2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

stres yapma canim cok zor bi durum ama rabbime dua et güzel sonuclar olacak ben eminim

Tebrik ederm canmmm cok sevindmmm.. Sanki cogul gebelik gibi.. Kac embriyo transfer edilmisti

Luna28 nerelerdesin canimmm sesin solugun cikmiyoo.nasil gidiyoo hamilelik ne hissediyosun varmi agrin sizin.bu hafta icimi gitceksin doktora.bide hastaneden cagirdilarmi ilk kontrolu onlarmi yapiyo yoksa baska yeremi gitceksin
Hülyacım sıcaklar beni baydı birde önceden e-mailden direk açılıyordu sayfam şimdi sürekli şifre istiyor bende eriniyorum:)hamilelik le ilgili hiç birşey hissetmiyorum halıhazırdaa belirti yok bende.gece belimin birde kasıklarımda ağrıyla uyandım sildim bir şey yok anlıcan hep tedirginim.yok bu hafta değil Temmuz 1' e aldım ultrason randevusunu ilk ultrason muayenesi ni onlar yapıyor.kese gözükmedende çağırmıyorlar herhalde ilaçlara devam et dediler bekliyorum bende.sen nasılsın canım varmı belirti??

Bu tedirginlik bitmez zaten.temmuza kadar bekletiyolar tam tutunma gerceklesince cagiriyolar demek.hayirlisi olsunn.bende iyi sayilirim agrim falan hicbiseyim yok bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum degerlerim neolcak.haber ederim sanada

Hepimizin eli yüreğimizin üstünde Allah yardımcımız olsun.değerimiz artacakmı düşecekmi kimyasal gebelikmi şu hareketi yapsam yanlışmı. Evet onlar çok şanslılar keşke bilseler bunun kıymetini ne kadar şükür etseler az.biliyorsun ben bu değerler kınusunda bilgisizim 12. Gün değerin düşükmü normale göre?? Ama yinede artmış bence sıkıntı yok göreceksin yarın dahada artmış olacak.

Masallah canim degerin cok guzell bayada yuksek cikmis.benimde 5.gun ebriyosu ama 12.gun degerim 115.biraz dusuk cikti bakalim. Yarini bekliyorum.

Bu tedirginlik bitmez zaten.temmuza kadar bekletiyolar tam tutunma gerceklesince cagiriyolar demek.hayirlisi olsunn.bende iyi sayilirim agrim falan hicbiseyim yok bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum degerlerim neolcak.haber ederim sanada
Hiç bir şey hissetmiyorum hala yaa normalmi acaba??Hülyacım bak göreceksin artacak değerin bayrama ultrasonda görmüş olarak gireceğiz yumoşları inşAllah Rabbim nasip ederse. Bekliyorum canım hayırlı olacak inşAllah!

Bak Hülya olabiliyormuş demekki Allah bağişlasın oğlunu almış kucağına Mehlika

Sorma hele su pecete olayina bende takigim aslinda hemsire guzel bi deger dedi kisiden kisiye fark ediyo belkide tembel hatunun tembel embriyosu.

Maşallah hayırlı olsun çok güzel haberler alıyoruz ramazanın hürmetine herhalde

Arkadaşlar opu sonrası üçüncü gün üç embriyoyu dondurmuştular kalan dört taneyi izlemeye devam dediler dondurursak arayacağız demiştiler ve malesef arayan olmadı sizce yarın arayıp sorsam mı dondursalar arardılar değil mi

Canim bence aramamalari daha iyi demek bi ileriki asamaya gecti emriyolarin diger 3 nude dondurmuslar hepsini riske atmamislar demek.bence sana 5.gun embriyosu koycaklar senin bebislerin onlardan

Masallah canim degerin cok guzell bayada yuksek cikmis.benimde 5.gun ebriyosu ama 12.gun degerim 115.biraz dusuk cikti bakalim. Yarini bekliyorum.
Olsun Canım ya önemli olan İkiye katlaması biliyorsun.benim yarın 12.gün şu artış konusunda çok endişeliyim

Canim bence aramamalari daha iyi demek bi ileriki asamaya gecti emriyolarin diger 3 nude dondurmuslar hepsini riske atmamislar demek.bence sana 5.gun embriyosu koycaklar senin bebislerin onlardan
Ama zaten bugün beşinci gündü dondurursak arayacağız demişti insanı merakta bırakıyorlar olmadıysada olmadı deseydiler sanırım bu telaşlar hiç bitmiyor ta ki bebeği eve götürene kadar olmadıysa üçünün de transferini isteyeyeyim en iyisi

Sorma hele su pecete olayina bende takigim aslinda hemsire guzel bi deger dedi kisiden kisiye fark ediyo belkide tembel hatunun tembel embriyosu.
Hatunumuz gayet işlek tembel olan benim yumurtalar 2 defada anca bir transferlik yumurta buldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…