- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
Tabii ki şüphesiz benim ilk denemem beşinci günde yapıldı tutmadı nasipten ötesi yok3. Gün embriyosundan pozitif gören arkadaşlar var sayfada takip ediyormusun??ve 5. Günden pozitif göremeyen ben varım bunlara takılma rabbim ol diyecek olacak inşAllah
inşallah canim rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsinİnş bu kez sağlıkla kucağına bir çift Bebek konur :)
Hep hep korku bende ilk defa poZitif gordum bu yazilanlardan sonra cok korkuyorumbenim ruh halim en kötüsü olabilir 2 kimyasal gebelik 1 diş gebelik 1 kere tüp bebekle düşük hep kaybetme korkusu icinde yaşiyorum herseyde vardir bi hayir diyorum
ben şimdi hergün bi yasin okuyorum kendimi rahatlatiyorum tavsiye ederim canim rabbim büyük herşeyde vardir bi hayirHep hep korku bende ilk defa poZitif gordum bu yazilanlardan sonra cok korkuyorum
Ayy ayni heyecan bendeki de kuzum.. Yarin aksam catlaticam persembe sabah opu var... Haber ver insallah..Herkese merhaba, benimde çarşamba günü sabah yumurta toplama işlemi yapılacak heycanlıyım stresliyim, ya keseler boşsa yada yumurtalar kalitesizse diye...offf çok zor ve sabır isteyen bir süreç
Canım çok üzüldüm hayırlısını istiyoruz hayırlısı buymuş sakın üzme kendini demek ki Zaman'ı var dahaTesekkur ederim kizlar hepinize guzel dilekleriniz icin.oturup karalara baglayip aglayip sizlanamam.onumuzdeki maclara bakcazrabbim hepinize saglikli evlatlar versin.durumlariniz takip etcem burdayim yanii
Evet canim 5 yil saklaniyo.hastaneyle gorustum ikinci adetinde transfer yapabilirsiniz dedi.ama ben bikac beklicem.sakin korkma senin hamilelik belirtilerin devam ediyo.benim iki gundur goguslerimdeki aci kasiklarimdaki batma yoktu.belki saka gelebilir ama 3 dusugumdede terslik oldugunu hemen hissetim.moralini bozma degerlerin cok guzel biraz daha sabret hersey olumlu.ama yinde icinde bi suphe varsa git bi test yaptir enazindan kafan rahatlar.En doğrusunu yapıyorsun canım takınca sadece tedavimiz olumsuz etkileniyor.benim dondurulmuşlardaki amaç kaliteli embriyo elde etmektı biliyorsun 2. Yoplamadan sonra transfer yapıldı 5. Günde.ama sen şanslısın ve dondurulmuşların var tekrar aynı işlemlerden geçmeyeceksin. Benim fikrim senin hazır olduğun zamanda transfer ediyorlardır diye düşünüyorum bildiğim kadarıyla 5 yıla kadar saklayabiliyorlar embriyo yu.konuştunmu hastaneyle?? Çok korkuyorum Hülyacım acaba hala ordamı değilmi diye yeni bir test dahamı yaptırsam acaba diye düşünüyorum çünkü hala hiç belirti yok ultrason tarihinede baya var.En içten dileklerimle dualarımdasın canım rabbim hiç birimizin kucağini boş bırakmasın hepimiz koklayıp öpelim inşAllah bebeklerimizi en kısa zamanda.
Kimyasal ve dis gebellik normal hamilekmiydi??benim ruh halim en kötüsü olabilir 2 kimyasal gebelik 1 diş gebelik 1 kere tüp bebekle düşük hep kaybetme korkusu icinde yaşiyorum herseyde vardir bi hayir diyorum
Sakin korkma cok cok guzel sonuclarin 2 gun sonra tekrarla hayirli guzel sonuclari haber vericeksin10.gün 311 12.gün 594 kızlar düşecek diye ödüm kopuyor bakalım 2 gün sonra ne olacak
En mantiklisi hem vucudun haxirlanir hemde en rahat hissetigin donemde baslarsin hislerinmi kuvvetli yoksa kendinimi iyi taniyorsun??Evet canim 5 yil saklaniyo.hastaneyle gorustum ikinci adetinde transfer yapabilirsiniz dedi.ama ben bikac beklicem.sakin korkma senin hamilelik belirtilerin devam ediyo.benim iki gundur goguslerimdeki aci kasiklarimdaki batma yoktu.belki saka gelebilir ama 3 dusugumdede terslik oldugunu hemen hissetim.moralini bozma degerlerin cok guzel biraz daha sabret hersey olumlu.ama yinde icinde bi suphe varsa git bi test yaptir enazindan kafan rahatlar.
Sakin korkma canim bak gor hersey guzel olcak.vucudunu strese sokma.benim ruh halim en kötüsü olabilir 2 kimyasal gebelik 1 diş gebelik 1 kere tüp bebekle düşük hep kaybetme korkusu icinde yaşiyorum herseyde vardir bi hayir diyorum
Bende esmaul husnalara devam ediyorum yoksa halim harapben şimdi hergün bi yasin okuyorum kendimi rahatlatiyorum tavsiye ederim canim rabbim büyük herşeyde vardir bi hayir
evet normal gebelikti ztn ben dis gebelikten sonra normal yolla hamile kalma olayim kesildi tupumun birini aldilar digeri kaldi ama oda bagirsaklara yapismis hic izlenmiyormus tek care tup bebek baska sansim yokKimyasal ve dis gebellik normal hamilekmiydi??
sende sakin pes etme ben hic etmiycem sende etme lutfen dusuklerinden sonra test yaptirdinmi genetik testle pihtilasma testi ?Sakin korkma cok cok guzel sonuclarin 2 gun sonra tekrarla hayirli guzel sonuclari haber vericeksin
belki pihtilasma olabilir sende hulyacim bi baktir istersenSakin korkma cok cok guzel sonuclarin 2 gun sonra tekrarla hayirli guzel sonuclari haber vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?