyden haberleri yok.kan testi sonuclarini bile ne ise yaradigini bilmeyen arkadasim var.bukadarda herseyi bilip beklemek te cok zor.allahimm sabir saglik versin.
Insallaaaahhhh canmAayy pardon canimm hayirlisi olsun insallahh guzel guzel yumurtalarin cikar ikinci yavrunuda alirsin kucagina.
Tebrik ederm canmmm cok sevindmmm.. Sanki cogul gebelik gibi.. Kac embriyo transfer edilmistiRabbime şükürler olsun ki ilk kez değerim 15in üstünde çıktı.dün 10.günümdü beta hcg 311 arkadaşlarinşallah güzel bir şekilde devam eder.rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşarır inşallah.sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Dondurulmuş tek embriyo canım 5.gün embriyosuTebrik ederm canmmm cok sevindmmm.. Sanki cogul gebelik gibi.. Kac embriyo transfer edilmisti
Hülyacım sıcaklar beni baydı birde önceden e-mailden direk açılıyordu sayfam şimdi sürekli şifre istiyor bende eriniyorum:)hamilelik le ilgili hiç birşey hissetmiyorum halıhazırdaa belirti yok bende.gece belimin birde kasıklarımda ağrıyla uyandım sildim bir şey yok anlıcan hep tedirginim.yok bu hafta değil Temmuz 1' e aldım ultrason randevusunu ilk ultrason muayenesi ni onlar yapıyor.kese gözükmedende çağırmıyorlar herhalde ilaçlara devam et dediler bekliyorum bende.sen nasılsın canım varmı belirti??Luna28 nerelerdesin canimmm sesin solugun cikmiyoo.nasil gidiyoo hamilelik ne hissediyosun varmi agrin sizin.bu hafta icimi gitceksin doktora.bide hastaneden cagirdilarmi ilk kontrolu onlarmi yapiyo yoksa baska yeremi gitceksin
Bu tedirginlik bitmez zaten.temmuza kadar bekletiyolar tam tutunma gerceklesince cagiriyolar demek.hayirlisi olsunn.bende iyi sayilirim agrim falan hicbiseyim yok bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum degerlerim neolcak.haber ederim sanadaHülyacım sıcaklar beni baydı birde önceden e-mailden direk açılıyordu sayfam şimdi sürekli şifre istiyor bende eriniyorum:)hamilelik le ilgili hiç birşey hissetmiyorum halıhazırdaa belirti yok bende.gece belimin birde kasıklarımda ağrıyla uyandım sildim bir şey yok anlıcan hep tedirginim.yok bu hafta değil Temmuz 1' e aldım ultrason randevusunu ilk ultrason muayenesi ni onlar yapıyor.kese gözükmedende çağırmıyorlar herhalde ilaçlara devam et dediler bekliyorum bende.sen nasılsın canım varmı belirti??
Hepimizin eli yüreğimizin üstünde Allah yardımcımız olsun.değerimiz artacakmı düşecekmi kimyasal gebelikmi şu hareketi yapsam yanlışmı. Evet onlar çok şanslılar keşke bilseler bunun kıymetini ne kadar şükür etseler az.biliyorsun ben bu değerler kınusunda bilgisizim 12. Gün değerin düşükmü normale göre?? Ama yinede artmış bence sıkıntı yok göreceksin yarın dahada artmış olacak.Ayy valla cok zor surec allah hepimizi yardimcisi olsun ilk sekiz gun hic agrim yok die sizlaniyodum 9 gun agrim kahve akintim basladi die sizlandim onlarda gecti 12.gun degerim dusuk cikti ama iki katina yukselcekmi die sizlaniyorum valla psikolojim bozuldu yaa.normal hamile kalanlar ne rahatmis ya hicbiseyden haberleri yok.kan testi sonuclarini bile ne ise yaradigini bilmeyen arkadasim var.bukadarda herseyi bilip beklemek te cok zor.allahimm sabir saglik versin.
