2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kizlarrr acil bisey sorcammmm... Cetrotide sabahlari 7-8 arasi vuruyordum.. Yarin sabah 8.30 da kontrolum var.. Vurunup mu gitsem sizce? Yoksa vurunmasammi? Tetkikleri etkilermi

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi oldum transferimi iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edildi bu üçüncü denemem sanki günler hiç geçmiyor ayın 30 una kadar nasıl sabredicem bakalım sizler neler yapıyosunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz

Hayirlisi olsun...Benim de test gunum 30 haziran insallah beraber guzel haberi burdan veririz....

Canim transferin hayırlı olsun. Güzel sonuçlanır insallah. Ben de cumartesi gunu 2 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum. Benim test günüm de 30 haziran. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Merhaba kizlar bugun itabari ile tup bebek maceram son bulmustur.ilk degerim 115 ti bugunku degerim 89 insallah ikinci sefere.
Canım çok üzüldüm ama daha yolun başındasın bundan sonraları daha dikkatli olacaklar sebebini araştıracaklar..vee dua edicez bunları unutacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…