- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
İğnenin kaçıncı günü canım bence saatini geciktirme yap git derim ama bilemedim şimdiKizlarrr acil bisey sorcammmm... Cetrotide sabahlari 7-8 arasi vuruyordum.. Yarin sabah 8.30 da kontrolum var.. Vurunup mu gitsem sizce? Yoksa vurunmasammi? Tetkikleri etkilermi
Eğerki yumurtalar olgunlaştıysa akşamda çatlatma iğnesini yaparsın o zaman canımGonal f bitti bugun cetrotide de 3. Olacak..
Yapma yaaa çok üzüldüm Allah sağlık kuvvet versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşMerhaba kizlar bugun itabari ile tup bebek maceram son bulmustur.ilk degerim 115 ti bugunku degerim 89 insallah ikinci sefere.
Amin canim insallahh nasip degilmis baska sefere.Yapma yaaa çok üzüldüm Allah sağlık kuvvet versin hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Hayirlisi olsun kismet belki iyi olmazdi ama yilmadan usnmadan devam et bennce. Mutlaka caba sarfedenin mukafatini verir birgün yarabbim... Uzulme...Yapma yaaa çok üzüldüm Allah sağlık kuvvet versin hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Hayirlisi olsun...Benim de test gunum 30 haziran insallah beraber guzel haberi burdan veririz....Merhaba arkadaşlar bende cumartesi oldum transferimi iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edildi bu üçüncü denemem sanki günler hiç geçmiyor ayın 30 una kadar nasıl sabredicem bakalım sizler neler yapıyosunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz
cok üzüldüm hülycimMerhaba kizlar bugun itabari ile tup bebek maceram son bulmustur.ilk degerim 115 ti bugunku degerim 89 insallah ikinci sefere.
karamel bizim beraber transferimiz yapildi benim 27 belli olacak senin niye 30Hayirlisi olsun...Benim de test gunum 30 haziran insallah beraber guzel haberi burdan veririz....
Yaa cok üzüldümMerhaba kizlar bugun itabari ile tup bebek maceram son bulmustur.ilk degerim 115 ti bugunku degerim 89 insallah ikinci sefere.
Canim transferin hayırlı olsun. Güzel sonuçlanır insallah. Ben de cumartesi gunu 2 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum. Benim test günüm de 30 haziran. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallahMerhaba arkadaşlar bende cumartesi oldum transferimi iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edildi bu üçüncü denemem sanki günler hiç geçmiyor ayın 30 una kadar nasıl sabredicem bakalım sizler neler yapıyosunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz
Superr hayirli olsun canimmTest sonucumu aldım 101 çıktı
Teşekkür ederimSuperr hayirli olsun canimm
Canım çok üzüldüm ama daha yolun başındasın bundan sonraları daha dikkatli olacaklar sebebini araştıracaklar..vee dua edicez bunları unutacağızMerhaba kizlar bugun itabari ile tup bebek maceram son bulmustur.ilk degerim 115 ti bugunku degerim 89 insallah ikinci sefere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?