Masallah canim degerin cok guzell bayada yuksek cikmis.benimde 5.gun ebriyosu ama 12.gun degerim 115.biraz dusuk cikti bakalim. Yarini bekliyorum.Rabbime şükürler olsun ki ilk kez değerim 15in üstünde çıktı.dün 10.günümdü beta hcg 311 arkadaşlarinşallah güzel bir şekilde devam eder.rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşarır inşallah.sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Hiç bir şey hissetmiyorum hala yaa normalmi acaba??Hülyacım bak göreceksin artacak değerin bayrama ultrasonda görmüş olarak gireceğiz yumoşları inşAllah Rabbim nasip ederse. Bekliyorum canım hayırlı olacak inşAllah!Bu tedirginlik bitmez zaten.temmuza kadar bekletiyolar tam tutunma gerceklesince cagiriyolar demek.hayirlisi olsunn.bende iyi sayilirim agrim falan hicbiseyim yok bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum degerlerim neolcak.haber ederim sanada
Bak Hülya olabiliyormuş demekki Allah bağişlasın oğlunu almış kucağına MehlikaCanim ben Tahama tedavi gordugumde 12.gun 114tu degerim.. Ilaclar etkiliyor demekki oncesinde ki oncesinde yapılan testler yaniltici olabilir diyorlar.. Sen içini ferah tut gayet güzel değerin masallah :) Rabbim bize de nasip etsin insallaaaahhhhh.. Dua et hamiş hatunnnn
Sorma hele su pecete olayina bende takigimHepimizin eli yüreğimizin üstünde Allah yardımcımız olsun.değerimiz artacakmı düşecekmi kimyasal gebelikmi şu hareketi yapsam yanlışmı. Evet onlar çok şanslılar keşke bilseler bunun kıymetini ne kadar şükür etseler az.biliyorsun ben bu değerler kınusunda bilgisizim 12. Gün değerin düşükmü normale göre?? Ama yinede artmış bence sıkıntı yok göreceksin yarın dahada artmış olacak.
Evett yaa insallah bende kucagima alirim bebegimi.pardonnn aliriizzzzzz:)Bak Hülya olabiliyormuş demekki Allah bağişlasın oğlunu almış kucağına Mehlika
Maşallah hayırlı olsun çok güzel haberler alıyoruz ramazanın hürmetine herhaldeRabbime şükürler olsun ki ilk kez değerim 15in üstünde çıktı.dün 10.günümdü beta hcg 311 arkadaşlarinşallah güzel bir şekilde devam eder.rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşarır inşallah.sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Evett yaa insallah bende kucagima alirim bebegimi.pardonnn aliriizzzzzz:)
Canim bence aramamalari daha iyi demek bi ileriki asamaya gecti emriyolarin diger 3 nude dondurmuslar hepsini riske atmamislar demek.bence sana 5.gun embriyosu koycaklar senin bebislerin onlardanArkadaşlar opu sonrası üçüncü gün üç embriyoyu dondurmuştular kalan dört taneyi izlemeye devam dediler dondurursak arayacağız demiştiler ve malesef arayan olmadı sizce yarın arayıp sorsam mı dondursalar arardılar değil mi
Olsun Canım ya önemli olan İkiye katlaması biliyorsun.benim yarın 12.gün şu artış konusunda çok endişeliyimMasallah canim degerin cok guzell bayada yuksek cikmis.benimde 5.gun ebriyosu ama 12.gun degerim 115.biraz dusuk cikti bakalim. Yarini bekliyorum.
Aynen çok dua ettim şu mübarek günlerin hürmetine teşekkür ederim lunaMaşallah hayırlı olsun çok güzel haberler alıyoruz ramazanın hürmetine herhalde
Ama zaten bugün beşinci gündü dondurursak arayacağız demişti insanı merakta bırakıyorlar olmadıysada olmadı deseydiler sanırım bu telaşlar hiç bitmiyor ta ki bebeği eve götürene kadar olmadıysa üçünün de transferini isteyeyeyim en iyisiCanim bence aramamalari daha iyi demek bi ileriki asamaya gecti emriyolarin diger 3 nude dondurmuslar hepsini riske atmamislar demek.bence sana 5.gun embriyosu koycaklar senin bebislerin onlardan
Hatunumuz gayet işlek tembel olan benim yumurtalar 2 defada anca bir transferlik yumurta buldularSorma hele su pecete olayina bende takigimaslinda hemsire guzel bi deger dedi kisiden kisiye fark ediyo belkide tembel hatunun tembel embriyosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?