2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

yoktur canim kendini rahat birak crone jelde oluyor tahris oluyor
Can'ım çok teşekkür ederim jel in kalıntısıyla gelirdi hafif açık kahve ama bu akıntının içinde çamur gibi çok koyu gelince çok korktum doktorumu aradım taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi inşallah bişi yoktur.

Kızlar çok korkuyorum bugün jelimi koyarken kahverengi çamur gibi akıntı geldi. Yarın kese görmeye gidicez bişi falan mı oldu çok kötü oldum. 1 haziran da transfer olmuştum :dua:
Kuzucum tutunma kanamasi felandir belki üzülme. Benim de oğluma hamileligimin ilk zamanlari olmustu.. Dr korkma tutunuyo demisti

Bak
Kizar benim transfer iptal oldu
Canim bak sakin uzulme bugun buyumez iki ay sonra buyur incir ye baya iyi geliyo.yani buyuyupte bos cikmasi daha kotu olurdu.ileriki tedaviye kadar saglikli beslen normal dene belki dogal uolla hamile kalirsin.skma canini ben kanamam olmasin die dua ederken simdi kanamam olsun bian once icim temizlensin die ugrasiyorumm.herseyde var bi hayr

Kızlar çok korkuyorum bugün jelimi koyarken kahverengi çamur gibi akıntı geldi. Yarın kese görmeye gidicez bişi falan mı oldu çok kötü oldum. 1 haziran da transfer olmuştum :dua:
Sakin takilma ole camurlara falann;) taze kirmizi kan olmadigi muddetce problem degil ayrica.yarinda keseleri gordunmu tamamdir bu is.dinlen fazla is guc yapma.

S semaozs mutlaka sonuclari merakla bekliyorumm ama kesinlikle korkma 12.gun degerin harika.bugunde 2kattan fazla bile katlanmistir.sonucu alinca hakliymissin die cevabini bekliyorum;)

Bak

Canim bak sakin uzulme bugun buyumez iki ay sonra buyur incir ye baya iyi geliyo.yani buyuyupte bos cikmasi daha kotu olurdu.ileriki tedaviye kadar saglikli beslen normal dene belki dogal uolla hamile kalirsin.skma canini ben kanamam olmasin die dua ederken simdi kanamam olsun bian once icim temizlensin die ugrasiyorumm.herseyde var bi hayr
Ne kadar üzülmüyorum desemde üzülmemek elde deil canın 2. İptalim bi transfer aşamasına geçemedim kalite için bal tarçın çörek otu da tavsiye ediyorlar incir kürü mü yapsam onumu yapsam rezerv azlıgı da var bende

Bak

Kızlar benim de ilk denememde çok az yumurtam vardı sonra çörek otu bal tarçın kürünü yaptım faydasını gördüm ikinci denememde de olmadı ama en azından dondurulacak embriyom kalmıştı tavsiye ederim yumurta kalitesini artırdığına inanıyorum

Ne kadar üzülmüyorum desemde üzülmemek elde deil canın 2. İptalim bi transfer aşamasına geçemedim kalite için bal tarçın çörek otu da tavsiye ediyorlar incir kürü mü yapsam onumu yapsam rezerv azlıgı da var bende
Canimcimm onuda digerinide yap asiriya gitmedikce ilac dgilki zarar versin.nerde duydum bilmiyorum ama incirin icindeki ufak citirciklar ayni yumurtalara benzer hem kadina hem erkege yarari var ama oturupta 1 kilo yeme;)ibrahim saracoglu saf zeytin yaginda bekletip hergun 1tane yiyin dedigini hatirliyorumm.amann kadin olmak ne zormuss:işsiz:

Kizlar acil yardima ihtiyacim var !! Progestan fitili normal de 8/4/12 kullaniyorum AMA bu gun saat leri karistirdim 8 de koydum unuttum tekrar 11 de koydum sonra dus aldim fitilin kalintisini temizlemeye calisirken peceteye cok az kirmizi leke vardi.

bugün transferin 8.günü idrar testi yaptım negatif çıktı :KK43: yarın 9.günü kan testi yapılacak.. üzülmem müsterih olurum diyordum ama önceden test yapmamak lazım bence..çok üzgünüm..

Bende her tedavide evde test yapayım negatifse kendimi alıştırayım diyorum sonra hiç birşey değişmiyor yine kahroluyorum

Evet evde test yapmak doğru değil ama gelde merak etme benim daha 4. Günüm meraktan catliycam acaba idrarda en erken ne zaman öğreniliyor deneyen varmı 12 günden önce

Pozitif olanlar 7. Günden sonra görebiliyor ama bazılarının sadece kanda çıkıyor ilk önce belli olmuyor o işler yani

Benim 10 gün 101 di 12 gün 122 çıktı yükselmemiş daha önce dış gebelikte böyle olmuştu yine dış gebelik mi acaba

Back
X