2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Canım benim 5 günlük embriyo. Doktorum 3 gün dikkat et dedi. Sen 5 gün dikkat et. Bol su iç. Gece gündüz. Her 2 saatte bir kalk 15 dk gezin. Kan dolaşımı olsun. Sağlıklı beslen. Maydanoz adaçayı nane kekik kullanma. Her gün kivi bir dilim ananas 1 avuç kabak Çekirdeği ye. Kabız olma. Sabahları 2 gün kurusu ye. Yatarken sağa sola dönmek bişey yapmaz. Karnın kasılmasin yeter. Ani hareketler yapma. Ağır kaldırma. Protein , taze sebze meyve et tüket. Aklıma bunlar geldi.

Banyomu korkudan 5 gün sonra yaptım. Ilık duş aldım. Doktor embriyo sıcak sevmez dedi. Kendimi serin tuttum.
Amanin okurken yoruldum.. ne cok ilac..tamam bant takmistim bende..dun cikardim..suan vajinal jel ve corasprin disinda bisey kullanmiyorum.. sonuc pozitif olursa jele ve corasprine devam edip bide follik asit ilave olacak sanirim..
Bant kese görünene kadar. Eksik vücut depoları için 2 ay vitamin kullanmadan doktorum tedaviye başlamıyor. Folik asiti gebelik düşünen herkes 3 ay önceden içmeye başlar diye biliyorum. Ama ben folik asit yerine elevit kullanıyorum.
banada hic vitamin hapi falan vermediler:110:

Ayy bilmyrm ki 5 liralik basit testler canm.. Off olcem heyecandan..
Canım anlamadığım için yorum yapamıyorum.
Kızlar Merhaba yatın gerçek test günümdu ama ben doktorumu aradım bugün yani 11.gün yaptım testi sonuç 51.0 :-):-) çarşamba günü tekrar vereceğim ama kızlar çok fazla kasık agrilarim var benim sürekli adet olacakmis im gibi kasiklarim çok kötü :-(
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
peki aranızda cay kahve kola fanta tarzi seylerle gayet haşır neşir olan var mi bencileyin??
Normalde kahve dışında bişey içmem. Artık hepten içmem.

Hayırlı olsun,Tebrik ederim canım.
Âmin...İnşallah...canım....dualarımız kabul olsun inşallah❤❤❤:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:[/QUOTE]

Cevaplar bitti. Sıra bana geldi. Hamileyim :)
Allah sağlıkla hayırlısıyla analı babalı kucağıma almayı nasip eder. Ve inşallah Allah isteyen herkesin kucağını tez vakitte Çifter Çifter doldurur...
Çok sevindim Can'ım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Allah sağlıkla hayırlısıyla analı babalı kucağıma almayı nasip eder. Ve inşallah Allah isteyen herkesin kucağını tez vakitte Çifter Çifter doldurur...
Ben bugün transferi sonrası 1.5 saat yattım sonra da eşimle 1.5 saat falan gezdik avm de

Hadi bakalım darisi bizim başımıza.hayırlısı olsun.allah sağlıkla huzurlu kucaginiza almayı nasip etsin insallah:KK46:

Kan testi sonucunu goriyim de aklimdaki ilk is emin ol kuzucm:)
Ya öyle dıyorum ama ikincı testı yaptırmadan hamılelık takvımı yapmak ıstemedım alışmışız tedırgınlıklere olumsuzluklara sımdı bıle keseyı görmeden kendımı hamılelıge alıştırdım bebegımle bıle konuşuyorum acaba hata mı yapıyorum dıye de düşünmeden edemıyorum

Ben bugün transferi sonrası 1.5 saat yattım sonra da eşimle 1.5 saat falan gezdik avm de
Canım bende şimdi 1.5 saatlik avm gezmesinden geliyorum. Belim kopuyor. Gezmeceler için sabret. Dinlenmeye ihtiyacın var. Bebişin sıkı sıkı tutunana kadar uzun tutma yürüyüşleri.
Ya öyle dıyorum ama ikincı testı yaptırmadan hamılelık takvımı yapmak ıstemedım alışmışız tedırgınlıklere olumsuzluklara sımdı bıle keseyı görmeden kendımı hamılelıge alıştırdım bebegımle bıle konuşuyorum acaba hata mı yapıyorum dıye de düşünmeden edemıyorum
Iyi düşün, iyi olsun.

Hayırlı olsun canım inşallah mujde vermek nasip olur.neden hemen yurudun merak ettim drun mu dedi.ben agustos da tedaviye baslıycam dra sordum ilk iki gun yat dedi.şaşırdım dogrusu
İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunur

A ankara12 , gözün aydın Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler:)Allah tamamına erdirsin .Darısı bizlere inşallah..

Hayırlı olsun canım inşallah mujde vermek nasip olur.neden hemen yurudun merak ettim drun mu dedi.ben agustos da tedaviye baslıycam dra sordum ilk iki gun yat dedi.şaşırdım dogrusu

Tebrikler:)Allah tamamına erdirsin .Darısı bizlere inşallah..
Amin. Insallah. Allah sizlerinde yüzünü güldürsün. Gerçi sonucu alınca ağlamaya başladım:) Sevinç gözyaşları döktürsün.
Allah tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.

Yok DR demedi ben 1.5saat sonra eve giderken yol üstündeki avm uğradık biraz dolaştık öyle yani

Kizlar epeydir yazamadim uzuntuden biraz toplayim kendimi diye 11.gun test yapmistik 9 du sonuc doktor gebelik var gibi gozukuyo dedi demistim ama 2 gun sonra tekrar bakalm dedi cok dusuk deger oldugu icin zaten benim umudum kalmadi neyse 2 gun sonra gittim sonuc 6 cikti doktor dusuk oluyo dedi tabi yikildim adet olunca 11 sonra gel dedi bakalim heralde ikinciyi deneyecegz

Kizlar epeydir yazamadim uzuntuden biraz toplayim kendimi diye 11.gun test yapmistik 9 du sonuc doktor gebelik var gibi gozukuyo dedi demistim ama 2 gun sonra tekrar bakalm dedi cok dusuk deger oldugu icin zaten benim umudum kalmadi neyse 2 gun sonra gittim sonuc 6 cikti doktor dusuk oluyo dedi tabi yikildim adet olunca 11 sonra gel dedi bakalim heralde ikinciyi deneyecegz
Hayırlısı olsun inş yakın Zaman'da kavuşursunuz

hic üzme tatli canini sonucta hamile kalabiliyosun 2 inciye ikizlerin olur belki bellimi olur sikma canini arkdaşim burda ilki tutmayip 2incide ikizleri olanlar var

Ins cnm zaten bu sefer 2 tane koyduracagim zaten 2 tane dondurulmus emriyomuz vardi tam olarak bilmiyorumda doktora gidince ne olacagini transfer mi yapacak yoksa baska bisey mi ama tek bildigim bu sefer ilac kullanmayacagi

Back
X