- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
uzuldum canim hakkinda hayirlisi olsunKizar benim transfer iptal oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzuldum canim hakkinda hayirlisi olsunKizar benim transfer iptal oldu
Can'ım çok teşekkür ederim jel in kalıntısıyla gelirdi hafif açık kahve ama bu akıntının içinde çamur gibi çok koyu gelince çok korktum doktorumu aradım taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi inşallah bişi yoktur.yoktur canim kendini rahat birak crone jelde oluyor tahris oluyor
Kuzucum tutunma kanamasi felandir belki üzülme. Benim de oğluma hamileligimin ilk zamanlari olmustu.. Dr korkma tutunuyo demistiKızlar çok korkuyorum bugün jelimi koyarken kahverengi çamur gibi akıntı geldi. Yarın kese görmeye gidicez bişi falan mı oldu çok kötü oldum. 1 haziran da transfer olmuştum![]()
Hayırlısı artık canım önümüzdeki maçlara bakacazuzuldum canim hakkinda hayirlisi olsun
Öyle canım hayırlısı böyleymış demekkiAllah Allah,hayirlisi olsun inşallah, Allah büyük vardir bir hikmeti.
Canim bak sakin uzulme bugun buyumez iki ay sonra buyur incir ye baya iyi geliyo.yani buyuyupte bos cikmasi daha kotu olurdu.ileriki tedaviye kadar saglikli beslen normal dene belki dogal uolla hamile kalirsin.skma canini ben kanamam olmasin die dua ederken simdi kanamam olsun bian once icim temizlensin die ugrasiyorumm.herseyde var bi hayrKizar benim transfer iptal oldu
Sakin takilma ole camurlara falannKızlar çok korkuyorum bugün jelimi koyarken kahverengi çamur gibi akıntı geldi. Yarın kese görmeye gidicez bişi falan mı oldu çok kötü oldum. 1 haziran da transfer olmuştum![]()
İnşallah karamel çok korkuyorum düşecek diye bugün 14.günüm biraz önce verdim kan şu mübarek ramazanın hürmetine sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHarika inşallah düşmez.....![]()
Ne kadar üzülmüyorum desemde üzülmemek elde deil canın 2. İptalim bi transfer aşamasına geçemedim kalite için bal tarçın çörek otu da tavsiye ediyorlar incir kürü mü yapsam onumu yapsam rezerv azlıgı da var bendeBak
Canim bak sakin uzulme bugun buyumez iki ay sonra buyur incir ye baya iyi geliyo.yani buyuyupte bos cikmasi daha kotu olurdu.ileriki tedaviye kadar saglikli beslen normal dene belki dogal uolla hamile kalirsin.skma canini ben kanamam olmasin die dua ederken simdi kanamam olsun bian once icim temizlensin die ugrasiyorumm.herseyde var bi hayr
Kızlar benim de ilk denememde çok az yumurtam vardı sonra çörek otu bal tarçın kürünü yaptım faydasını gördüm ikinci denememde de olmadı ama en azından dondurulacak embriyom kalmıştı tavsiye ederim yumurta kalitesini artırdığına inanıyorumBak
Canim bak sakin uzulme bugun buyumez iki ay sonra buyur incir ye baya iyi geliyo.yani buyuyupte bos cikmasi daha kotu olurdu.ileriki tedaviye kadar saglikli beslen normal dene belki dogal uolla hamile kalirsin.skma canini ben kanamam olmasin die dua ederken simdi kanamam olsun bian once icim temizlensin die ugrasiyorumm.herseyde var bi hayr
Canimcimm onuda digerinide yap asiriya gitmedikce ilac dgilki zarar versin.nerde duydum bilmiyorum ama incirin icindeki ufak citirciklar ayni yumurtalara benzer hem kadina hem erkege yarari var ama oturupta 1 kilo yemeNe kadar üzülmüyorum desemde üzülmemek elde deil canın 2. İptalim bi transfer aşamasına geçemedim kalite için bal tarçın çörek otu da tavsiye ediyorlar incir kürü mü yapsam onumu yapsam rezerv azlıgı da var bende
Can'ım çok teşekkür ederim.inş bişi yoktur yarın gidince Bakıcaz artık duruma.Sakin takilma ole camurlara falanntaze kirmizi kan olmadigi muddetce problem degil ayrica.yarinda keseleri gordunmu tamamdir bu is.dinlen fazla is guc yapma.